Haber Sony'den iPhone 6'ya Gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Çamlıca bile Apple'a gönderme yapmış, nasıl bir mantık yürütmüşler anlam veremiyorum. Bir kere senin o sektörle alakan yok, neden uğraşıyorsun göndermeyle falan? Boş işler bunlar, boş.

oznkrts

oznkrts

Üye
Yapma be. Gerçek mi diyorsun? Bir sen anlıyorsun değil mi bu işten? Teknoloji işim ve hobim benim. Asıl sen avunmaya devam et.
Dostum beni senin ne kadar teknolojiden anladığın ilgilendirmez aynı şekilde Senide sony telefon kullanmadım ama 2 tanesini ben garantiye gönderdim umarım o insanlarla muhatap olmazsınız ama olursanızda kalitenin iki cam takmakla olmadığınıda anlarsınız

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
İyiki Sony'nin zararları açıklandı. Hemen gömün satmıyor diye. Yahu diğer firmalar babanızın şirketi mi neden ölümüne savunuyorsunuz anlamıyorum. Siz diğer kullanıcılarda görmüyorsunuz diye bu şirket ürün satmıyor değil.
Dostum beni senin ne kadar teknolojiden anladığın ilgilendirmez aynı şekilde Senide sony telefon kullanmadım ama 2 tanesini ben garantiye gönderdim umarım o insanlarla muhatap olmazsınız ama olursanızda kalitenin iki cam takmakla olmadığınıda anlarsınız
O da firmaların suçu değil, garantilerin suçu. Malesef Sony, Teleservice ile anlaşmalı ve onları da bilen biliyor. Bunu göz önüne alarak almanız lazımdı.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Sen avunma dersen bende sana anlıyorumki aldım ve avunmuyorum derim. İlgilendirsin veya ilgilendirmesin birşey biliyoruzki almışız. Senin canın yandı diye her cihaz sorunlu olacak diye birşey yok. Eğer sorun yaşadıysan firmaya ulaş. Kalkıpta avunma şekli deme. Cam mam bilmem. Cihaz kaliteli boşa çamur atmayın.

oznkrts

oznkrts

Üye
İyiki Sony'nin zararları açıklandı. Hemen gömün satmıyor diye. Yahu diğer firmalar babanızın şirketi mi neden ölümüne savunuyorsunuz anlamıyorum. Siz diğer kullanıcılarda görmüyorsunuz diye bu şirket ürün satmıyor değil.
O da firmaların suçu değil, garantilerin suçu. Malesef Sony, Teleservice ile anlaşmalı ve onları da bilen biliyor. Bunu göz önüne alarak almanız lazımdı.

Firmanın suçu olmaz olurmu hiç Türkiye'de kendi servisini açamazmıydı hadi onuda geçtim başka servismi yoktu yani

heathrow

heathrow

Üye
Benim Sony'e gıcığım var. Yaşadığım memnuniyetsizlik nedeniyle. Bir mutlu müşteri 10 müşteri getirir. Bir mutsuz müşteri 100 müşteri götürür. Hiçbir firmanın savunucusu da değilim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Firmanın suçu olmaz olurmu hiç Türkiye'de kendi servisini açamazmıydı hadi onuda geçtim başka servismi yoktu yani
Diğer hangi firmanın burada kendi servisi var?
Lg-Başarı
Nokia-N Care(Bildiğim kadarıyla)
Htc-Genelde Brightstar veya KVK

Başka yok mu? Var, ama bunu bana değil Sony'e söylemeniz lazım. O rezil Teleservice de bir gün batar merak etmeyin.

oznkrts

oznkrts

Üye
Sen avunma dersen bende sana anlıyorumki aldım ve avunmuyorum derim. İlgilendirsin veya ilgilendirmesin birşey biliyoruzki almışız. Senin canın yandı diye her cihaz sorunlu olacak diye birşey yok. Eğer sorun yaşadıysan firmaya ulaş. Kalkıpta avunma şekli deme.

