Xposed / Modüller Xposed Installer v2.7 experimental1 Mod v3 + Xposed Modül Index

Sponsorlu Bağlantılar

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Usta programı kullanıyorum fakat tam anlamıyorum asagida resim paylasacagim uygulamalari bildirim çekmecesine ekleyebilecegimiz uygulama mevcut mu acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
dostum bu cm temalarını çalıştıracak modül var mi sanki bir ara gözüme çarpmıştı vardı öyle Birşey galiba

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu cm temalarını çalıştıracak modül var mi sanki bir ara gözüme çarpmıştı vardı öyle Birşey galiba
Cm temaları değilde kendileri tema yapmış, o temaları kullanabiliyorsun

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Himm tamam bakarım Akşama bakalım

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Himm tamam bakarım Akşama bakalım

Bahsettigin modul bu olmalı cm calistiriyormu bilmiyorum ama on izlemelerde cm10 filan yazıyor :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Konuya ekle uygulamayı biraz toparladım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mtrhsts
Aziz04

Aziz04

Üye
Teşekkürler :çay:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
baktım baktım Evet dediğin gibi cm10 ve kendi paylaştıkları temalar oluyor hatta Onu da çevirdim güzel bu konuya biraz daha kafa yoralım stock için cm olması güzel bayağı bir Hava katıyor tele

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
baktım baktım Evet dediğin gibi cm10 ve kendi paylaştıkları temalar oluyor hatta Onu da çevirdim güzel bu konuya biraz daha kafa yoralım stock için cm olması güzel bayağı bir Hava katıyor tele

Ayarlar paneli, dialer filanda degisiyormu :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hepsi hepsi temada ne varsa hepsi uygulanıyor sadece menüdeki simgelerle kalmıyor Ayarlar bildirim paneli vs vs

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hepsi hepsi temada ne varsa hepsi uygulanıyor sadece menüdeki simgelerle kalmıyor Ayarlar bildirim paneli vs vs

tamamdır şimdi orjinale dondum, geri yuklemem bitsin deniyecem :)

Kitkat ile uyumsuz sanırım uyarı veriyor açılışta.
Sen hangi sürümde denedin :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kitkat ile uyumsuz sanırım uyarı veriyor açılışta.
Sen hangi sürümde denedin :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
o uyarı Hep çıkıyor hatta kaldırmayı düşünüyorum ekranın boş bir yerine dokun es geçiyor sonra temayi seç uygula tel kapat aç

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
o uyarı Hep çıkıyor hatta kaldırmayı düşünüyorum ekranın boş bir yerine dokun es geçiyor sonra temayi seç uygula tel kapat aç
Birkaç tema yükledim ama gozukmedi, bi tanede tema linki versene

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
şuan mobilim dostum o dediğin konuda yönlendirme linki vardı galiba bir yerde 20 30 tane vardı dur bir bakayim

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
şuan mobilim dostum o dediğin konuda yönlendirme linki vardı galiba bir yerde 20 30 tane vardı dur bir bakayim
Onlar oluyorda daha once denedim pek kullanışlı değil :)
Marketten cm teması yuklesrk gormezmi :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
cm 10.2 ve cm11 temalarını yüklemiştim görmemişti cm11 i zaten görmezde 10.2 temealarını görmemesi ilginçti cm11 te kaynak düzenini komple değiştirdiler ben gene bakarım tema olayına nasıl bir bağlantısı kodlaması var

burdaki temalar oluyor

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
cm 10.2 ve cm11 temalarını yüklemiştim görmemişti cm11 i zaten görmezde 10.2 temealarını görmemesi ilginçti cm11 te kaynak düzenini komple değiştirdiler ben gene bakarım tema olayına nasıl bir bağlantısı kodlaması var

burdaki temalar oluyor

Bunlari biliyorum bunlar sadece bildirim paneli ve ayarlardaki iconlari değiştiriyor :)
Cm deki gibi komple değişim olsa güzel olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

sayt

Üye
:tşk:

• Beğen