beats
Üye
Windows 10 telefonda masaüstü kullanıcı arayüzüne sahip değil demiş, tam birleşme bekleyenlerin hevesi kırılacak sanırım.Yani???

Windows 10 telefonda masaüstü kullanıcı arayüzüne sahip değil demiş, tam birleşme bekleyenlerin hevesi kırılacak sanırım.Yani???

Yani???

Phone'u unut zaten yok o.
Windows 10, 4"ten 80"e kadar destekleyecekmiş bunun telefonlar için de geçerli olup olmadığı sorulduğunda evet cevabını vermiş Belfiore.
Etkinliğe göre Lumia 620 paradoksta kalıyor olabilir ama Windows 10'un yapımı hâlâ bitmiş değil geliştirme aşamasında onu da kapsayacaktır diye düşünüyorum.3.8 ? 620
2016 da da tamamlandığında adını 10 demiştik deriz :P ehehe".Artizlik olsun diyeOha dedim, dedim de neden 9 yerine 10 ismini koydular acaba? Bendeki merakta bu yönde yani. Neden 10?
Hocam mesajımda düzeltme yaptım saniyesinde ama sen anında yazmışsın yav.Artizlik olsun diye

Tapatalk sağolsun anında bildirim atıyor sayfayı açınca da güncellemediği için eskisi kalıyor. Muhtemelen dikkat çekmek için Windows 10 yaptılar benceHocam mesajımda düzeltme yaptım saniyesinde ama sen anında yazmışsın yav.![]()
Ürünün doluluğunu görünce bu ismi kabul edeceksiniz denmiş.Oha dedim, dedim de neden 9 yerine 10 ismini koydular acaba? Bendeki merakta bu yönde yani. Neden 10?
Bence belki de 9 un verilen tarihine yetişemeyeceklerini anladılar. "Abi direk 10 diyelim ona daha çok vakit var diyebiliriz. Arada da 9 için verilecekleri gdr olarak veririz 2016 ya kadar uzatmış oluruz2016 da da tamamlandığında adını 10 demiştik deriz :P ehehe".
Ürün dediği Windows 10 mu yoksa şu Whatsapp instagram we Chat olayı falan mı acaba ?Ürünün doluluğunu görünce bu ismi kabul edeceksiniz denmiş.
Windows 10.Ürün dediği Windows 10 mu yoksa şu Whatsapp instagram we Chat olayı falan mı acaba ?

Öyleyse bizi (Telefonları) windows 10 a hazır edene kadar epey bir güncelleme vereceklerdir. Tahminim 2016 ya kadar windows 10 alamayız ama ona telefonları hazırlayacaklarsa en az bi 3'ü majör, 6 sı minör 9 güncellemeden fazla güncelleme alabiliriz bence.Ürünün doluluğunu görünce bu ismi kabul edeceksiniz denmiş.
Konuyu okuyamadım birisi ozet geçsin lütfen neden başklık öyle oldu ?![]()
Aslında olsaymış cok hoş olurdu. Ev ekranından (masaüstü) Windows tuşuna basınca başlangıç ekranı gelseydi falan iyi olurduAcaba telefon sürümüne de tıpkı masaüstündeki gibi modern arayüzün yanında masaüstü arayüzü gibi (simgeli, widgetlı) bir arayüz gelir mi diye düşünüyordum ki, gelmeyecekmiş
Bizde yine sadece modern arayüz olacak.
Düşünsenize tek tuş yada dokunuşla şu anki live tile'lı arayüzden masaüstü pc'deki gibi simgeli arayüze ya da androidlerdeki gibi widgetlı arayüze geçtiğinizi... Böyle alternatif bir seçenek olması hoş olurdu. İsteyen şimdiki live tile'lı arayüzü kullanır, isteyen simgeli masaüstü arayüzüne geçerdi.
bu söylediğiniz belki bir sonraki büyük güncelleme ile gelirAcaba telefon sürümüne de tıpkı masaüstündeki gibi modern arayüzün yanında masaüstü arayüzü gibi (simgeli, widgetlı) bir arayüz gelir mi diye düşünüyordum ki, gelmeyecekmiş
Bizde yine sadece modern arayüz olacak.
Düşünsenize tek tuş yada dokunuşla şu anki live tile'lı arayüzden masaüstü pc'deki gibi simgeli arayüze ya da androidlerdeki gibi widgetlı arayüze geçtiğinizi... Böyle alternatif bir seçenek olması hoş olurdu. İsteyen şimdiki live tile'lı arayüzü kullanır, isteyen simgeli masaüstü arayüzüne geçerdi.