symbian nereye gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
symbian nereye gidiyor
C5-03 me Swype yüklemek istedim ve
aman tanrım didim microsoft symbianıdamı satın aldı ?

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

muhsin15

muhsin15

Üye
c5-03 hayatımda kullandığım en iğrenç telefondu ama kamerası bu gün kullandığım gmd nin kamerasından daha iyiydi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Symbian mezarda bir yere gittiği yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve afatsumlug97
exp_l0it

exp_l0it

Üye
symbian satın alındığının göstergesi değil o. sadece o programı microsoftun yazdığı göstergesi.
alsada bir işine yaramaz zaten bende hala kullanıyorum ama symbian öldü artık kabul etmek lazım. :alsana:
swype kullanamanı önermiyorum nereye bakıp kurduysam türkçelisini hata verip duruyor güncelleme çıktı diye güncelleyince 1 sürümüne geri dönüyor saçmalıyo bende.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Baktım Mağaza Üzerime Geliyor :oha: Aman Tanrım Dedim :zong:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
symbiani bende sattim samsunga gectim :oke:

MaxipmaN

Üye
bunu gören symbian mezarda ters döndü :ehe

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve B.A.R.O.N
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bende oyleydim gs ile fb gibi hala da cok iyi bakmiyorum ama android cihaz :sirit:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
symbian oldu haci kac kurtar kendini

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia sözlük uygulamasına dil yüklemek isterseniz de aynı şekil microsoft'un sitesine yönlendiriyor.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
telefonumdan nefret ediyorum artık denize düşse üzülmem hatta sevinirim kurtuldum diye valla :Dtelefonumdan nefret ediyorum artık denize düşse üzülmem hatta sevinirim kurtuldum diye valla :D

ismail

ismail

Üye
telefonumdan nefret ediyorum artık denize düşse üzülmem hatta sevinirim kurtuldum diye valla :Dtelefonumdan nefret ediyorum artık denize düşse üzülmem hatta sevinirim kurtuldum diye valla :D
al bi aypon altı yakışır sana :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Sertifika hatası verirdi ve çeşitli yöntemlerle sertifikalayıp yüklerdik oyunları.. Özledim o günleri aslında.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
zombaka

zombaka

Üye
Şu anda java kullanıyorum sembion desteği bile yok

NEXUS

NEXUS

Üye
şu nokia c5-03 berbat hakikaten ben kullanmıştım 1 ay sadece sürekli kurtulmaya çalıştım :D , sonra nexus 4 e geçtim :)

Üst Alt