Dostum beni senin ne kadar teknolojiden anladığın ilgilendirmez aynı şekilde Senide sony telefon kullanmadım ama 2 tanesini ben garantiye gönderdim umarım o insanlarla muhatap olmazsınız ama olursanızda kalitenin iki cam takmakla olmadığınıda anlarsınızYapma be. Gerçek mi diyorsun? Bir sen anlıyorsun değil mi bu işten? Teknoloji işim ve hobim benim. Asıl sen avunmaya devam et.
O da firmaların suçu değil, garantilerin suçu. Malesef Sony, Teleservice ile anlaşmalı ve onları da bilen biliyor. Bunu göz önüne alarak almanız lazımdı.Dostum beni senin ne kadar teknolojiden anladığın ilgilendirmez aynı şekilde Senide sony telefon kullanmadım ama 2 tanesini ben garantiye gönderdim umarım o insanlarla muhatap olmazsınız ama olursanızda kalitenin iki cam takmakla olmadığınıda anlarsınız
Sen avunma dersen bende sana anlıyorumki aldım ve avunmuyorum derim. İlgilendirsin veya ilgilendirmesin birşey biliyoruzki almışız. Senin canın yandı diye her cihaz sorunlu olacak diye birşey yok. Eğer sorun yaşadıysan firmaya ulaş. Kalkıpta avunma şekli deme. Cam mam bilmem. Cihaz kaliteli boşa çamur atmayın.Dostum beni senin ne kadar teknolojiden anladığın ilgilendirmez aynı şekilde Senide sony telefon kullanmadım ama 2 tanesini ben garantiye gönderdim umarım o insanlarla muhatap olmazsınız ama olursanızda kalitenin iki cam takmakla olmadığınıda anlarsınız
İyiki Sony'nin zararları açıklandı. Hemen gömün satmıyor diye. Yahu diğer firmalar babanızın şirketi mi neden ölümüne savunuyorsunuz anlamıyorum. Siz diğer kullanıcılarda görmüyorsunuz diye bu şirket ürün satmıyor değil.
O da firmaların suçu değil, garantilerin suçu. Malesef Sony, Teleservice ile anlaşmalı ve onları da bilen biliyor. Bunu göz önüne alarak almanız lazımdı.
Diğer hangi firmanın burada kendi servisi var?Firmanın suçu olmaz olurmu hiç Türkiye'de kendi servisini açamazmıydı hadi onuda geçtim başka servismi yoktu yani
Sen avunma dersen bende sana anlıyorumki aldım ve avunmuyorum derim. İlgilendirsin veya ilgilendirmesin birşey biliyoruzki almışız. Senin canın yandı diye her cihaz sorunlu olacak diye birşey yok. Eğer sorun yaşadıysan firmaya ulaş. Kalkıpta avunma şekli deme.
appleDiğer hangi firmanın burada kendi servisi var?
Lg-Başarı
Nokia-N Care(Bildiğim kadarıyla)
Htc-Genelde Brightstar veya KVK
Başka yok mu? Var, ama bunu bana değil Sony'e söylemeniz lazım. O rezil Teleservice de bir gün batar merak etmeyin.

Eğer Apple Store'dan alırsan garantisi o geçer yoksa diğerleride getiriyor. Konuyu da uzatmaya gerek yok arkadaşlar. Size göre Sony dandik bana göre Samsung. Kişiye göre değişir bunlar ve onların zevklerini değiştiremezsiniz. Bu yani.Tekrar ediyorum sony zerre kaliteli bi firma degil kalite ürünle bitmiyor aldık cihazı z1 cihazın tüm kapakları kapalı çekim yaparken bozuldu cevap telefonunuzun kapakları Açıktır Garanti dışı
apple![]()
Tekrar ediyorum sony zerre kaliteli bi firma degil kalite ürünle bitmiyor aldık cihazı z1 cihazın tüm kapakları kapalı çekim yaparken bozuldu cevap telefonunuzun kapakları Açıktır Garanti dışı
apple![]()
Sony maile 24 gün sonra, telefona hiç cevap vermedi. Apple sitesinden canlı desteğe bağlandım 10 saniyeden daha kısa bir süre içinde bağlandılar, sorumu sorduktan sonra telefon numaramı istediler ve 30 saniye sonra aradılar. 7-8 tane soru sordum ve hepsini teeek tek anlık cevapladılar.
Sony dökülen donlarını toplasın öncede sonra boyundan büyük adamlarla dalaşa girsin.
bi nokia gönderme yapmadı ha
lumia 920 ile karşılaştırıp 'Sevgili Iphone 6 kullanıcıları 2012'ye hoşgeldiniz' başlığını koydu 
Benimde öyle ama iPhone almasam ya Xperia Z ya da Lumia 925 alırdım. Sony tasarımlarına sempatim var seviyorum Lumia'lar da kamera ve işletim sistemi olarak severim ama uygulama azlığı sıkıntı.sony satıyorsa bile benim etrafımdakilere satamıyor sanırım4 samsung 6 nokia 3 htc 2 discovery 1 huawei ve 1 moto g var çevremdeki insanlarda
![]()