Topal Pire
Üye
Niye ki ?O sisteme para verme bence
Niye ki ?O sisteme para verme bence
Uygulama az diyecek. Dns ayarı falan yapılmıyor diyecek. Kişiselleştiremiyorsun diyecek.Niye ki ?
Günde 1.5 saat müzik dinlerim. 2 saat internette takılırım. Belki biraz oyun oynarım o da nadir olarak. Onun dışında sence eksik olan tarafı neler ? Yavaşlama oluyor mu ? Hiç donuyor mu ?Lumia'nın şarj performansı pek tatmin edici değil, haberin ola. Tabi kişiden kişiye değişir. Ben çok yoğun bir şekilde kullanıyorum.
ne kaldı la geriyeUygulama az diyecek. Dns ayarı falan yapılmıyor diyecek. Kişiselleştiremiyorsun diyecek.

Çok fazla oyun uygulama kullanan birisi değilim. Lumia 925 veya diğer modeli kötüleyen insanlar bilmedikleri için alıyorlar sonra oyun yok uygulama yok diyorlar. Bana yeter gibi.Uygulama az diyecek. Dns ayarı falan yapılmıyor diyecek. Kişiselleştiremiyorsun diyecek.
Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor valla.ne kaldı la geriye![]()

Cevapsız sorular ?ne kaldı la geriye![]()
Bir söz vardır: Adı çıkmış dokuza, inmez sekize... Uygulama, oyun az ama abartıldığı kadar değil. Buyuk firmaların uygulamaları hep bulunuyor. Eğer arada kalan kucuk, çoğu insanın da gerekli gorduğu ama bence vazgeçilmez olmayan uygulamalardan istiyorsan sıkıntı çekersin. Benim için problem yok tabi. Fifa 15 markete geliyorsa bu sistem kotu değildir, gelişmektedir. Beklenilenden bir hayli yavaş da olsa gelişiyoe. Bunu kimse inkara edemez. Edwn de yalan soyler(İnkar edilme ihtimalini ortadan kaldırıyorum böylece.Çok fazla oyun uygulama kullanan birisi değilim. Lumia 925 veya diğer modeli kötüleyen insanlar bilmedikleri için alıyorlar sonra oyun yok uygulama yok diyorlar. Bana yeter gibi.
) Donma, yavaşlama gibi durumlar olmuyor. Ama birkaç kez ie'den attı. Herhalde rami fazla zorladım.Bu arada sağlamlık konusuna da değinmek istiyorum. Herhangi bir kılıf kullanmadığım halde, telefonu 4-5 kez normalde pert olacak şekilde yere duşurmeme rağmen sadece kenarlarda bazı yerlerin rengi gitti, ekranda da bir tane kolay farkedilmeyen bir çizik oldu.Günde 1.5 saat müzik dinlerim. 2 saat internette takılırım. Belki biraz oyun oynarım o da nadir olarak. Onun dışında sence eksik olan tarafı neler ? Yavaşlama oluyor mu ? Hiç donuyor mu ?
Sağlamlık da laf yok zaten. Ama yıllardır bir symbian kullanıcısı olarak artık sorunsuz bir cihaz kullanmak istiyorum.Bir söz vardır: Adı çıkmış dokuza, inmez sekize... Uygulama, oyun az ama abartıldığı kadar değil. Buyuk firmaların uygulamaları hep bulunuyor. Eğer arada kalan kucuk, çoğu insanın da gerekli gorduğu ama bence vazgeçilmez olmayan uygulamalardan istiyorsan sıkıntı çekersin. Benim için problem yok tabi. Fifa 15 markete geliyorsa bu sistem kotu değildir, gelişmektedir. Beklenilenden bir hayli yavaş da olsa gelişiyoe. Bunu kimse inkara edemez. Edwn de yalan soyler(İnkar edilme ihtimalini ortadan kaldırıyorum böylece.)
Kıssadan hisse butwlefon seni memnun eder.Do
Donma, yavaşlama gibi durumlar olmuyor. Ama birkaç kez ie'den attı. Herhalde rami fazla zorladım.Bu arada sağlamlık konusuna da değinmek istiyorum. Herhangi bir kılıf kullanmadığım halde, telefonu 4-5 kez normalde pert olacak şekilde yere duşurmeme rağmen sadece kenarlarda bazı yerlerin rengi gitti, ekranda da bir tane kolay farkedilmeyen bir çizik oldu.
O zaman Lumia alabilirsin.Sağlamlık da laf yok zaten. Ama yıllardır bir symbian kullanıcısı olarak artık sorunsuz bir cihaz kullanmak istiyorum.
Bakacağız artık duruma göre şekil alacak her şey...O zaman Lumia alabilirsin.
ben de l630 istiyom lan alsanıza bana.ben discovery 2 istiyom alsanıza bana. çok güzel lan
