Haber Galaxy Note 4'ün Satışları Sorunlu Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 4'ün Satışları Sorunlu Başladı
Güney Kore'de satılmaya başlanan cihazın sorunlu olduğuna dair haberler sosyal medyada yayılmaya devam ediyor.

Güney Kore'den gelen haberlere göre Galaxy Note 4'ün ekranı ile çerçevesi arasında geniş bir açıklık var. Ekran ile çerçeve arasına 2 adet kağıt ya da bir kartvizit sığabilecek kadar açıklık bulunduğu iddiaları fotoğraflar ile destekleniyor. Benzer sorun siyah renkli Galaxy Note 3'lerde de bulunuyordu.

heathrow

heathrow

Üye
reklamlar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Düzeltilir dert değil.

erko merko

erko merko

Üye
Çok dert edilecek bir sorun değil, iphone gibi yamulmasından iyidir :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok dert edilecek bir sorun değil, iphone gibi yamulmasından iyidir :D
Haha aynen oda ayrı bir dert :D abd de apple storedaki 6+ ları bazı erenler yamultuyorlarmis bide video çekmişler :D bende yapmak isterim acaba nasıl bi his :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sorun orada zaten, Samsung hata yapar görmezden gelinir, Apple hata yapar her yerde haberi çıkar. İnsanlar bir garip.

• Beğen
Tepkiler: seckin_bilgic
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sorun orada zaten, Samsung hata yapar görmezden gelinir, Apple hata yapar her yerde haberi çıkar. İnsanlar bir garip.
S cihazında hata olsa en az iPhone 6 kadar haber olurdu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O değilde avatarın Steve Jobs'a resmen hakaret. Hiç yakışmıyor ölmüş adam hakkında yapılan öyle şeyler.
Steve ide apple ida severim galaxy s ide severim. Hakaret etmek gibi bir amacım yoktu. :) Her ikisinide sevdiğimden beraber bulunsun istedim :D

98farom98

98farom98

Üye
Önce kendi telefonunu düzgün yapsın sonra apple a laf söylesin

heathrow

heathrow

Üye
Bunlar bence pazarlama stratejisi. Bazı firmalar ilk parti cihazları sorunlu üretiyorlar. Haberler yapılıyor bununla ilgili, insanlar konuşuyorlar bunu. Bir tür tanıtım. Iphone'un bir serisi vardı. Telefonu eline alınca çekmiyordu. Bumper kullanmak gerekiyordu. Cihaz yeni piyasaya sürülmüştü. Bunun gibi. Bükülme sorunu gibi.

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Gecen iphone 6 yi aldim kurcaladim yamulma filan yoktu millet ozelmi ugrasiyo

furkankaya559758

Üye
Bir kişi sürekli hata yaparsa insanlar alışır, ama tek tük yaparsa insanların dikkatini çeker.

Takipçi Satın Al

Üst Alt