beats
Üye
Buna bakarak grup adlandırma, arkaplan renk değişimi geliyor diyebiliriz sanırım.Windows Phone'lu tablet de göründü:
Buna bakarak grup adlandırma, arkaplan renk değişimi geliyor diyebiliriz sanırım.Windows Phone'lu tablet de göründü:
gelecek ek özelliklere yoğunlaşalım
Bilgisayarlarla birlikte alacağımızı ısrarla idda ediyorum ben
MS platformların birlşemesine istinaden tüm cihazlara aynı anda verip dananın kuyruğunu kopartacak.Microsoft, Yeni Windows 10 İşletim Sistemini Tanıttı! - MaxiCepBu lansmanda neler paylaşıldı toplu halde adminlerimizden biri konu içerisinde derleyebilir mi?
Üveylikten ziyade gayri meşru veledizina sanırım. Adamların belki de haberi yok 620'denBu işÜvey olduğunun kanıtı oldu işte![]()
tamda 10 numara olmuş hissi veriyorlar bence. İnşallah yanılmam.Oha dedim, dedim de neden 9 yerine 10 ismini koydular acaba? Bendeki merakta bu yönde yani. Neden 10?
Bence belki de 9 un verilen tarihine yetişemeyeceklerini anladılar. "Abi direk 10 diyelim ona daha çok vakit var diyebiliriz. Arada da 9 için verilecekleri gdr olarak veririz 2016 ya kadar uzatmış oluruz2016 da da tamamlandığında adını 10 demiştik deriz :P ehehe".
Arkaplan rengi değiştirme , gruplandırma , bunlar çıksın ! Sistemde köklü değişiklikler oluyor , Bunlardan sonra , Microsoft markalı telefon almayan ne olsun 
Windows Phone'lu tablet de göründü:
620 hariç diğer modellere gelecekmiş512'ram lere gelecek mi?
620 hariç diğer modellere gelecekmiş