Tekrar ediyorum sony zerre kaliteli bi firma degil kalite ürünle bitmiyor aldık cihazı z1 cihazın tüm kapakları kapalı çekim yaparken bozuldu cevap telefonunuzun kapakları Açıktır Garanti dışı
Diğer hangi firmanın burada kendi servisi var?
Lg-Başarı
Nokia-N Care(Bildiğim kadarıyla)
Htc-Genelde Brightstar veya KVK

Başka yok mu? Var, ama bunu bana değil Sony'e söylemeniz lazım. O rezil Teleservice de bir gün batar merak etmeyin.
apple :)

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar ediyorum sony zerre kaliteli bi firma degil kalite ürünle bitmiyor aldık cihazı z1 cihazın tüm kapakları kapalı çekim yaparken bozuldu cevap telefonunuzun kapakları Açıktır Garanti dışı

Eğer Apple Store'dan alırsan garantisi o geçer yoksa diğerleride getiriyor. Konuyu da uzatmaya gerek yok arkadaşlar. Size göre Sony dandik bana göre Samsung. Kişiye göre değişir bunlar ve onların zevklerini değiştiremezsiniz. Bu yani.

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Bende de z1 var ve o dediklerinden fazlasını yaptığım halde herhangi birşey olmadı. Sony sonuna kadar kaliteli. Servis durumunu tam bilemem. Söz konusu kritik şeyler olunca çoğu servis gıcıklık yapıyor. Ben cihaz açısından konuşuyorum. Tasarım, ses, görüntü, kamera, oyun ve işlem açısından on numara. Ayrıca çok rahat modifiye edilebiliyor. Ben son derece memnunum. Herkesin başına aksilikler gelebilir. 3000 tl ye yakın para verip istediğim özelliklere sahip olamamaktansa 1400 tl veririm istediklerimi alırım daha iyi.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sony maile 24 gün sonra, telefona hiç cevap vermedi. Apple sitesinden canlı desteğe bağlandım 10 saniyeden daha kısa bir süre içinde bağlandılar, sorumu sorduktan sonra telefon numaramı istediler ve 30 saniye sonra aradılar. 7-8 tane soru sordum ve hepsini teeek tek anlık cevapladılar.

Sony dökülen donlarını toplasın öncede sonra boyundan büyük adamlarla dalaşa girsin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Cihanî Sultan, oznkrts ve 1 kişi daha
kahraman333333

kahraman333333

Üye
sony adam yerine bile koymuyolar onlar gidip tv yapsın telefon değil

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Sony maile 24 gün sonra, telefona hiç cevap vermedi. Apple sitesinden canlı desteğe bağlandım 10 saniyeden daha kısa bir süre içinde bağlandılar, sorumu sorduktan sonra telefon numaramı istediler ve 30 saniye sonra aradılar. 7-8 tane soru sordum ve hepsini teeek tek anlık cevapladılar.

Sony dökülen donlarını toplasın öncede sonra boyundan büyük adamlarla dalaşa girsin.

benim maillerime kısa sürede yanıt veriyorlar. ne cihaz konusunda ne de destek konusunda sorun yaşamadım. zamanında bende iphone düşündüm. ama fm radyo yok, nfc yok, bluetooth ile diğer telefonlara bağlanamazsın, hafıza kartı takılmıyor, flash bellek olarak kullanılmıyor gibi şeyler görünce bir de fiyatı bunlara rağmen çok pahalı olunca vazgeçtim.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Arkadaşlar sadece kendi ülkemize göre değerlendirme yapmayalım diğer ülkelerde ülkemize göre çok Satıyor olabilir çevremizdeki insanların elinde sony olmaması az sattığı anlamına gelmez. Herkes birbirine laf atıyo ama Nokia da laf atarsa gülmekten ölürüm :kop:

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve BelaMonte
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Dankek bile dalga geçiyor gıda sektöründesin rakiplerinle uğraşsana Apple'a zorun ne?

lazye

lazye

Üye
Apple da dalga geçen geçene :) sonyde saclamis bence hayırdır yani :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bir kere pot kırdı ya zirveden indirmeye çalışıyorlar ama o biraz zor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ismail

ismail

Üye
sony satıyorsa bile benim etrafımdakilere satamıyor sanırım :) 4 samsung 6 nokia 3 htc 2 discovery 1 huawei ve 1 moto g var çevremdeki insanlarda :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
sony satıyorsa bile benim etrafımdakilere satamıyor sanırım :) 4 samsung 6 nokia 3 htc 2 discovery 1 huawei ve 1 moto g var çevremdeki insanlarda :)
Benimde öyle ama iPhone almasam ya Xperia Z ya da Lumia 925 alırdım. Sony tasarımlarına sempatim var seviyorum Lumia'lar da kamera ve işletim sistemi olarak severim ama uygulama azlığı sıkıntı.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Üst Alt