KingOfPiez
Üye
Yalniz kanka sizde ilk gunden beri varKesin size takacaklardır akıllı olun diye malum olmadığı için![]()
![]()

Yalniz kanka sizde ilk gunden beri varKesin size takacaklardır akıllı olun diye malum olmadığı için![]()
![]()

Yüzbaşı ol sonrasında sana konu açmazlarBeyler ben yüzbaşı olunca hepiniz konu açın
Neyi ima etmeye çalışıyonYalniz kanka sizde ilk gunden beri var![]()

Kusmak güzeldir.Git kus rahatla![]()
Biz kötüdür mü dedikKusmak güzeldir.

Siz kimsiniz kaç kişiniz? IŞİD mi?Biz kötüdür mü dedik![]()

Ooo yapıştırıcı reyiz dil ve anlatım derslerini dikkate alıyor artık demekBana ima etmek istedigini![]()
![]()

Ya bizde var diye ne oldu internet sitelerinin çoğu engelli ders siteleri ve ders videosu yok youtube vb açılmıyor flash takımca çabucak virüs bulaşıyor bir tek iyi yönü var iyi film izleyebiliyorsunResimci nin odasinda hademe dedi hocam buralari toplayin akilli tahta takilacak dedi![]()
daha sayımmiTeog turkce fullOoo yapıştırıcı reyiz dil ve anlatım derslerini dikkate alıyor artık demek![]()
![]()
Birden fazla kişi olmak IŞİD olmak anlamına gelmez.Siz kimsiniz kaç kişiniz? IŞİD mi?![]()
AnladımBirden fazla kişi olmak IŞİD olmak anlamına gelmez.

Birden fazla kişi olmak IŞİD olmak anlamına gelmez.

Sakın ol şampiyonSiz kimsiniz kaç kişiniz? IŞİD mi?![]()

Klavye bağlayıp format atıcaktım da taşınabilir klavyem olmayınca vazgeçtimYa bizde var diye ne oldu internet sitelerinin çoğu engelli ders siteleri ve ders videosu yok youtube vb açılmıyor flash takımca çabucak virüs bulaşıyor bir tek iyi yönü var iyi film izleyebiliyorsundaha sayımmi

Olsun abi teknoloji iyidir hocalar iyi seyler dedi ama bakalimYa bizde var diye ne oldu internet sitelerinin çoğu engelli ders siteleri ve ders videosu yok youtube vb açılmıyor flash takımca çabucak virüs bulaşıyor bir tek iyi yönü var iyi film izleyebiliyorsundaha sayımmi