Haber Nokıa Ölmedi !

Sponsorlu Bağlantılar

furkankaya559758

Üye
Ben Nokia'yı artık hiç umursamıyorum. Diğer markaların yanında şansı yok. 5-6 yıl önce Samsung, Apple marka sayılmazken Nokia iyi telefon satardı. Zamanla tüketiciyi kendinden uzaklaştırmayı başardı.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bütün markalarla birlikte Android'e girseydi Nokia şuan hala zirveye oynuyor olacaktı. Symbian'da inatlaşması en baştan kaybettirdi Nokia'ya. Herkes zamanında Android ve Nokia'nın sağlam donanımını bir arada görmek istedi ama Nokia atar yaptı piyasaya ve sonuç olarak eski Nokia hiç bir zaman geri gelmeyecek.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
nokla symbiana devam etse keşke

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Microsoft a satılmasındaki detayları nasıl öğrenebiliriz?

ykpknl

ykpknl

Üye
zamanında Symbianı geliştirmeye devam edip pazardaki yerini korusaydı çok iyi drumda olurdu şu an wp telefonları 0 dan çıkıp pazara oturdular Symbian da gelişip dğer sistemler gbi ilerleme kat etmesi lazımdı çok farklıı bi tablo olurdu burdaa o zmn

Emre

Üye
Nokia olmedi arkadaslar telekom ve navigasyonda patente halen 1 ler kimse bitiremez nokiayı ;)

Son düzenleme:
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
biz nokia kullanırız bu bizim sorunumuz tercih meselesiki insanlar pahalı cihazlar kullanırken
biz E7 N9 hatta N900 kullanırız ;)
kullanıyoruzki Nokia yaşıyor bırakında kullanıp deger bilenler düşünsün artık :D

98farom98

98farom98

Üye
Gerçektende öyle Z2 aldım ama hala c6-01 im duruyor çok da seviyorum nede olsa eski telefon insan özlüyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kalbimizde Yaşiyor :kop::kop:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
onca emek verdiğim nokia bu saatten sonra umurumda diğil cehennemin dibine kadar yolun var nokia :sahan: :ehe

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
phasan

phasan

Üye
Hala whatsapp guncelleme geliyormu

0MG90

0MG90

Üye
Ya tabi Nokia ölmedi, evet.

Emre

Üye