Öneri Kelime önerilerini sıfırlamak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
Kelime önerilerini sıfırlamak istiyorum
Merhaba arkadaşlar benim kelime önerilerimde, arkadaşlarımla konuşurken kullandığım (klavye alışkanlığı diyelim) bir küfür kısaltması mevcut ve bunu her yazımın sonunda önermeye başladı. Telefonu ne kadar sıfırlayıp yazılımı tekrar kursam da çözüm olmadı. O kısaltmayı nasıl yok edebilirim kelime önerilernden :) Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: The Pierre

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Recovery menuden Wipe yaparsan silinecektir

beats

beats

Üye
Ayarlar>Klavye>İleri düzey>Önerileri sıfırla
Eğer önermeyi de kaldırmak istiyorsan:
Ayarlar>Klavye>Türkçe>Metin öner kutucuğunu kaldır

csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar>Klavye>İleri düzey>Önerileri sıfırla
Eğer önermeyi de kaldırmak istiyorsan:
Ayarlar>Klavye>Türkçe>Metin öner kutucuğunu kaldır
ne yazık ki bu yöntem işe yaramadı :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En güzeli temiz kurulum. Yedek yüklemeyi sakın seçme. Rehberin gelir ama mesajların gelmez. oyun programları Mağaza > Ayarlar > Uygulamalarım kısmından geri yüklersiniz.
Aynen dikkat etmemişim :D
Arkadaş Cihazı sıfırladım diyor bütün veriler silinmiyormu?
Yedek yüklediği zaman her şeyi geri gelir ama oyun ve programları yükleme kısmı uzun sürer. Tek tek download ediyor geri.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Bahadir_fb
csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
Recovery menuden Wipe yaparsan s
En güzeli temiz kurulum. Yedek yüklemeyi sakın seçme. Rehberin gelir ama mesajların gelmez. oyun programları Mağaza > Ayarlar > Uygulamalarım kısmından geri yüklersiniz.
Yedek yüklediği zaman her şeyi geri gelir ama oyun ve programları yükleme kısmı uzun sürer. Tek tek download ediyor geri.
ne kadar telefonu sıfırladıysam da o kelime orada kaldı. Herhalde microsoft çok kullanıyorum diye klavyeme o kelimeyi dahil etmiş bir türlü kaldıramıyorum microsoft yetkililerine söylesem bi yere varabilir miyim acaba ?

• Beğen
Tepkiler: The Pierre

skynet

Üye
Hocam farklı bir hotmail hesabı ile kurulum yapıp deneyin bakalım öneriyor mu :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ne kadar telefonu sıfırladıysam da o kelime orada kaldı. Herhalde microsoft çok kullanıyorum diye klavyeme o kelimeyi dahil etmiş bir türlü kaldıramıyorum microsoft yetkililerine söylesem bi yere varabilir miyim acaba ?

Ben sıfırladım teli ve yeni kurulum yaptım. Kelime önerilerim gitti. Mesajlarım geri gelmedi. Tüm oyun ve uygulamalarımı mağazadan geri yükledim. Sıfırlayıp temiz kurulumu deneyin bence.

csll

csll

Üye
    Konu Sahibi
Hocam farklı bir hotmail hesabı ile kurulum yapıp deneyin bakalım öneriyor mu :)
Ben sıfırladım teli ve yeni kurulum yaptım. Kelime önerilerim gitti. Mesajlarım geri gelmedi. Tüm oyun ve uygulamalarımı mağazadan geri yükledim. Sıfırlayıp temiz kurulumu deneyin bence.
Nokia Software Recovery Tool ile sıfırladım olmadı, hard reset attım olmadı, hard reset atıp e-postayı değiştirdim yine olmadı. :) Ayarlar/Klavye/İleri Düzey menüsünde en altta bi kutucuk var; Klavye kullanımımla ilgili bilgileri Microsoft'a göndererek önerileri geliştir diye benim o kutucuk işaretliydi sanırım ondan dolayı kalkmıyor :) Artık microsoft yetkililerine soracağım o dereceye getirdi beni :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kelime onerilerini sıfırlayın diye tercih var o.o

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia Software Recovery Tool ile sıfırladım olmadı, hard reset attım olmadı, hard reset atıp e-postayı değiştirdim yine olmadı. :) Ayarlar/Klavye/İleri Düzey menüsünde en altta bi kutucuk var; Klavye kullanımımla ilgili bilgileri Microsoft'a göndererek önerileri geliştir diye benim o kutucuk işaretliydi sanırım ondan dolayı kalkmıyor :) Artık microsoft yetkililerine soracağım o dereceye getirdi beni :)

Enteresan bir durum. Ben kaç kere sıfırladım teli ve temiz kurulum ile her seferinde mesajlarımla kelime önerilerim gitti.
Wifi olsa şimdi bir daha denerdim sizin için.
Wifi bulursam sıfırlayıp temiz kurulum sonucunu yazarım. (34 oyun + 5 müzik uygulaması + 3 Navigasyon + 25 tane internet ve sosyal medya programları ve diğer ıvır zıvır programları yüklemek biraz zaman alacak)

• Beğen
Tepkiler: csll ve skynet

skynet

Üye
Enteresan bir durum. Ben kaç kere sıfırladım teli ve temiz kurulum ile her seferinde mesajlarımla kelime önerilerim gitti.
Wifi olsa şimdi bir daha denerdim sizin için.
Wifi bulursam sıfırlayıp temiz kurulum sonucunu yazarım. (34 oyun + 5 müzik uygulaması + 3 Navigasyon + 25 tane internet ve sosyal medya programları ve diğer ıvır zıvır programları yüklemek biraz zaman alacak)
Bizim üvey baya şeyin altından kalkıyormuş yav :alkis

Üst Alt