Bilişim profesörü Yöneticiliğe Terfi | Hoşgeldin

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilişim profesörü Yöneticiliğe Terfi | Hoşgeldin
Deneme Yöneticisi olarak bir süredir aramızda olup yetkili olduğu bölümlerde yönetici aksiyonlarını layıkıyla yerine getirip, takım arkadaşlarıyla uyum içinde başarıyla bu süreci tamamlayan Kemal kardeşimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Bizler burda Genel Yönetici Toplantı Alanı 'nda bir çok konuda yönetici olarak ortak kararlar alır, tartışır, çözümler ararız vs, bu gibi durumlarda seninde Moderator olarak yönetime katılman gereken kdurumlar olacaktır, bu anlayış ve beraberlik, saygı ve sevgi içinde olursak daha güzel uyum sağlar ve sağlam bir kadro olarak yolumuza devam ederiz, böyle olacağını umuyor ve sana güveniyoruz.

Genel Yönetici Toplantı Alanı'nda her ne konuşulursa konuşulsun buradaki bir tek cümleyi dahi üyelere aktarmayalım. Bu sorumluluğunuz yönetimden ayrılsanız dahi sizin üstünüzdedir.
Not: Yöneticide olsak bi takım yanlışlıklar yapabiliriz, seninde hataların olabilir tabi biz olmamasını ümit ediyoruz şayet olursada "hemen vazgeçip kaçmak ben ayrılıyorum yapamıyorum" demek yok, özel sebepleriniz dışında asla kabul etmiyoruz, varsa sorun tartışır çözüm yolu ararız, bir birimizin açığını kapatır ayıbını örteriz.

Öğrenmek sormak çözüm aramak ayıp değil her türlü sorununa tam destek tüm yönetici arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. Deneme Test sürecinde ( Hoşgeldin ) konusunda yönetim eylemleri ile ilgili bir takım bilinmesi gereken kurallarımızı, maxicep yönetim anlayışını, yönetim kadromuzun vasıflarını nasıl olduğu hususunda bir kaç örnek link vermiştik, yeni yetkilerinle bereber bilinmesi gereken bir kaç husus daha var bunlarda şuan bulunduğumuz yönetim odasında ki üst konulardan bir kaçı, bunları bilmen hem senin için hemde bizler için faydalı olacaktır. Dolayısıyla üst konuları ve alt konulardan da önemli olanları okuyup tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim, zira ilerde doğabilecek sorunları aksilikleri bu konulardaki detayları açıklamaları okuyup anlayarak önüne geçmiş olursun.

Pc yazılım donanım hakkında daha çok konuşacaklarımız var seninle, şimdilik üst konuları ve dikkatini çeken konuları gözden geçirip arkdaşlarınla bu konudan muhabbetini yaparsın Kemal kardeşim, daha sonra şikayet üzeri ve karşılıklı konuşarak yetkili olduğun bölüm hakkında alıştırmalar yapalım konuşalım, test sürecinde fazla ilgilenmedik seninle, kendi başına ne kadar başarılı olacağını görmek istedik açıkcası ve kendini kanıtlamış oldun.
Tekrar tebrik eder kolaylıklar dilerim:) Hoş geldin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Bilişim Profesörü, EroL ve 5 diğerleri

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aramıza Hoşgeldin arkadaşım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tebrik ediyorum hoşgeldin

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
tebrikler hoşgeldin :)

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Tebrikler, hoş geldin.

• Beğen
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
hoş geldin prof. :anlas:

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Hoş geldin Kemal.

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hoş geldin :)

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
8 saat içinde yazmadığı için rütbeyi geri alıyoruz. Her şey için teşekkürler Kemal, hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü, EroL, L-LumieRe ve 2 diğerleri
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Malesef son anda kaybetti rütbeyi :(

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşımıza "hayırlı olsun" diyemeden "uğurlar olsun" mu diyoruz yani :bangin:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
2 gündür giriş yapmamış ters bir durum olabilir:hmmm

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
İlk günden kaçamak yaptı ya la..

• Beğen
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
okulda olur ya :)

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelince cezasını kesi verin.

• Beğen
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
@Bilişim Profesörü galiba haberin yok :hmmm

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: EroL ve Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Konu dün açılmış daha yeni bildirim geldi, kusura bakmayın geç cevap yazdığım için. Haberim yoktu açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
cezayı kim veriyo şimdi bakalım :ehe

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Şunun da açıklamasını yapayım bu arada: 2 gündür giremedim foruma. Öncelikle bu konuda özür diliyorum. Nedeni ise tabletim arızalandı, bir de üstüne okulumuzda burs alabilmek için gerekli evrakları toplamakla falan uğraştım. Ama böyle bir şey bir daha olmaz tabiki dediğim gibi her şey üst üste geldi. Şu 2 gündür :)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan