Kilo Alamıyorum Bi Bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Kilo Alamıyorum Bi Bakar mısınız?
Arkadaşlar ben iş yoğunluğum nedeniyle spora gidemiyorum ama kilo almak istiyorum. Bu yüzden protein tozlarına başlamayı düşünüyorum ama spora gidemeyeceğim için sakıncalı mı diye bilemiyorum. çok yiyorum ve metabolizmam çok hızlı kaç kere dahiliye gittim herşeyime baktılar diyetisyene gittim mama verdi fayda etmedi. bende bu tozlardan içmeye karar verdim. ekstra kalori almak için bana faydası güçlü ama spora gidemeyeceğim için zararı olmayan toz önerir misiniz. çok zayıfım şimdi siz spora gitmezsen yağ olarak alırsın diyeceksiniz inanın yağ bile alsam fayda etmez çok ama çok zayıfım pantolon bulamıyorum. tşört giyorum hiç yakışmıyor acilen 20 kilo falan almalıyım etkili bi önerisi olan marka verirsen çok büyük sevaba girer. şimdi ben kalarili bi toz almalıyım demi beni bi aydınlatın nolurrrrr.

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Ben hiç toz filan denemedim fakat Balık yağını duymuşsundur onun şuan hap hali var daha etkili oluyor onun sayesinde 1 haftada 3 kilo aldım denemeni öneririm

• Beğen
Tepkiler: Artreverans
Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç toz filan denemedim fakat Balık yağını duymuşsundur onun şuan hap hali var daha etkili oluyor onun sayesinde 1 haftada 3 kilo aldım denemeni öneririm
Onuda denedim maalesef sonuç olumduz oldu kardeşim

• Beğen
Tepkiler: hsyncmptr
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
hmm demek ki metabolizmamız farklı :D

Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

Fenomenon

Fenomenon

Üye
spor yapmazsan protein tozu hiçbir işe yaramaz. üstten girer alttan çıkar :)
yulaf ezmesi, makarna türü şeyler ye. yulaf ezmesine kuru üzün- kayısı atıp sütle birlikte tüketebilirsin. makarnayı da lor peyniriyle veya normal peynirle yiyebilirsin.

Artreverans

Artreverans

Üye
    Konu Sahibi
spor yapmazsan protein tozu hiçbir işe yaramaz. üstten girer alttan çıkar :)
yulaf ezmesi, makarna türü şeyler ye. yulaf ezmesine kuru üzün- kayısı atıp sütle birlikte tüketebilirsin. makarnayı da lor peyniriyle veya normal peynirle yiyebilirsin.
Yulaf ezmesini bugün 3.ye duydum bunu göz önünde bulunduracam.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ektomorf vücut yapısına sahipsen kilo alman zordur, evde şınav mekik ile başla yavaş yavaş tüm hareketleri öğrenir kendi vücut ağırlığınla sağlam vücut yapabilirsin. Kilo işine yaramaz, dayanıklılık istiyorsan kas yap.

Üst Alt