FIFA 15 Ultimate Team v1.1.0

Sponsorlu Bağlantılar

thenfouz

thenfouz

Üye
hayır bu orjinal yani tam sürüm ileriki güncellemelerde belki kick--off u eklerler :) Bence bu daha iyi kendi takımını oluşturuyorsun mesela ben forma olsun , logo felan takım adını felan galatasarayın herşeyi yaptım , stadı felan değiştirdim , istediğim takımla oynayabiliyorsun ve istediğin transferleri yapıyorsun , tek eksiği menejer modu olmaması..
Takımın ismini değişiyomda logo ile formayı nasıl yapcam kardeşim?

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Serhan

Serhan

Üye
Takımın ismini değişiyomda logo ile formayı nasıl yapcam kardeşim?
transfer pazarına gir , kulüp öğelerini seç , orada bulursun zaten logo ve forma seçenekleri var , ülke , lig ve takımı seç al :)

• Beğen
Tepkiler: thenfouz
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Fifa 15 te paketlerden çıkan oyuncuları nasıl kullanacağız ?

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Fifa 15 te paketlerden çıkan oyuncuları nasıl kullanacağız ?
yeni öğeler kısmında hepsini takıma sakla deyin , kadrolardan yeni kadro kurun :) Otomatik olarak en iyileri seçecektir mesela beni,m takımın kimyası 84 , reytingi 74 , baya ilerledim oyunda
Mesela full tüm aksesuarlarım gs nin birebiri , oyuncularım mükemmel vb. :)

• Beğen
Tepkiler: mhmtkhrmn
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Sağolasın serhan :)

• Beğen

erdi1111

Üye
Oyun eksiklikleri:
1-Oyun tanıtımında online season vardı. (Youtube da var). Ama oyun çıktı içinde bu menü yok.
2- Geçen sene iphoneda multiplayer olduğu söyleniyordu. Bu sene androidde multiplayer yok.
3- Kick off & Menajer modu & Penaltı yok.
4- Origin kaldırılmış.
5- Kare - düz çizgi gibi şekiller çizerek hareket yapma kaldırılmış.
6- Replay kaldırılmış.

ACABA güncellemeyle birşeyler eklenir mi ?

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
m.can_10

m.can_10

Üye
arkadaşlar note 2 var bende bu oyunu 4 kez falan kurdum kaldırdım oyunu biraz oynuyorum daha sonra facebookla baglan diyorum oyun durduruldu diyor bir daha giremiyorum ne yapacam şimdi bu gidişle 2014 geri dönecem

thenfouz

thenfouz

Üye
transfer pazarına gir , kulüp öğelerini seç , orada bulursun zaten logo ve forma seçenekleri var , ülke , lig ve takımı seç al :)
Teşekkür ettim kardeşim :)
kardeşim bu formaları bide logoları alırken teklif ver diyor teklif veriyorum ama alamıyorum tam olarak nasıl alıcam?

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Teşekkür ettim kardeşim :)
kardeşim bu formaları bide logoları alırken teklif ver diyor teklif veriyorum ama alamıyorum tam olarak nasıl alıcam?
en yüksek teklifi vermeye çalış açık artırma gibi bişey yada hızlı al varsa oraya bi miktar karşılığı hemen alabiliyosunFacebook aracılığıyla , her cihazımda oynadığım hiçbir nakit çekmeden yaptığım yıldız kadrom :
Yıldız kadrom :

thenfouz

thenfouz

Üye
Arkadaşlar bu kimya olayı ne benim takımın kimyası 30 larda oluyo onu nasıl yükseltebilirim?

• Beğen
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Oyun eksiklikleri:
1-Oyun tanıtımında online season vardı. (Youtube da var). Ama oyun çıktı içinde bu menü yok.
2- Geçen sene iphoneda multiplayer olduğu söyleniyordu. Bu sene androidde multiplayer yok.
3- Kick off & Menajer modu & Penaltı yok.
4- Origin kaldırılmış.
5- Kare - düz çizgi gibi şekiller çizerek hareket yapma kaldırılmış.
6- Replay kaldırılmış.

ACABA güncellemeyle birşeyler eklenir mi ?

Şekilli hareketler D-pad e 2 kere tıkladıktan sonra yapılabiliniyor
Replay olayı ise sadece gol tekrarları var o da golden sonra pause tuzunun altında çıkan kamera işaretine tıklayarak izleyebiliyosun ve kaydedebiliyosun.

Bu arada @ANIL :tşk:

huso279

Üye
D-Pad calismiyor ayarlarida değiştirilemiyor kitlenmis FIFA 15 Android de D-Pad calismiyor
Lütfen yardim edebilir misiniz telefonum general mobile discovery elite

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tek link eklenmiştir. Link için teşekkürler. @fbiugur

• Beğen
Tepkiler: fbiugur
umutcan997

umutcan997

Üye
D pad yok butonlar gözükmüyor oyunda maalesef hala güncelleme de gelmedi.

fbiugur

fbiugur

Üye
Tek link eklenmiştir. Link için teşekkürler. @fbiugur
rica ederim... paylaşmak güzeldir :)
arkadaşlar note 2 var bende bu oyunu 4 kez falan kurdum kaldırdım oyunu biraz oynuyorum daha sonra facebookla baglan diyorum oyun durduruldu diyor bir daha giremiyorum ne yapacam şimdi bu gidişle 2014 geri dönecem
oyunu google playden mi indirdin yaş sorusu sorması lazım yoksa aynı hatayı surekli alırsın yapman gereken normal çalısan bir cihazı olandan android/data/com.ea.game.fifa15_row var onu cihazına kopyala ordakini sil kopyladıgını yapıştır sorun hallolur....

erdi1111

Üye
Şekilli hareketler D-pad e 2 kere tıkladıktan sonra yapılabiliniyor
Replay olayı ise sadece gol tekrarları var o da golden sonra pause tuzunun altında çıkan kamera işaretine tıklayarak izleyebiliyosun ve kaydedebiliyosun.

Bu arada @ANIL :tşk:
O dediklerini bende biliyorum :) Kastettiğim şu: Gol olmayan pozisyonların tekrarları. Ayrıca dpadle tek hareket yapabiliyorsun. Varmı topu kaldırma veya 14teki gibi diğer hareketler ?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Oyunu store dan indirdm. Tiklayip açiyorum sunucuya baglanamadi diyip duruo surekli

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Bugün oyuna bir kez girebildim bende sanırım sunucularda bakım var