Windows Phone 10 demek çok zor oluyor ya phonon falan direk Windows demek zorundayım artık Windows 10 derim gelirse![]()

Phone'u unut zaten yok o.Windows Phone 10 demek çok zor oluyor ya phonon falan direk Windows demek zorundayım artık Windows 10 derim gelirse![]()

Phone'u unut zaten yok o.
Windows 10, 4"ten 80"e kadar destekleyecekmiş bunun telefonlar için de geçerli olup olmadığı sorulduğunda evet cevabını vermiş Belfiore.

Onun ekran 3.8" di değil mi.Aha 620 üvey evlat!!!![]()

EvetOnun ekran 3.8" di değil mi.![]()

Onun ekran 3.8" di değil mi.![]()

. Sizce kaldırır mı? Ekran kartı yok anakartta sis vga 3 var falan. Ben ram ekledim 4 oldu ama eğer tam anlamıyla çalışırsa kurarım. Birde en büyük sorun şu. Yeni pc modellerinde ne zaman w10 kullanılmaya başlar? Seneye yeni pc alıcam ama kesin windows 10 isterim yani. Birde sağlam bir şey alırım. O nedenle meraklandım. Bu bilgisayarım kaldırsın, ilk Windows 10'lu güzel notebook bulduğumda alırım yenisi. 
Nisan 2015'te Build'de universal uygulamalar hakkında daha fazla paylaşım yapacağız demişler, çıkış tarihi bundan sonra yani 2016'ya yakın PC'lerde kullanılır.Artık gelsin casper w765 notebook var bir bakarsanız Google üzerinden daha kötü ne olabilirdi dersiniz. Sizce kaldırır mı? Ekran kartı yok anakartta sis vga 3 var falan. Ben ram ekledim 4 oldu ama eğer tam anlamıyla çalışırsa kurarım. Birde en büyük sorun şu. Yeni pc modellerinde ne zaman w10 kullanılmaya başlar? Seneye yeni pc alıcam ama kesin windows 10 isterim yani. Birde sağlam bir şey alırım. O nedenle meraklandım. Bu bilgisayarım kaldırsın, ilk Windows 10'lu güzel notebook bulduğumda alırım yenisi.
![]()
bende merak ettimArkadaşlar şimdi biz Windows 9 a threshold demiştik ya Windows 10 threshold mu olacak şimdi telefonlara Windows 10 mu gelir biz direk 8.1 den 10 a mı geçeriz yani bir de direk Windows 10 a geçtiklerine göre yenilik çoktur herhalde
Nisan 2015'te Build'de universal uygulamalar hakkında daha fazla paylaşım yapacağız demişler, çıkış tarihi bundan sonra yani 2016'ya yakın PC'lerde kullanılır.
. E haliyle bendeki saçma bilgisayarın ekran kartı yok ve üstelik hala çözemediğim bir sıkıntısı var. Kaç defa yazılım attıysam da internette gezinirken 6-7 sekme açarsam mavi ekran çakıyor ya da donuyor ve bir daha düzelmiyor. Saçma salak işler işte. Birde videoyu bile internette izlerken dahi tam ekran yapınca kasıyor
Saçma salak bir hal aldı. Bende en son 3-4 ay oldu açmayalı. Görmek bile istemiyorum
Bizim iş o zaman 2015-2016 bağlantı dönemde yılbaşı indirimine kaldı
. Umarım beklemeye değer 
Bu grafik konuyu özetliyor sanırım:Arkadaşlar şimdi biz Windows 9 a threshold demiştik ya Windows 10 threshold mu olacak şimdi telefonlara Windows 10 mu gelir biz direk 8.1 den 10 a mı geçeriz yani bir de direk Windows 10 a geçtiklerine göre yenilik çoktur herhalde
Bu grafik konuyu özetliyor sanırım:
Ayrıca başka isim beklemeyin değişmeyecek. Özellikler konusuna değinilmedi, sanırım PC için 10 yıllık destek verebileceklerini belirtmişler.
Bence gayet güzel 
"Belfiore said that the phone version of Windows 10 won't have a desktop user interface."
Kendi kendime sorduğum sorunun cevabı da gelmiş.@papakudioflu