Minimal Clock (Mini Saat) v1.8.2 Türkçe - Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Minimal Clock (Mini Saat) v1.8.2 Türkçe - Maxicep
Merhaba arkadaşlar. Eskilerden kaldıysa forumda hala beni tanıyanlar olacaktır. Symbian telefonlar için çok çeviri yapmıştım. Androidde nasıl yapıldığını merak ettim ve işe atıldım. :)

İlk çevirimi @>Lips Of AngeL< adlı arkadaşımızın isteği üzerine yaptım. Şunu da belirteyim. Eskiden olduğu gibi çok haşır neşir olmam sanırım bu işler ile. Boş zamanlarımda istekleri çevirmeye çalışırım sadece.

İlk çevirim olduğu için ufak tefek eksikler olacaktır, kusura bakmayın. Fazla uzatmadan uygulamaya geçeyim.

Benim çevirimde hata ile karşılaşan arkadaşlar olmuş. @Bab-ı Umut kardeşimizin de çevirisini ekledim. Eklentiler kısmından indirebilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulama Adı: Minimal Clock
Versiyon: 1.8.2
Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Kategori: Kişiselleştirme

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: rear2011, endel, Bab-ı Umut ve 3 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: -LiveYourLife-
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Androidde ilk çevirin olsa bile, güzel çalışma olmuş .
Emeğin için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: -LiveYourLife-
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Merhaba arkadaşlar. Eskilerden kaldıysa forumda hala beni tanıyanlar olacaktır. Symbian telefonlar için çok çeviri yapmıştım. Androidde nasıl yapıldığını merak ettim ve işe atıldım. :)

İlk çevirimi @>Lips Of AngeL< adlı arkadaşımızın isteği üzerine yaptım. Şunu da belirteyim. Eskiden olduğu gibi çok haşır neşir olmam sanırım bu işler ile. Boş zamanlarımda istekleri çevirmeye çalışırım sadece.

İlk çevirim olduğu için ufak tefek eksikler olacaktır, kusura bakmayın. Fazla uzatmadan uygulamaya geçeyim.

Uygulama Adı: Minimal Clock
Versiyon: 1.8.2
Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Kategori: Kişiselleştirme

vayyy ellerine emeklerine saglık çok tşk.ederim :)Senin bu cevirdigin APK da paket ayrıştırma hatası verdi bi kontrol etmen mumkun mu

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bu programı, Arkadaşın isteği üzerine 4 gün önce çevirisini tamamladım. Ama siteye eklemek sana nasip oldu.
Bu arada çevirim telde duruyor. Alternatif olarak en kısa sürede ekleyecem.

Kobaniye destek olayları yüzünden benim internet gitti. Ptt kablolarının olduğu kutuyu yakmışlar. Şimdi tamirini bekliyoruz. Bu arada internetim gelene kadar bir süre aranızda olamayacam. En kısa sürede yine burdayım.

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye
Paket ayrıstırma hatası veriyor.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Paket ayrıştırma hatası alan arkadaşlar, birde benim çevirdiğimi yükleyip denesinler.

Bu arada -LiveYourLife- kardeşimiz aramıza ve ekibe hoş geldiniz.

Evdeki internet bağlantımda sorun var, bağlantı sorunum giderilinceye kadar günün belirli vakitlerinde ancak foruma girip bakabiliyorum. Bilginize

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih ve >Lips Of AngeL<
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Paket ayrıştırma hatası alan arkadaşlar, birde benim çevirdiğimi yükleyip denesinler.

Evdeki internet bağlantımda sorun var, bağlantı sorunum giderilinceye kadar günün belirli vakitlerinde ancak foruma girip bakabiliyorum. Bilginize

teşekkürler :) inşallah bunda olmaz ayrıstırma hatası

b3k1rr03

b3k1rr03

Üye

bu yüklendi eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Eline sağlık

rear2011

rear2011

Üye
:turkiye::tşk:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
İlginç, bende hiç bir sorun vermeden yüklüyordu...

Neyse konuya @Bab-ı Umut arkadaşımızın çevirisini ekliyorum. Bir sorun olmaz sanırım. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt