by-pegasus
Üye
baş ağrısı çekenler içeri
merhaba sayın maxicep halkı.
Bu gün sizlere baş ağrısı ile ilgili bi kaç önemli bilgi aktarmak isterim.
Bilindiği üzere çok kötü bi ağrı olan baş ağrısı hayatımıza işlemiş durumda stres ve bazı gıdalar sonucunda oluşabilen bu ağrı hakkında geçen kurban bayramında ( bu arada bütün değerli üyelerin bayramını Kutlarım)
araştırmaya başladığım bi konu hakkında bazı bilgiler vereceğim.
ve bunun için sadece günlük şeklinde defter tutmanız yeterli.
ben geçen bayram bi baş ağrısı ile karşılaştım o gün ve iki gün içerisinde olanları not ettim.
size şöyle söylemeliyim ki! baya sonuç aldım.
Bakın ilk önce yapmanız gerekenler günlük en fazla neler yapıyorsunuz mesela sabah kahvaltısında vaz geçilmezi olan şeyleri ve günlük hayatta en fazla yaptığı şeyleri not etmesi gerekli
örnek olarak;
ben her sabah kahvaltısında çay içerim ama çay içmeden öncede 2 bardak su içmek gerekli bu benim için bi alışkanlık haline geldi.
kahvaltı bitimine ilk önce ellerimi yıkar, hemen kıyafetlerimi giyerim.
Bunlar olmadan olmaz.
ve genellikle geceleri tatlı turu atistirmaliklardan uzak durmaya çalışırım.
ve size çok geçmeden kayıt sonuçlarını anlatayım.
ben geçen bayram namazına kalktığımda sadece bi kurabiye ile su içmiştim ve namaz çıkışı kurban kesildi hemen eti yemistim e haliyle saat 15.47 lerde baş ağrım tetiklen di ve ilk gün başım ağrıdı
ağrı sırasında ilaç kullanmadım çünki her ağrıdı ilaç kullandığımda diğer ağrı daha şiddetli bi şekilde buluyorum beni
bende çareyi uyumakta aradım ama baş ağrım saat 23.54 sularında geçti.
ve yaptıklarımi not ettiğimde bu Arefe günü hepsini okudum ve bayram sabahi hepsini yapmamaya çalıştım kahvaltımi yaptım ve 3 bardak çayımi içtim. tabi ondan önce şu içmiştim.
ve ağrısız bi gün.
yani arkadaşlar size anlatmak istediğim çok sıklıkla baş ağrısı cekiyorsaniz ağrının bi gün öncesi neler yaptığınızı not etmeniz ve yaptıklarınızı ve yapmadiklarinizin dikkatine gelip onları yapmamak tir
mesela gece yenilen bi tatlı sabah baş ağrısına neden olabiliyor
yada her sabah içilen çayın bi sabah içilmesi baş ağrısına neden olabilir.
bunları dikkate aldığınız süre baş ağrım izi kontrol edebilirsiniz. baş ağrısı olmayan günler dileğiyle
Bu gün sizlere baş ağrısı ile ilgili bi kaç önemli bilgi aktarmak isterim.
Bilindiği üzere çok kötü bi ağrı olan baş ağrısı hayatımıza işlemiş durumda stres ve bazı gıdalar sonucunda oluşabilen bu ağrı hakkında geçen kurban bayramında ( bu arada bütün değerli üyelerin bayramını Kutlarım)
araştırmaya başladığım bi konu hakkında bazı bilgiler vereceğim.
ve bunun için sadece günlük şeklinde defter tutmanız yeterli.
ben geçen bayram bi baş ağrısı ile karşılaştım o gün ve iki gün içerisinde olanları not ettim.
size şöyle söylemeliyim ki! baya sonuç aldım.
Bakın ilk önce yapmanız gerekenler günlük en fazla neler yapıyorsunuz mesela sabah kahvaltısında vaz geçilmezi olan şeyleri ve günlük hayatta en fazla yaptığı şeyleri not etmesi gerekli
örnek olarak;
ben her sabah kahvaltısında çay içerim ama çay içmeden öncede 2 bardak su içmek gerekli bu benim için bi alışkanlık haline geldi.
kahvaltı bitimine ilk önce ellerimi yıkar, hemen kıyafetlerimi giyerim.
Bunlar olmadan olmaz.
ve genellikle geceleri tatlı turu atistirmaliklardan uzak durmaya çalışırım.
ve size çok geçmeden kayıt sonuçlarını anlatayım.
ben geçen bayram namazına kalktığımda sadece bi kurabiye ile su içmiştim ve namaz çıkışı kurban kesildi hemen eti yemistim e haliyle saat 15.47 lerde baş ağrım tetiklen di ve ilk gün başım ağrıdı
ağrı sırasında ilaç kullanmadım çünki her ağrıdı ilaç kullandığımda diğer ağrı daha şiddetli bi şekilde buluyorum beni
bende çareyi uyumakta aradım ama baş ağrım saat 23.54 sularında geçti.
ve yaptıklarımi not ettiğimde bu Arefe günü hepsini okudum ve bayram sabahi hepsini yapmamaya çalıştım kahvaltımi yaptım ve 3 bardak çayımi içtim. tabi ondan önce şu içmiştim.
ve ağrısız bi gün.
yani arkadaşlar size anlatmak istediğim çok sıklıkla baş ağrısı cekiyorsaniz ağrının bi gün öncesi neler yaptığınızı not etmeniz ve yaptıklarınızı ve yapmadiklarinizin dikkatine gelip onları yapmamak tir
mesela gece yenilen bi tatlı sabah baş ağrısına neden olabiliyor
yada her sabah içilen çayın bi sabah içilmesi baş ağrısına neden olabilir.
bunları dikkate aldığınız süre baş ağrım izi kontrol edebilirsiniz. baş ağrısı olmayan günler dileğiyle