Yemek yiyorum. Sen? :huhu: Geç kalmışın :gun1:
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Geç kalmışın Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Yeni geldim. Genişletmek için tıkla ... noluyo burda
SHS' Alıntı: Geç kalmışın Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Yeni geldim. Genişletmek için tıkla ... noluyo burda
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Eve yeni geldim. Genişletmek için tıkla ... Ha anladım bende buraya yeni geldim şeklinde anladım, işler yoğun demek
İhtiyar007' Alıntı: Eve yeni geldim. Genişletmek için tıkla ... Ha anladım bende buraya yeni geldim şeklinde anladım, işler yoğun demek
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Ha anladım bende buraya yeni geldim şeklinde anladım, işler yoğun demek Genişletmek için tıkla ... Yokmu bana cm bulacak?
SHS' Alıntı: Ha anladım bende buraya yeni geldim şeklinde anladım, işler yoğun demek Genişletmek için tıkla ... Yokmu bana cm bulacak?
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Ha anladım bende buraya yeni geldim şeklinde anladım, işler yoğun demek Genişletmek için tıkla ... Normalin biraz fazlası.
SHS' Alıntı: Ha anladım bende buraya yeni geldim şeklinde anladım, işler yoğun demek Genişletmek için tıkla ... Normalin biraz fazlası.
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Android sanki bilmiyon Genişletmek için tıkla ... Android stok romu biliyoz ama ne tabanli?aosp, sense, miui, cm vb.
SHS' Alıntı: Android sanki bilmiyon Genişletmek için tıkla ... Android stok romu biliyoz ama ne tabanli?aosp, sense, miui, cm vb.
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Linux Genişletmek için tıkla ... aa sansa bak benimki de linux tabanli kodlarla bagusuyoz her gun
SHS' Alıntı: Linux Genişletmek için tıkla ... aa sansa bak benimki de linux tabanli kodlarla bagusuyoz her gun