Türklerin korku anlayışı cin şeytandan başka bişey olmadığı için millet onlara gidiyor bana kalırsa parayı çöpe atmaktan farkı yok.Niye o tarz filmlere para veriyorsunuz ya, saçma sapan şeyler.
yok ben kötülemiyorum o filimin reklamını lucy yi ızlerken vermişlerdi altıma ettim salondan çıktım yoksa bı çok Türk filimine gittim ama hangi mılletten olursa olsun korku filimi aslaParayı çöpe atmak mı? Asıl sizin kendi milletinizi kötülemekten başka yaptığınız şey yok. Kaç tane korku filmi ımdb den 7.9 puan alıyor? Yabancı Bi film bu kadar puan alsa nasıl parayı verirsiniz.
Şahsen ben korkuyu zombide vampirde aramam, hepsi gerçekte olmadığı için bana çok saçma geliyor. Ama cine inanıyorum, gerçekte olduğu için bu filmden gayet etkilenirim. Siz izlememişsiniz, yaptığınız eleştiriler kesinlikle sayılmaz. Ben izledim ve öneririm konusunu çok iyi yapmışlar.
Bende pek şey olmuyo da aniden çıkıyo ya o korkutuyo adamıgerçekten korkmak isteyen outlast özellikle outlast: whistleblower oynasın. kulaklık takıp oynayın geceleri çok zevkli. don ıslatma garantili ileride psikolojik sorunlara da neden olma gibi özellikleri var.
Bende pek şey olmuyo da aniden çıkıyo ya o korkutuyo adamı
Biz outlast ve amnesiayla büyüdük, outlastı biliyorsan amnesia yı da bilirsin. Filmde bi,sahnede amnesianın müziğini de kullanmışlargerçekten korkmak isteyen outlast özellikle outlast: whistleblower oynasın. kulaklık takıp oynayın geceleri çok zevkli. don ıslatma garantili ileride psikolojik sorunlara da neden olma gibi özellikleri var.
hem aklımdan geçmişti, oyunda çok güzel korku müzikleri var, ama filmlerde ki çok kötü, niye bu oyunun müziklerini kullanmıyorlar diye, bu filmde kullandılar
Outlastta ama bi çığlık atmıştım tüm bina sesimi duymuştur. Bu tür oyunları oynadığım için korkuya karşı bağışıklıyım. Bizim arkadaşlar filmi izledikten sonra 2 hafta etkisinde kalmış, ben unuttum bile 
Orda dur milletini kotulemek bu değildir sahsen ben korku nadir izlerim ne vampire inanirim nede filmlerde gosterilen yapay cine seytana turklerin yaptigi guzel filmleride severek izlerim benim inancimda cin seytan insana gozukmez fakat bunlar bildigin sallama cin seytan cinler insanlara zarar vermezler ne demis Peygamber'imiz ''cinlerde müslümandir oyleyse onlarda kardeslerimizdir demistir fakat bunlar cini apacik insan dusmani gosteriyor he izleyemez misin izlersin saygim sonsuzdur ben sadece bu cin seytanin sallama yollarla filmlere aktarilmasina karsiyimParayı çöpe atmak mı? Asıl sizin kendi milletinizi kötülemekten başka yaptığınız şey yok. Kaç tane korku filmi ımdb den 7.9 puan alıyor? Yabancı Bi film bu kadar puan alsa nasıl parayı verirsiniz.
Şahsen ben korkuyu zombide vampirde aramam, hepsi gerçekte olmadığı için bana çok saçma geliyor. Ama cine inanıyorum, gerçekte olduğu için bu filmden gayet etkilenirim. Siz izlememişsiniz, yaptığınız eleştiriler kesinlikle sayılmaz. Ben izledim ve öneririm konusunu çok iyi yapmışlar.
Film bu konuda gayet gerçekçi, sadece Müslüman cin yoktur başka dinden cinlerde vardır, bunlar musallat olabilir mi olabilir. Ama konu o değil, konu film. Mesela kamera açıları, sürükleyiciliği, gerçekçiliğini, adamların rollerini iyi yapmışlar. Ses efektleri zaten süper. Konu da sürükleyici. Bu konuda gayet başarılı.Orda dur milletini kotulemek bu değildir sahsen ben korku nadir izlerim ne vampire inanirim nede filmlerde gosterilen yapay cine seytana turklerin yaptigi guzel filmleride severek izlerim benim inancimda cin seytan insana gozukmez fakat bunlar bildigin sallama cin seytan cinler insanlara zarar vermezler ne demis Peygamber'imiz ''cinlerde müslümandir oyleyse onlarda kardeslerimizdir demistir fakat bunlar cini apacik insan dusmani gosteriyor he izleyemez misin izlersin saygim sonsuzdur ben sadece bu cin seytanin sallama yollarla filmlere aktarilmasina karsiyim
İyi forumlar
Filmi izlemedim ben sadece genelinden konusuyorum bu guzel bir film ise bisey diyemem gidenler insallah memnun kalmistir.Film bu konuda gayet gerçekçi, sadece Müslüman cin yoktur başka dinden cinlerde vardır, bunlar musallat olabilir mi olabilir. Ama konu o değil, konu film. Mesela kamera açıları, sürükleyiciliği, gerçekçiliğini, adamların rollerini iyi yapmışlar. Ses efektleri zaten süper. Konu da sürükleyici. Bu konuda gayet başarılı.
Cinlere inanan bi ülke olduğumuz için bu konuda filmler yapıyorlarBuradaki sorun korku filmlerimizin sadece cin temalı olmasından kaynaklanıyor. Kendimizi sınırlamışız bir cindir gidiyor. Cinlere inanıyoruz diye her korku filminde cin olunca insan bıkıyor. Daha orjinal fikirler gerekiyor sinemamızın gelişmesi için.
ya zaten filmin adı "dabbe". Dabbe filmlerinin hepsi cin temalıdır, bu değişmez. He başka korku filmlerini mesela katil, zombi bilmem nesi de yaparlar ama ne kadar iyi yaparlar? Yabancı filmler kadar iyi yapabilirler mi yapamazlar. O yüzden adamlar kendilerini bu konuda geliştiriyor. Yabancı filmler cin temalı yapmadıkları için bizimkiler bu işi yapıyor. Yoksa filmleri tutmaz bence.Tam anlatmak istediğim buydu sen vatan millet karıştırdınBuradaki sorun korku filmlerimizin sadece cin temalı olmasından kaynaklanıyor. Kendimizi sınırlamışız bir cindir gidiyor. Cinlere inanıyoruz diye her korku filminde cin olunca insan bıkıyor. Daha orjinal fikirler gerekiyor sinemamızın gelişmesi için.
