Bahadir_fb
Üye
EkledimAbi telefon hafızasına kurun diye de eklesene![]()

EkledimAbi telefon hafızasına kurun diye de eklesene![]()

Cm temaları değilde kendileri tema yapmış, o temaları kullanabiliyorsundostum bu cm temalarını çalıştıracak modül var mi sanki bir ara gözüme çarpmıştı vardı öyle Birşey galiba
Himm tamam bakarım Akşama bakalım

Konuya ekle uygulamayı biraz toparladım

baktım baktım Evet dediğin gibi cm10 ve kendi paylaştıkları temalar oluyor hatta Onu da çevirdim güzel bu konuya biraz daha kafa yoralım stock için cm olması güzel bayağı bir Hava katıyor tele

hepsi hepsi temada ne varsa hepsi uygulanıyor sadece menüdeki simgelerle kalmıyor Ayarlar bildirim paneli vs vs
hepsi hepsi temada ne varsa hepsi uygulanıyor sadece menüdeki simgelerle kalmıyor Ayarlar bildirim paneli vs vs

Birkaç tema yükledim ama gozukmedi, bi tanede tema linki verseneo uyarı Hep çıkıyor hatta kaldırmayı düşünüyorum ekranın boş bir yerine dokun es geçiyor sonra temayi seç uygula tel kapat aç
Onlar oluyorda daha once denedim pek kullanışlı değilşuan mobilim dostum o dediğin konuda yönlendirme linki vardı galiba bir yerde 20 30 tane vardı dur bir bakayim

Bunlari biliyorum bunlar sadece bildirim paneli ve ayarlardaki iconlari değiştiriyorcm 10.2 ve cm11 temalarını yüklemiştim görmemişti cm11 i zaten görmezde 10.2 temealarını görmemesi ilginçti cm11 te kaynak düzenini komple değiştirdiler ben gene bakarım tema olayına nasıl bir bağlantısı kodlaması var
burdaki temalar oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız