Öneri Maxicep için rom [MaxiRom]

Sponsorlu Bağlantılar

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep için rom [MaxiRom]
Arkadaşlar maxicep için rom tasarlamak istiyorum. Ee bunu tek başıma yapamam. Bunun için yardıma ihtiyacım var.

Rom Türkçeleştirici: @noss_bar

Rom Düzenleyici ve portlayıcı :

bootanimation : @qDicTioRp

Aroma-Config : @SHS

Rom Yaza kadar yada Şubat tatiline kadar ertelenmistir!!!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: çaminci

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hangi bir telefona yapmayı düşünüyorsun bunu ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hmm note 2 için yapacaksanız ditto romun yakında note 2 için note 4 romu çıkacak on u editleyip yaparsanız severek kullanırım

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, BurakTura ve Kontrol
TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
hmm note 2 için yapacaksanız ditto romun yakında note 2 için note 4 romu çıkacak on u editleyip yaparsanız severek kullanırım
Bunlar için yardım etcek birileri lazım daha kadro tamamlanmadı.

ex3

Üye
launcher tasarlıyıcı olabilirim isterseniz

ex3

Üye
yani ben sadece fikir veririm siz uygularsınız

ex3

Üye
malesef zor iş

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Sucrofe

Sucrofe

Üye
LG G2 için çıkarırsanız sevinirim. [emoji4]

MaxipmaN

Üye
note2 candır :bira:

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
GlasTes

GlasTes

Üye
Benim Tavsiyem Samsung'un Romsuz Rootsuz Kötü Olan Telefonların Başlamanız Çünkü Birsürü Rom Çıkarılmış Çıkarılan Romlardan Mesela Birinin Kerneli Birinin Launcherini Vs. Alarak Maxicep Sitesindeki Romların Birleşimini Tek Bir Romda Toplayabilirsiniz.
Bu Sayede Hem Maxicep Sitesi Her Telefona Kendi Romunu Çıkarmış Olur Hemde Telefonlardaki En İyi Verimi Alabiliriz Diye Düşünüyorum.
Mesela Şimdi Gidip SGS S5'e Rom Çıkarırsanız Pek Olumlu Olucağını Düşünmüyorum Çoğu Kişinin Maddiyatı Bu Telefonları Almaya Yetmeyip Galaxy Wonder vs. Telefon Almış Olabilir.
Bunu Göz Önünde Bulundurmanız Yararlı Olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ßy-K@@N ve lazye
TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Benim Tavsiyem Samsung'un Romsuz Rootsuz Kötü Olan Telefonların Başlamanız Çünkü Birsürü Rom Çıkarılmış Çıkarılan Romlardan Mesela Birinin Kerneli Birinin Launcherini Vs. Alarak Maxicep Sitesindeki Romların Birleşimini Tek Bir Romda Toplayabilirsiniz.
Bu Sayede Hem Maxicep Sitesi Her Telefona Kendi Romunu Çıkarmış Olur Hemde Telefonlardaki En İyi Verimi Alabiliriz Diye Düşünüyorum.
Mesela Şimdi Gidip SGS S5'e Rom Çıkarırsanız Pek Olumlu Olucağını Düşünmüyorum Çoğu Kişinin Maddiyatı Bu Telefonları Almaya Yetmeyip Galaxy Wonder vs. Telefon Almış Olabilir.
Bunu Göz Önünde Bulundurmanız Yararlı Olabilir.
Hocam tavsiyen icin tesekkurler ama o telefonlardan elimizde yok romu ilk defa yapiyoruz denememiz lazim ama tekrardan onerin icin saol :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt