Şarj aleti alırken nelere dikkat etmeliyim

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia careye gidip direk alın oradan onlarda orjinal sarj cihazları vardır

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Abi dediğin doğru bugün gittim s4 şarj aleti aldım kendime vede çokda iyi şarj ediyor whatsapp falan farketmez , yapacağınız şu olsun 1amperlik adaptor vede bir Nokia usb (2.0 dan yukarı olsun) çok sağlam şarj ediyor diğer yan sanayilere göre cebinizden çıkan para da 35 tl ben öyle yaptım çokda güzel

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Alacaksan hızlı şarj edeni al ben 920 ye eşimin 1520 şarj aletini kullanıyorum anında şarj ediyor çık hoşuma gidiyor birde vadafon internet modeminin şarjı 15 dk dolduruyordu hızlı al sen

Rainesto

Rainesto

Üye
Ben 620 yide 920 nin şarj aleti ile şarj ediyorum Bi sıkıntı olur mu

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi 1500mAhlı ise normaldir ama usb kablolu mı normal kablolu mu , vede sizin şarj hızınızı goruyorsa hiç,bir sıkıntı olmaz oynarken şarjı dolduruyorsan ki Lumialar Lyon batarya şarjdayken oynayabilirsiniz , şarjdayken oynarken dolduruyorsa sizin işinizi görüyorsa sıkıntı olmaz

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Tahtakaleden orjınal Samsung S4 şarjı aldım 2000 mAh gayet iyi fiyatıda 25 TL Nokia'nın hiçbir aksesuarı bulunmadığı gibi orjinal şarj aletide heryerde bulunmuyor kılıf yok kapak yok ekran filmi yok şarj aleti yok bu ne ya..Iphone Samsung'un envai çeşit aksesuarı mevcut başka marka şarj aleti ile telefonu şarj etmek varsın pile zarar versin(ben pekte zararlı olduğunu düşünmüyorum) 50-100 TL şarj aletine vereceğime pili değiştiririm o paralara..
aldığım şarj şu

bountykiller

bountykiller

Üye
tahtakaleye gitmişken yıldız hana girseydin bulurdun orj şarjları. Sen yerini bilmiyorsun diyr taşlamaya gerek yok. Ayrıca hanın oradaki kılıfçılarda 930 un bile kılıfı varken yakınmamalısın....

furkankaya559758

Üye
Telefonunun orjinal şarj aletini alırsan daha iyi olur. Nokia servislerinden orjinal şarj aletini alabilirsin.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ben yerini bilmiyorum öylemi :polis:
Yıldız handa Öztel'den aldım orjinal şarjı merak etme Tahtakale Doğubank oraları çok iyi biliyorum oralarda dolaş bakalım kaç dükkanda Lumia serisinin aksesuarlarını bulacaksın (kılıf,kapak,film,şarj) ama buna karşılık her dükkanda İphone,Samsung serilerinin bırak aksesuarlarını vidalarını bile bulursun yakınmam bundan..
Yıldız hanın çıkışında seyyar satıcı var onda benim 1020 ve diğer Lumiaların kılıfları var ama çakma tabi 4-5 ayda boyası atıyor siyah kapak yanlardan beyaz olmaya başlıyor fiyatıda 5 tl hiç olmamasından iyidir.
yada kaliteli birşey istiyorum diyorsan Ebaydan benim gibi 1020 için Nillkin kapak alıp kullanacaksın.

bountykiller

bountykiller

Üye
evt bikdiğin çok belli kardeşim. Bilen biri direk gkn gsm den o şarjı 17tl ye alırdı yada tahtakale handan kılıf alırdı da neyse tartışıp konuyu kirletmeye gerek yok tamam usta sensin. Haklısın

BaySerkan

BaySerkan

Üye
şimdi buraya birşey yazıcam pazar sabahı forum çoşacak..
İpad miniyi ben Nokia veya samsung şarj cihazı ile şarj ediyorum ne dersiniz olurmu?estağfurallah usta falan olduğum yok tartışmada yapmak amacım değil benimde bilmediğim yerler var onlarıda sen biliyormuşun sayende öğrendim sağ olasın ama bu yerler o kadar az ki olan çeşitlerde o kadar az tabi ben bundan yakındım ben mesala tekno marketlerde 1020 için hiç kılıf arka kapak görmedim ..

bountykiller

bountykiller

Üye
bende
şimdi buraya birşey yazıcam pazar sabahı forum çoşacak..
İpad miniyi ben Nokia veya samsung şarj cihazı ile şarj ediyorum ne dersiniz olurmu?estağfurallah usta falan olduğum yok tartışmada yapmak amacım değil benimde bilmediğim yerler var onlarıda sen biliyormuşun sayende öğrendim sağ olasın ama bu yerler o kadar az ki olan çeşitlerde o kadar az tabi ben bundan yakındım ben mesala tekno marketlerde 1020 için hiç kılıf arka kapak görmedim ..
tamam kardeş sıkıntı yok. Bi ihtiyacın olursa özelden ulaşabilirsin aksesuar satn yerler hakkında bilgi veririm . İkingun once bende 2a samsung şarj cihazı aldım. 1320 ye bi sıkıntı olmuyor. İ Phone 3g yide lumia 920nin şarj ile şarj ediyorum. Onda da sıkıntı yok ama ipad mini yi tam bilemiyorum...

BaySerkan

BaySerkan

Üye
şu alet ile istediğin usb şarj cihazı ile İpad veya İphoneyi şarj edebilirsin..Doğubanktan 30 TL ye almıştım burda 49 muş..

Son düzenleme:
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşler Alacaksanız (Aramanız gerekecek ama ) LG nin şarj aletini alın , yada NL nin bulamazsanız yüksek bir Nokia USB ile yüksek bir Samsung (Kendi telefonunuza göre ) şarj aleti bulun derim tabi bu ben dediklerim usbli şarj aletleri için geçerli, arkadaşlar tahtakale ve doğubank demiş sanırım,Antalyadan bahsediyorlar çunku baya gitmişliğim var Doğubankta öyle her modelin aksesuarı bulunmaz diye biliyorum yani 920 tutulup 1020 tutulmadıysa 1020 nin bulunmaz diye biliyorum

Edit : Bulunursa da 1-2 tane bulunur diye biliyorum...

bountykiller

bountykiller

Üye
yok kardeşim tahtakale doğubank istanbul eminonunde tahtakale de her turlu parça bulunur. Hatta Türkiye nin bir çok yerine oradan gonderilir. Doğu bank ise sirkecide. Orası daha çok cihaz ağırlıklı. Güncel her telefon modelinin yurt içi ve yurt dışı olarak bulunabikeceği, eskiden ucuz olan ama şuan çoğu firmanın (istisnalar hala var) pahalı sattığı teknoloji diyarı...

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
İzmirde falan mersinde görmedim ama Ankara da da yok :D doğrudur kardeş :d

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Normalde 5V-1A falan olur normal telefonlar ama bataryası büyük telefonlar hatta tabletlerde 5,3V-2A gibi değerler olabilir

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Aslında tablet şarjı alıp telefonu yaksam fena olmaz :D ahaha , şaka bi yana 2100mAh özel üretimler var onlardan aldım ben dün S5 in , Ulustan Samsung Servisinden çokda güzel şarj ediyor ve 35 lira aldılar :D Bi Nokia servisinden de USB aldım orjinal çok da güzel oldu benim,için 10 numara

Üst Alt