Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İçimden bi his sistem çok değişecek diyor

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim içimdeki his, hali hazırdaki sistem ilk sisteme göre bayağı değişti artık daha büyük değişimler yerine görselliği az ama içeriği bol geliştirmeler olacak diyor. Görsel ciddi farklar için 2016 sonrası diyor.

KenanK

KenanK

Üye
Windows 10 Nisanda Lanse edilcek, En geç yaza komple dağıtılır. Wzor daha önce Aralıkta RTM ye ulaşacağını belirtmişti. Belki nisanda bile dağıtılmaya başlanabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Benim kesin kanaatim şu ki biz windowsphone kullanıcıları için görüntüde bir değişiklik olmayacak bizim için altyapısal şeyler değişir çekirdek yapısı %100 uyumlu hale gelecek tüm sistemle ekstra özellikler illaki gelecek fakat arayüzümüzün değişeceğini hiç sanmıyorum. Yani hiç bu konuda beklentiye girmeyin derim ben :) gelecek ek özelliklere yoğunlaşalım :)Bilgisayarlarla birlikte alacağımızı ısrarla idda ediyorum ben :) MS platformların birlşemesine istinaden tüm cihazlara aynı anda verip dananın kuyruğunu kopartacak.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu lansmanda neler paylaşıldı toplu halde adminlerimizden biri konu içerisinde derleyebilir mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, pirenuri, saynesim ve 4 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Umarım gelir bizim telefonlara, görsel iyileştirmeler gelir büyük ihtimal.

ON9

ON9

Üye
Üvey olduğunun kanıtı oldu işte :D
Üveylikten ziyade gayri meşru veledizina sanırım. Adamların belki de haberi yok 620'denBu iş
Oha dedim, dedim de neden 9 yerine 10 ismini koydular acaba? Bendeki merakta bu yönde yani. Neden 10?
Bence belki de 9 un verilen tarihine yetişemeyeceklerini anladılar. "Abi direk 10 diyelim ona daha çok vakit var diyebiliriz. Arada da 9 için verilecekleri gdr olarak veririz 2016 ya kadar uzatmış oluruz :D 2016 da da tamamlandığında adını 10 demiştik deriz :P ehehe".
tamda 10 numara olmuş hissi veriyorlar bence. İnşallah yanılmam.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Serhan

Serhan

Üye
Windows Phone 10 a bak allahım :( Arkaplan rengi değiştirme , gruplandırma , bunlar çıksın ! Sistemde köklü değişiklikler oluyor , Bunlardan sonra , Microsoft markalı telefon almayan ne olsun :eller:
Windows Phone'lu tablet de göründü:

• Beğen
Tepkiler: emz
Rainesto

Rainesto

Üye
620 ye gelmezse bu sistemin benim için hiç bir anlamı yok sürekli güncelleme deniliyordu 2017 ye kadar güncellemeyi alacak deniliyordu

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic

ErenMSC

Üye
Şu Siyah - Beyaz tema yerine wallpaper atılaydı iyiydi.

cicoz23

Üye
512'ram lere gelecek mi?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
başlat menüsü telefonlara da gelecek mi acaba? gelse de ekranı şu karelerden kurtarsalar. ekranı karelerden kurtarırlarsa hem rahat bir ekranımız olur hem de artık widget sistemine geçilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Daha durun arkadaşlar bence öyle hemen vermezler

dakamon

dakamon

Üye
Kim diyor 620 ye gelmeyecek diye. Gelir abi gelir. 4inç dediler diye gelmez olurmu hiç? Merak etmeyin gelir. 4 inç yeni çıkacak teller için söylenen bir şeydir eski cihazlara destek devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt