Micro sim kart. L güncellemesi dışında en az 3 güncelleme daha alır.Biraz konu dışı olacak ama, hazır Z2'ciler burda toplanmışken 2 soru sormak istiyorum;
Z2'nin sim kartı micro mu nano mu?
Z2, Android L güncellemesini alacak mı?
z2nin sim kart microBiraz konu dışı olacak ama, hazır Z2'ciler burda toplanmışken 2 soru sormak istiyorum;
Z2'nin sim kartı micro mu nano mu?
Z2, Android L güncellemesini alacak mı?
Micro sim kart. L güncellemesi dışında en az 3 güncelleme daha alır.
z2nin sim kart micro
android L güncellemesini araştırmalarıma göre alacak diye biliyorum.

rica ederim her zamanÇok teşekkürler![]()
314 güncellemesiyle ısınma sorunu kalmadı öyleki en ağır oyunlardan GTA San Andreas da bile çok zor ısınıyor oda minumum ayarda.Kullananlar Z2 ısınıyor diyor ama Z2'de çok iyi telefon. Ben zaten fazla ısınacağını düşünmüyorum. 4K video çekimi haricinde sorun çıkardığını duymadım. Özellik olarak G3'den daha iyidir.
artık 4k videoyu 6 dakika çekebiliyorum telefonda son güncellemeden sonra...Kullananlar Z2 ısınıyor diyor ama Z2'de çok iyi telefon. Ben zaten fazla ısınacağını düşünmüyorum. 4K video çekimi haricinde sorun çıkardığını duymadım. Özellik olarak G3'den daha iyidir.
O zaman ısınma sorununu düzelttiler.artık 4k videoyu 6 dakika çekebiliyorum telefonda son güncellemeden sonra...
4K çekmezsin olur biter. Biz Z2 aldık kimse kafamıza silah dayamıyor 4K video çekeceksin diye 1080 HD 60 fps yeter de artar bile.Şu 4k muhabbetine gülmemek elde degil telefon 4 k çekiyor yığınla hafıza işgal ediyor gel gör ki oynatacak ne televizyon var nede başka bi şey![]()
Yok yanlış anladın bunun bir + olarak sayılmasını ve ballandıra ballandıra anlatılmasını eleştirdim4K çekmezsin olur biter. Biz Z2 aldık kimse kafamıza silah dayamıyor 4K video çekeceksin diye 1080 HD 60 fps yeter de artar bile.
Başka hiçbir markada yokken Sony'de olmasını tabi ki iyi olarak anlatacağız. Telefondaki bir hatadan dolayı bir süre sonra kapanıyordu ama bir arkadaş güncelleme ile 6 dakika çektiğini söylemişti. Ama benim her zaman savunduğum Full HD'nin şimdilik yeteceğidir. Nedeni ise depolama aygıtlarının kapasiteleri şimdilik 4K için düşük.Yok yanlış anladın bunun bir + olarak sayılmasını ve ballandıra ballandıra anlatılmasını eleştirdim
Hiç bir firmanın ürettiği cihazda adam gibi verim alınamıyor bu 4K dan. Bence de gereksiz.Yok yanlış anladın bunun bir + olarak sayılmasını ve ballandıra ballandıra anlatılmasını eleştirdim