Telefon Tavsiyesi lumia alma vakti geldimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
lumia alma vakti geldimi ?
lumia alma vakti geldimi max 800 tl var

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Kardeş bence windows 9 ile tanıtılacak yeni nesil cihazlarla wp devri başlayacak

ErenMSC

Üye
Lumia 925 tavsiye edebilirim. Windows Phone 9 ile daha da gelişiyor

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet 800 tl ile iyi bir lumia alınabilir ama sizin beklentilerinizi karşılarmı bizler bilemeyiz,örneğin ben şuan L920 kullanıyorum,1800 TL.bütçem olsa lumia değil Note3,..Z2 veya G3 yada M8 alırdım,çünki WP henüz gelişimini tamamlamadı,mobil işletim sistemi olarak çok ama çok eksiği var,mağazayı söylemiyorum bile.

• Beğen
Tepkiler: heathrow
fk555897

fk555897

Üye
800 TL'ye alabileceğin bence en iyi telefon bir Lumia olur.

0MG90

0MG90

Üye
Bence alma. Eksiği çok.
Biraz daha biriktirmeye devam et N5 veya G2 al bence.

98farom98

98farom98

Üye
Bencede biraza daha biriktir G2 yada Nexus 5 al 800 diyosun zaten G2 yada Nexus 5 1200 falan dır

andezitt

andezitt

Üye
Bütçe arttırabilirsen g2 falan al ama arttıramam dersen o fiyata en iyi alçak olduğun cihaz wpdir al bence 525 kullanıyorum memnunum

Serhan

Serhan

Üye
0 925 ler 750 ye kadar düştü biz zamanında ilk çıktyığında 1600 dü :(

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC

MaxipmaN

Üye
daha 2-3 senesi var :ehe:ehe

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar 800 tl nin üstüne çıkamam ve lumia 925 kaç gb

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
32 gb ilerde yeter mi windows 9 gelince falan :)
artar bile ben 300 den falza müzik var anca 4 gb felan onjlar desen ve bikaç oyun var büyük gb li on tane de felan küçük oyunlar var uygulamalar vs. yer kalıyor bende bide 16 gb lik benimki :)

man20

man20

Üye
bakalım windows 9'u alacaklar mı?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Bazen düşünüyorum hem farklı bir arayuz olmalı hemde insanların alıştığı özellikleri bulundurmalı. Aklımda wp arayuzne dair çok acayip fikirler var da en üst mevkilerden biriyle iletişime geçebilmek de şart :) mesela seçenekler menüsünü sadece aşağıdan yukarıya ekranın dışından içeri çekerek ulasilsa , live titlelari aşağı sürükleyerek bildirim merkezine erisilse filan süper olurdu. Uygulama listesi yine kare uygulama resim leriyle olsa ama 3-5 kutucuklar şeklinde olsa. Uygulama listesi ne ulaşmak için canlı kutucuklari yukarıya ittirerek ulassak ve canlı kutucuklar dikey olarak değilde yatay olarak kaydırsak muhteşem olurdu. Tabi hepsi hayal. Ama ben dokunmatik bi işletim sisteminde tuşlu kullanımı asla tercih etmezdim n9 daki gibi olmasını isterdim acikcasi.

caps6

caps6

Üye
fiyatları düştü bazen düşünüyorum lumia nın ucuz işe yarayanlarından alsam diye windows telefonda hiç bilgim olmadığı için bilemiyorum

Üst Alt