şuan sinemadayım (dabbe zehri cin)

Sponsorlu Bağlantılar

ferd866

Üye
Ben turk filmlerine pek gitmem izlemeyi tercih etmem. Dabbenin diger filmlerinden birinide onceden izlemistim ama sacma skici ve siradan gelmisti. Ama bu film bambaska bisi olmus. Girdim ben tirsmadim diyenden suphe ederim ben bile yanimdaki arkadasla dalga gecerek izlememe ragmen ben bile tirstim o derece :)
Kaldiki filmin konusuda 10 numara olmus sonu hic beklemedigim sekilde sasirtici oldu.

zombaka

zombaka

Üye
şu anda çilek diye bir filime gircem Türk filimi bu arada dabbenın fragmanını gördüm allah sizı nasıl biliyosa öyle yapsın o ne lan öyle

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
zombaka

zombaka

Üye
izleyecem iştefilim gayet güzel izlenir kesinlikle ama çok fazla küfür var kardeşinizle falan gitmeyin yaptığım hatayı yapmayın bide şunu söyleyim filimi anlatırsam gram tadı çızmaz ama izleyin yani oyuncu kadrosu vasat azra akın ve Bülent Şakrak dışında kimseyi tanımıyorum tecavüz sahnesi dedikleri yer 10sn bile değil zaten bişeyde yok öpüşme sahneleri bile daha çok cinsellik içeriyor

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Korkmamamız gereken şeylerden korkutmaya çalışan bi yönetmen ve film serisi bu adamın cinlerle ilgili bi problemi var galiba :D

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7
Serhan

Serhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Anil-D

Anil-D

Üye
dabbeden korkanlarmi hahaha bebe bebe seyler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Serhan

Serhan

Üye
Filmin hiçbir serisini izlemedim Saçma geliyor :D

Revengeful

Emekli Yönetici
az önce korku filmi listemize baktım. 2004 de izlediğim büyü adlı korku filmini gördüm. 11 yaşındaydım o zamanlar anlamamıştım neler olduğunu ama bir sahnesinde cin kadına tecavüz ediyormuş yahu :d:

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve UpOneTR
zombaka

zombaka

Üye
az önce korku filmi listemize baktım. 2004 de izlediğim büyü adlı korku filmini gördüm. 11 yaşındaydım o zamanlar anlamamıştım neler olduğunu ama bir sahnesinde cin kadına tecavüz ediyormuş yahu :d:
büyü yü 20 defa izledim özellikle kırbaçlama sahnesi ama nedense dabbe bana korkunç geliyor

0MG90

0MG90

Üye
Sapıklığın oradan geliyormuş demek ki

Revengeful

Emekli Yönetici
Hee ünideki arkadaşlar diyo evet :ehe

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Buradaki sorun korku filmlerimizin sadece cin temalı olmasından kaynaklanıyor. Kendimizi sınırlamışız bir cindir gidiyor. Cinlere inanıyoruz diye her korku filminde cin olunca insan bıkıyor. Daha orjinal fikirler gerekiyor sinemamızın gelişmesi için.
Yabanci Filmlerede Bakarsan Hep Konu Cinlerdir Aslında BirYerlerde Cinlerin Özelliği Olur Üstad Ne Demiş İslamiyet Batidan Gelse Müslüman Olucaksınız ;) En Azından Yabanci Fİlmllere Bin Basar vede Şaçma Sapan Hayaletler Filanda Olmadik Şeyleride Gerçek Dişi Şeyleri Anlatmaya Çalişmiyor Hayatımda Musallattan Korktuğum Kadar Hiçbir Filmden Korkmadim En Azından Gerçek Olaylari Anlatıyor Adamlar vede ÇokGüzel Film.:no: Ha Zombili Filan Olsun Eyvallahda Bana Gerçek Lazım Yok Neymiş Hayalet Ruh Hikaye :birak: