Öneri Maxicep için rom [MaxiRom]

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
kolay gelsin :)

Invoke

Invoke

Üye
Bir ara da kendi telefonunu ve kendi işletim sistemini yapmak isteyen hatta yaptığını iddia eden arkadaşlarımız vardı. Pek alakası olmasa da onları hatırladım. :eek:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Kontrol
TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Bir ara da kendi telefonunu ve kendi işletim sistemini yapmak isteyen hatta yaptığını iddia eden arkadaşlarımız vardı. Pek alakası olmasa da onları hatırladım. :eek:
Bir seymi ima ediyorsun ?

Invoke

Invoke

Üye
Yok, bir şey ima etmiyorum. Sadece hatırladım.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Nette "istediginiz romu kendi telefonunuza portlamak" diye bir konu vardi. Belki yardimi olur. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: ßy-K@@N
GlasTes

GlasTes

Üye
Hocam tavsiyen icin tesekkurler ama o telefonlardan elimizde yok romu ilk defa yapiyoruz denememiz lazim ama tekrardan onerin icin saol :)
Deneme için bir kaç arkadaş bulmak gerek bende samsung telefon yok daha doğrusu varda galaxy duos var oda pederde.
Telefon deneyici bir kişi bulabiliriz binlerce kişi bu roma bakacak sonuçta biri dener hataları söyler ona göre bir düzenleme yapılır yada sponsor bulunur o sponsor yardımıyla telefon denemesi yapılır romu video ile sunarız benden fikirler olarak bunlar çıkıyor ancak başka kişilerde değişik bir yorum yapıp öneri sunabilirler.
Konuyu Takipteyim :)

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Deneme için bir kaç arkadaş bulmak gerek bende samsung telefon yok daha doğrusu varda galaxy duos var oda pederde.
Telefon deneyici bir kişi bulabiliriz binlerce kişi bu roma bakacak sonuçta biri dener hataları söyler ona göre bir düzenleme yapılır yada sponsor bulunur o sponsor yardımıyla telefon denemesi yapılır romu video ile sunarız benden fikirler olarak bunlar çıkıyor ancak başka kişilerde değişik bir yorum yapıp öneri sunabilirler.
Konuyu Takipteyim :)
:tsk: :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt