YanLış AnLaşıLmasın Ama..

Sponsorlu Bağlantılar

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
YanLış AnLaşıLmasın Ama..
ÖnceLikLe DiyecekLerimi Maxiyi KötüLeme OLarak ALqıLamayın Lütfen..

ArkadaşLar ßu Siteye 1 Senden FazLadır Üyeyim...
Uzun Zamandır TakıLmıyorum
Fakat Son 1 Haftadır Geri geLdiğimde Eskiye Göre FazLa ßir GeLişme Yok..
Sadece vbuLL KuruLmuş Ondada ßaya Sorun çıkmış HeraLde ve googLe yt qißi kodLar ekLenmiş postLara

ßu Siteyi iLk kez MoßiL Site OLarak Tanıdım Çok GüzeL İçerikLer Vardı Gerçekten ;)
Fakat Şu Anda Symbian ßöLümünde ßen 1 Sene ÖncesiyLe ßi FarkLıLık Göremiorum 6-7 Tane Saßit Konu Var İşte FuLL Program Deposu ResimLi ProgramLar..

Hepsi Aynı ALışıLmış ŞeyLer AyLardır Aynı ProgramLar FarkLı ßişeLer Yeni KaynakLar OLmaLı (:

FarkLıLıkLar İyidir ;) KoLay GeLsin Tüm UpLoadere ELLerinden GeLeni YapıyoLardır Yinede

• Beğen
Tepkiler: çaminci

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Olumlu eleştirin ve ılımlı yaklaşımın için teşekkürler.. Sitemiz çeşitli sebeplerle
kesintilere uğradı.. en son kesintimiz maddi sebepleydi.. artık hiç bir şekilde kesinti olmayacak çünki bedeli ödenmiş bir lisansımız var.
ne yazıkki kesintilerde elimizdeki enson yedek kullanılarak site yeniden açıldı.
oysa şimdiye kadarki paylaşımlar yerinde dursaydı hala Maxicep dosya paylaşımı
benzersiz idi..
Süregelen maxicep dostluğu ve ayrıcalığı ile yine böyle olacaktır.. emin olabilirsiniz.

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
İnşaLLah ßaşarıLar (:

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Sadece sitenin kapanması veri kayıplarına sebep olmadı. Kişisel kayıplarda oldu. Mesela ben. XP çökmesi sonucu maxiye upload ettiğim S60 dosyalarını yedekleyemeden kaybettim. Sitede kapanıp veri kaybına uğrayınca şuan dosya eklemesi yapamıyorum. Ayrıca hemen paylaşında kapanmasından dolayı veri kaybı yaşayan arkadaşlarda oldu. Gerekli S60 dosyalarını edinip siteye sunmaya çalışacağım. Bu toplama sürecinde Xp nin bilinmeyen yada fark edilmeyen bir çok kişi tarafından kullanılmayan yönlerini yazı dizisi halinde sunmaya devam ediyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yazdıklarında yanlış anlaşılacak veya Maxicep'i kötüleyecek bir şey yok. Sadece içeriğin uzun zamandır aynı olduğunu, yeni içerikler eklenmediğini belirtmişsin ki bu konuda haksız da sayılmazsın.

KimyageR'in de dediği gibi sitenin aniden kapanması, sonra da Ağustos ayının yedeği ile tekrar açılması eklenen bazı içeriklerin yok olmasına sebep oldu. Ama kısa bir süre sonra bu kaybı tamamlayacağımızı düşünüyorum.

Yakında ben de artık bir şeyler yapacağım, internette zor bulunabilecek bazı dökümanlar hazırlayıp siteye sunacağım.

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdi nasıl ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Symbian bölümünde yeni içerik olmazki zaten hep eski uygulamalar. Symbian bitik artık uygulama yapılmıyor.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Tongaya geldik :)

Serhan

Serhan

Üye
ya nası oluyor hiç hilesiz 5 yıllık hortum var benim
Kesin konuları açıyorsun kilidi :bann:

0MG90

0MG90

Üye