Saat Akıllı saat önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güneş enerjili akıllı saatler yakında daha da gelişmiş olarak piyasada olacak şarj sorunuda kalmaz ozaman :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sürekli derken...
Ben saatime 2-3 yılda bir pil alıyorum. :D

Onu da alma, hareketle çalışan saatler var, kinetik ondan al rahatla bari :ehe
Güneş enerjili akıllı saatler yakında daha da gelişmiş olarak piyasada olacak şarj sorunuda kalmaz ozaman :)

Silisyum teknolojisinin 5nm'a inmesi gerekli güneş enerjisinin mobil teknolojide kullanımı için. Belki 4 yıl içinde ilk intel yapabilir bu işi. Şuanda verim oldukça düşük.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Onu da alma, hareketle çalışan saatler var, kinetik ondan al rahatla bari :ehe

Silisyum teknolojisinin 5nm'a inmesi gerekli güneş enerjisinin mobil teknolojide kullanımı için. Belki 4 yıl içinde ilk intel yapabilir bu işi. Şuanda verim oldukça düşük.
Gerek yok :) eski panelli saatler bile olur ne olcak ekran renkli olmasın Abaküsmü olcak akıllı olcak :D

Fenomenon

Fenomenon

Üye
    Konu Sahibi
Gear Fit var bende fena değil. "Tam akıllı" saat olmasada su geçirmezliği artısı.
gear fit sadece bazı galaxy'lerle çalışıyor galiba? ayrıca o kadar para veremem :)
neyse zaten akılsız bi saat alıcam muhtemelen. ucuz akıllı saatler dandik duruyor.

• Beğen
Tepkiler: avast
Seglopsi

Seglopsi

Üye
gear fit sadece bazı galaxy'lerle çalışıyor galiba? ayrıca o kadar para veremem :)
neyse zaten akılsız bi saat alıcam muhtemelen. ucuz akıllı saatler dandik duruyor.

Note2 ve üstü note serileri ile s4mini ve üstündeki galaxy serileri.

avast

avast

Üye
Sen beni dinle :D 100-200 kuyumcular da saatcilerde çok güzel saatler var

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon
RoidS

RoidS

Üye
Sen beni dinle :D 100-200 kuyumcular da saatcilerde çok güzel saatler var
sessizce yürüttüğüm akıllı saat alma merakım senin yorumunla bitti. O kadar site, makaleden sonra senin cümlen en mantıklı olandı. Hee yalan olmasın bir tane daha yazı okumuştum, kötülemeden çok senin gibi yol gösteriyordu. göz atmak isteyenler İhtiyacımız olan şey bu. bak satır satır yazı yazmışlar burda :D sen bu yazıyı okuyup resmen özet geçmişsin. Tabii anlayana ;)

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
sessizce yürüttüğüm akıllı saat alma merakım senin yorumunla bitti. O kadar site, makaleden sonra senin cümlen en mantıklı olandı. Hee yalan olmasın bir tane daha yazı okumuştum, kötülemeden çok senin gibi yol gösteriyordu. göz atmak isteyenler İhtiyacımız olan şey bu. bak satır satır yazı yazmışlar burda :D sen bu yazıyı okuyup resmen özet geçmişsin. Tabii anlayana ;)
Acaba hangi yorum :ehe

Üst Alt