Faturalı Prime Mini Hoş Geldin Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Prime Mini Hoş Geldin Kampanyası
Her Yöne 3000 Dk Her Yöne 3000 SMS Cepten İnternet 4 GB
37,5 TL / Ay
12 Eylül - 12 Ekim 2014 tarihleri arasındaki Prime Mini Hoş Geldin Kampanyası süresince yeni aktivasyon, numara taşıma yoluyla kaydolup taahhüt veren müşterilerimiz için geçerli fiyattır.

phasan

phasan

Üye
resmıde benden olsun

agaLess

Üye
Guzel tarife bu gun geciş yapacam

heathrow

heathrow

Üye
Woops kampanyasında kampanya süresini uzatmışlardı. Prime mini kampanyasında da süreyi uzatabilirler.

Ayrıca bugün görüştüğüm hizmetleri yetkilisi de sürenin uzayabileceğini söyledi. "Şimdilik 12 Ekim ama süre uzayabilir" dedi.

Cok cazip kampanya ama Avea'nın ipiyle kuyuya inilir mi? Ne dersiniz? Tartışalım.

İnternet paylaşımı her cihazda olmuyormuş. Secilen bir iki avea ya da taraftar hattı ile oluyor mesela.Cayma bedeli ne kadar?

agaLess

Üye
Paylasma bitsin o kadar mesala 7 ay kullandın iptal edicen kalan 5 ay her ay sana saglanan indirim 8 tl
5*8 = 40 + faturan olarak iptal edebiliyorsun

agaLess

Üye
Bence cok cazip bir fiyat ve cok guzel bir tarife ben geciş yaptım bu gun

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bnde gecis yaptim bugun bu kampanya kacirilmaz cunku :D Avea gibisi yok yillardir Avea dan vazgecmedim gayette memnunum.

agaLess

Üye
Malesef 3 ay gecis yapıp tekrar gelmeniz gerekıyor ve bunun ıcın 1 ay gececek o zamana kadarda tarife bitiyor

heathrow

heathrow

Üye
Malesef 3 ay gecis yapıp tekrar gelmeniz gerekıyor ve bunun ıcın 1 ay gececek o zamana kadarda tarife bitiyor
Yukardaki arkadas yıllardır avea'dayım bu tarifeye gectim yazmış. Yalan söylüyor. Onu kast ettim.

heathrow

heathrow

Üye
Ben de turkcell'den gecmek icin basvurdum bugun. Bundan iyi tarife çıkmaz herhalde.

agaLess

Üye
Super ikiliyi almayi cok istedim yetisememistim bu tarife güzel ama bizim evin orda fazla iyi degil en azından iş yerimde 3000 dk cok işime yarayacak

heathrow

heathrow

Üye
Bizim evde de ofiste de sıkıntı yok. Daha önce kullandım avea. Ev kadıköy ilçesinde, ofis beşiktaş ilçesinde yani merkezi yerlerde.

avea bana kazık atmıştı. Ayrılmıştım. Şimdi geri dönüyorum. Affettim onları.

Son düzenleme:

agaLess

Üye
:) Ama fırsattır kacmaz bu tarife ne olursa olsun ben telefonculuk ve emlak işi ile ilgilendigim icin aramalarim cok sık oluyor 3000 dk da bana anca yeter

heathrow

heathrow

Üye
Paylasma bitsin o kadar mesala 7 ay kullandın iptal edicen kalan 5 ay her ay sana saglanan indirim 8 tl
5*8 = 40 + faturan olarak iptal edebiliyorsun
Doğrusunu öğrendim.
Aylık 6 lira indirim sağlıyorlar.
3 ay kullanıp operatör değiştirirsen 3x6=18 lira cayma bedeli ödüyorsun.
5 ay kullanıp bırakırsan 30 lira cayma bedeli ödüyorsun.

Mevcut abone diğer operatöre gidip Avea'ya geri gelirse kampanyadan faydalanabiliyor. 30 lira katılım bedeli ödüyor bir defaya mahsus.

agaLess

Üye
Hattım dün itibariyle acıldı bir gunluk kullanımım cok güzel önceden cekmeyen avea hattim

10,15 mb i genelde kullanımım

Evde 2 mb cekmeyen turkcell hattım avea 5 mb den aşagi düsmüyor iyiki geçmişim

heathrow

heathrow

Üye
Ben de geçiş yaptım. Üç defa internet için hız testi yaptım. Birinde 15 megabit çıktı. Diğerinde 1 megabitin altında idi. Son testte 5 megabit olarak çıktı. Ölçümleri aynı yerde, aynı binada yaptım.

agaLess

Üye
Benmki 5 mb den asagi düsmedi hatta sim karti ben kendim kestim ölcüsüz oldu hatta

suleymaneser

suleymaneser

Üye
Woops kampanyasında kampanya süresini uzatmışlardı. Prime mini kampanyasında da süreyi uzatabilirler.

Ayrıca bugün görüştüğüm hizmetleri yetkilisi de sürenin uzayabileceğini söyledi. "Şimdilik 12 Ekim ama süre uzayabilir" dedi.

Cok cazip kampanya ama Avea'nın ipiyle kuyuya inilir mi? Ne dersiniz? Tartışalım.

İnternet paylaşımı her cihazda olmuyormuş. Secilen bir iki avea ya da taraftar hattı ile oluyor mesela.Cayma bedeli ne kadar?

bluetooth ile internet paylaşımında kısıtlama diye birşey yok alteenatif olarak kullanılabilir