Yardım iPhone 5 değişim...

Sponsorlu Bağlantılar

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 değişim...
Selamun Aleyküm Arkadaşlar İphone 5 aldım 2.el cihaz yurtdışından getirilip kayıt ettirilmiş ve garantisi bitmiş ben bunu şebeke sorunundan dolayı PhoneProof'a verdim ürünüm istanbuldan değişim yapıldı sanırsam pazartesi yani yarın alıcam duydumki değişimde swap adlı cihaz veriliyormuş vede bu cihazın kutusu fln olmuyormuş + bu cihaz kullanılmış parçalardan oluşuyormuş şimdi gerçekten swap bir cihazmi verilecek yoksa 0 bir cihazmı + 300TLde değişim parasını ödeyeceğim lütfen yazın çok meraklıyım...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eğer swap diyosa toplama cihazdır swap çünkü toplama oluyo mesela araba piyasasında da swap diye terim var başka bilgim de yok açıkcası :bilmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
2 çeşit paketleme var benim bildiğim.

-Aksesuarlar ile birlikte.
-Sadece telefon.

Sana 2. olanı verecekler. Ben değişim yaptım Almanya'da iken direk Apple Store'dan. Telefon tıkır tıkır.

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
    Konu Sahibi
Eğer swap diyosa toplama cihazdır swap çünkü toplama oluyo mesela araba piyasasında da swap diye terim var başka bilgim de yok açıkcası :bilmm
2 çeşit paketleme var benim bildiğim.

-Aksesuarlar ile birlikte.
-Sadece telefon.

Sana 2. olanı verecekler. Ben değişim yaptım Almanya'da iken direk Apple Store'dan. Telefon tıkır tıkır.
Cevaplarınız için teşekkür ederim swap olduğunu nerden anlarım peki.. tekrardan teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

furkankaya559758

Üye
Cevaplarınız için teşekkür ederim swap olduğunu nerden anlarım peki.. tekrardan teşekkürler :)
Apple servisi bildiğim kadarıyla arızalı telefonları alıp onarıp kasayı değiştirip veriyor. Bu swap cihazı yani değişim cihazı oluyor.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Aynı sıfır telefon ama sadece telefon veriyolar, kutu içeriği yok. Unboxing zevki yaşamak dışında sıfırdan farkı yok.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Swap olduğunu anlasan ne olacak anlamasan ne olacak? Mantıklı bir şey söylersin umarım.

rustemteksoy

rustemteksoy

Üye
    Konu Sahibi
Swap olduğunu anlasan ne olacak anlamasan ne olacak? Mantıklı bir şey söylersin umarım.
O soruyu meraktan sormuştum arkadaş mantıkla ne alakası var model nuamarasından mı anlıyorsunuz nerden çünkü internette ufak bir araştırma yaptım pek bir şey anlayamadım...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
O soruyu meraktan sormuştum arkadaş mantıkla ne alakası var model nuamarasından mı anlıyorsunuz nerden çünkü internette ufak bir araştırma yaptım pek bir şey anlayamadım...
Anlayamazsınız bakarak ve ya teste sokarak. Sadece söylerler ise bilebilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt