-LiveYourLife-
Üye
Minimal Clock (Mini Saat) v1.8.2 Türkçe - Maxicep
Merhaba arkadaşlar. Eskilerden kaldıysa forumda hala beni tanıyanlar olacaktır. Symbian telefonlar için çok çeviri yapmıştım. Androidde nasıl yapıldığını merak ettim ve işe atıldım. 
İlk çevirimi @>Lips Of AngeL< adlı arkadaşımızın isteği üzerine yaptım. Şunu da belirteyim. Eskiden olduğu gibi çok haşır neşir olmam sanırım bu işler ile. Boş zamanlarımda istekleri çevirmeye çalışırım sadece.
İlk çevirim olduğu için ufak tefek eksikler olacaktır, kusura bakmayın. Fazla uzatmadan uygulamaya geçeyim.
Benim çevirimde hata ile karşılaşan arkadaşlar olmuş. @Bab-ı Umut kardeşimizin de çevirisini ekledim. Eklentiler kısmından indirebilirsiniz.
Uygulama Adı: Minimal Clock
Versiyon: 1.8.2
Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Kategori: Kişiselleştirme

İlk çevirimi @>Lips Of AngeL< adlı arkadaşımızın isteği üzerine yaptım. Şunu da belirteyim. Eskiden olduğu gibi çok haşır neşir olmam sanırım bu işler ile. Boş zamanlarımda istekleri çevirmeye çalışırım sadece.
İlk çevirim olduğu için ufak tefek eksikler olacaktır, kusura bakmayın. Fazla uzatmadan uygulamaya geçeyim.
Benim çevirimde hata ile karşılaşan arkadaşlar olmuş. @Bab-ı Umut kardeşimizin de çevirisini ekledim. Eklentiler kısmından indirebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama Adı: Minimal Clock
Versiyon: 1.8.2
Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Kategori: Kişiselleştirme
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: