General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

akar6666

Üye
Daha once pil uyarisina basip usb hata ayiklamayi actim sonra bilgisayara bagladim mobogeniei tablete kurdu sonra elektirkler gitti tableti cakar geriye bastim tablet aktivasyonsuz normal acildi framaroot supersu yu indirdim tableti kabatti acarken hata dede el ile actim aktivasyon kernel butunlugu bozuldu dedi simdi usb yi acamiyorum lutfen yardim et (roman)

The Shadow

The Shadow

Üye
Daha once pil uyarisina basip usb hata ayiklamayi actim sonra bilgisayara bagladim mobogeniei tablete kurdu sonra elektirkler gitti tableti cakar geriye bastim tablet aktivasyonsuz normal acildi framaroot supersu yu indirdim tableti kabatti acarken hata dede el ile actim aktivasyon kernel butunlugu bozuldu dedi simdi usb yi acamiyorum lutfen yardim et (roman)
Bastan baslaman lazim. Factory reset at recoveryden ve ayni islemleri tekrar yap.

The Shadow

The Shadow

Üye
mobogenie ilk basta googlr dan arattim indirdm yukledim sildim. sonra linkte varmis onu indirdim gene ayni cikti. onceki sonu 2 yle bitiyodu indirmisim sona maxicepden verilen link 5 idi onu indirdin görüntü. ayni ama uinstal diye brseyde yok .s neyse titanium backup YÜKLE dim her 2 side ayni sonucta suan cihaz yonetimi silmedim
Cihaz yonetimi silsen iyi olur ileride hata almana neden olabilir.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Cihaz yonetimi silsen iyi olur ileride hata almana neden olabilir.
bende öyle düsünerek İLK GÜNCELLEMELERİ silmiştim bu durumuu dusunerek sildim CİHAZ yönetim i suan bi sorun yokk Gta san andreas ykledim .. güzell öyle vss
Mebin son guncellemesinden sonra uyarı ciktiginda artik gelmiyor kernel butunlugude bozuldu diyor ne yapmaliyim
bu arada yas kac suan cihazın durumu ne

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Yaptim basiyorum akivasyona geciyor olmuyor
hic aktivasyon isleriyle ugrasma olmadı ysa root islemleri ni yapmanı tavsiye ederim
factory reset i at modeme baglanma
direk root islemi yap bana da yeni verildi
sifre verene kadar bekleyemedim actım root sunu bunu sildim islem tamm suan sorun yok
bu arada DNS ise yarıyor tskürlerr diger iyi bildigim Dns var idi tabi o ise yaramadı bile suan youtube face acılıyor

akar6666

Üye
Root nasil yaparim

akar6666

Üye
tabletin sarjı az olmalı
[ANA KONU] General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.) - MaxiCep
ve bu konuyu izle oku ona göre yap anlamadıgın yer olursa bilgilendiririm ...
Bunu daha once yaptim oldu bilgisayardaki moboge yiactim tablete kurdum elektirkler gitti tableti geriye bastim aktivasyonsuz normal acildi framaroot super su yu indirdim kapanip acarken hata dedi aktivasyon cikti kernel butunlugu bozuldu diyor yapiyorum artik olmuyor aktivasyon cikiyor

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Bunu daha once yaptim oldu bilgisayardaki moboge yiactim tablete kurdum elektirkler gitti tableti geriye bastim aktivasyonsuz normal acildi framaroot super su yu indirdim kapanip acarken hata dedi aktivasyon cikti kernel butunlugu bozuldu diyor yapiyorum artik olmuyor aktivasyon cikiyor

sen factory reset yap sonra hata ayıklama tik at bu rootu sil tekrar yükle
ardından mobagenieden titanum backup indir
supersu indirmene gerek yok

akar6666

Üye
Hata ayiklamayi acamiyom
Hata ayiklama nasil yapacagim baskaturlu

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Hata ayiklamayi acamiyom
ya iste konu da denildigi gibii
pıl uyarı pıl kullanıma giriceksin aynı oyle yparak ayarlar gelicek onune zaten konu da anlatılıyor

akar6666

Üye
Artik olmuyor pile basdigimda ayarla r diyor hemen aktivasyin cikiyor

McBoltt60

McBoltt60

Üye
hemn basman lazım yakalaman lazım bende de oyleydı kac kere kapatıp ac sarj doldur yaptım bıraz dolsun %5 kadarr kapalı olarak pıl gostergesi gösteriyor ya tahmin%5 kadar doldur sonra tekrar dene direk geldigi an bas ekran gelene kadar bas cek yapma direk eldiginde oo anda basıcaksın

Son düzenleme:
Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
teşekkürler :D

etab4root pls

Üye
Usb sorununda çözülür bu arada bluetooth sen gizli atma yöntemini biliyorum
Eğer istersen onu da anlatirim pcden tablete atarkenkinden bile daha hizli
kardeş ben her şeyi yaptım iyi hoş ama 7.maddede one click rootun yanında uninstall stock apps i bulamadım bu konuda yardımcı olurmusun

etab4root pls

Üye
bir sorum olucak şimdi ben o ekranı bulamamıştım başta bişey ler felan sildim bulamayınca uygulamlar bbölümünden şimdide aktivasyon bölümünün orda kernel bütünlüğü bozuldu diyor ver aynı şekilde pil kullanımına tıklayıp derleme sürümüne 7 defa tıklayınca siz bir geliştiricisiniz diyor ama geliştirici seçenekleri gözükmüyor usb hata ayıklamayı nasıl açabilirim az biraz yardım sevinirim :D

Üst Alt