Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
başlat menüsü telefonlara da gelecek mi acaba? gelse de ekranı şu karelerden kurtarsalar. ekranı karelerden kurtarırlarsa hem rahat bir ekranımız olur hem de artık widget sistemine geçilir.
Acaba telefon sürümüne de tıpkı masaüstündeki gibi modern arayüzün yanında masaüstü arayüzü gibi (simgeli, widgetlı) bir arayüz gelir mi diye düşünüyordum ki, gelmeyecekmiş :kıskıs:

Bizde yine sadece modern arayüz olacak.

Düşünsenize tek tuş yada dokunuşla şu anki live tile'lı arayüzden masaüstü pc'deki gibi simgeli arayüze ya da androidlerdeki gibi widgetlı arayüze geçtiğinizi... Böyle alternatif bir seçenek olması hoş olurdu. İsteyen şimdiki live tile'lı arayüzü kullanır, isteyen simgeli masaüstü arayüzüne geçerdi.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, bulutsuzgece ve Serhan

Rainesto

Rainesto

Üye
620 ye gelmezse ios yolu görünür bana

• Beğen
Tepkiler: Serhan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: MixRadio, YkPkY, Aybin.Kilic ve 8 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu cihaz gelir ya da buna gelmez demek için henüz çok erken. Şimdilik Güncellemenin sadece adını biliyoruz.

Microsoft'un güncellemede neler vereceği, hangi özellikleri ekleyeceği, bu özelliklerin gereksinimleri neler olacağı belli değil. Bu durumda eski cihazlar (Özellikle Lumia 620) bu güncellemeyi alamasa ya da eksik olarak alsa bunun yadırganıcak bir durum olduğunu düşünmemek lazım.

Ne diyor meşhur reklamda; Ankara'da Lebiderya iki oda bir Salon ev olmaz:)

Serhan

Serhan

Üye
Okumaya çalışan masum köylüler v2 :
-Windowson
-WindowsPhonon
-WindowsPhoneon
-Fonon
-Fon
-windawspanon
:zong:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

skynet

Üye
Windows 10 indirmeye açılmış

beats

beats

Üye
Direkt link:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bu windows 10 mağazadan indirilmeye açılsaydı güzel olmazmydı ne o öyle indir tekrar kuruoum yap sıfırdan ohh

beats

beats

Üye
bu windows 10 mağazadan indirilmeye açılsaydı güzel olmazmydı ne o öyle indir tekrar kuruoum yap sıfırdan ohh
Windows 8.1'e geçişteki gibi mağazadan gelebilir, ama yazılımı bitmiş değil daha aylar var.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
benim yüreğim dayanmıcak yedek ayfonu kullancam kalpten giderim yoksa

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bizede betayı verseler ya

Üst Alt