MaxipmaN
Üye
reklam olmasın diye malwarebytesi önerdim kaptana özelden internette malware deniyordu,pek te prof çözümü değilmiş aslında amaKusura bakma kardeşim mesajını şimdi gördüm. Tam adamına geldin bu konuda. Bir ay önce benim de başıma geldi bu olay. Her şeyi denedim ama olmadı. Google Chrome'a özellikler yap ordaki kısayolu düzelttim olmadı. Antivirüs ile denedim olmadı. Tarayıcıyı sildim tekrar yükledim olmadı. Adw cleaner yükledim olmadı. Toplamda 5 tane program denedim olmadı. Kendim bizzat denediğim bir yöntem vardı kafamda eğer o da olmasaydı format atacaktım ama o oldu. En son yüklediğin program hangisi ise onu yüklediğin zamanın bir gün önceki gününe bilgisayarı geri al. Bilgisayarı geri alınca düzeldi.

. Bir ay önce benim de başıma geldi bu olay. Her şeyi denedim ama olmadı. Google Chrome'a özellikler yap ordaki kısayolu düzelttim olmadı. Antivirüs ile denedim olmadı. Tarayıcıyı sildim tekrar yükledim olmadı. Adw cleaner yükledim olmadı. Toplamda 5 tane program denedim olmadı. Kendim bizzat denediğim bir yöntem vardı kafamda eğer o da olmasaydı format atacaktım ama o oldu. En son yüklediğin program hangisi ise onu yüklediğin zamanın bir gün önceki gününe bilgisayarı geri al. Bilgisayarı geri alınca düzeldi.
bilgisayarı nasıl geri alırız bilgisayar konusunda o derece ileri düzey kullanıcı değilim kusur bakma ardeşim ve geri alma durumunda silinme vb sıkıntılar olur mu?