Haber Candy Crush'ın Yapımcısı King'in Windows Phone Geleceği

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Candy Crush'ın Yapımcısı King'in Windows Phone Geleceği

Popüler oyun Candy Crush ve oyunlarının yapımcısı King hakkında Pocketgamer adlı Fransız​
siteden yeni bilgiler geldi. Candy Crush geliştiricisi, Windows Phone oyun geliştirme hamlesini süresiz olarak durdurdu.​
Pocketgamer adlı sitenin bildirdiğine göre King, kendi oyunlarının Windows Phone için olan gelişimini​
durdurdu. Oyunlar bu yılın ocak ayından beri geliştirilmiş, Windows Phone pazar payının büyüme eksikliği
nedeniyle ya da gerilemesinden dolayı süresiz askıya alındığını bildirmiş Pocketgamer.

Candy Crush oyun içinen.
Ancak oyun tamamen iptal edilmemiş ve yine günün birinde bizim platforma da gelebilir, muhtemelen sonradan olacak bu da Windows Phone'un desteklenmeye değer olduğunu kanıtlıyor.

Bu Windows Phone için kötü bir haber olsa da, King bana bunun sağlıklı olmayabileceğini için öneriyor.​
Onlar kendi kaynaklarının sınırlı olduğunu gösteriyor, pazarda 50 milyondan fazla kullanıcıları olsa da bu değer destek için büyük değil.

Sanıyorum Zynga gibi biraz, Windows Phone'dan önce gerçek sorunları olabilir.

Anlaşılan her şirketin başına gelme ihtimali olan finansal sıkıntılar King'in de başına gelmiş, şirketin​
durumu tam olarak ne olur bilinmez fakat oyunları diğer platformlarda çoktan denemiş Windows Phone kullanıcıları için çok geç geleceği belli oldu.

Kaynaklar: , .

Son düzenleme:

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Sanki yarı yarıya indi pazar payı, bahaneninde böylesi yani

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Çok büyük eksiklik :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelirse ekime gelmezse s..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, technocu1, flutewoddy ve 17 diğerleri
csll

csll

Üye
görende zannederki asphalt 8 gibi bi oyun bi de trip atıyorlar. iki tane şeker yapacan altı üstü

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, technocu1, emz ve 3 diğerleri
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Benim kullandığım oynadığım bir oyun değil.Fakat açık Konuşmak gerekirse mağazada olması gereken bir uygulama.Mağazanın gelişmesine yardım etmeleri lazım.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Harbinden a zaten benzerleri sürüyle mazada ne sanior bu kendini

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
İlk çeyrekte falan mağazadaydı ahahhaha ne kadar basitler ya

PureFood

PureFood

Üye
Ohoo Mart 2013'ten beri gelecekti sözde, aman eksik olsun

zaakaan

zaakaan

Üye
Microsoft, King'i de satın alsın, zor durumdalarmış madem; ucuza kapatır :) Şaka bir yana Frozen Free Fall daha hoş geliyor bana, Facebook sıralaması olsa daha iyi olurdu tabi ama amaç oynamaksa Candy Crush'tan eksik yanı yok, aksine grafiği falan daha iyi, daha kaliteli. :)

emz

emz

Üye
Abi çakmadı gerçeği gibi hatta daha iyi bizim platformda. Madem gelmiyorlar tekrar yenileri yayınlanır bunların. Sıkıntı olmaz. Salaklar kendileri kaybediyorlar reklamdan kazanacaklarını. Çok ta tın yani :ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

luckysleven

luckysleven

Üye
hayatimda hic oynamadim ama 3 kirmizi sekeri alt alta getirmeye calismak ne kadar eglenceli olabilir onu dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin ve emz
beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunu en fazla 3-5 kez oynamışımdır çevrimiçi oyunlara ilgisizliğimden dolayı, oyunlar çoğunlukla Facebook'a entegre ise oynanıyor bu da öyleydi. Benzer oyunlar var hatta Facebook bağlantısı da var oyunların, platform adına bir kayıp yok ama bu oyun yok diye WP cihaz kullanmayanlar var onları platforma çekmede yardımcı olurdu.

Sanıyorum WP kullanıcılarının artık ilgisini çekmiyor gelmemesinin oluşturduğu bıkmışlıktan dolayı, sonuçta çoktan yenip bitirilmiş bir oyun.

• Beğen
Tepkiler: emz
narnia16

narnia16

Üye
Mağazada onlarca çakması var gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar iyi yapılmış ve bunları yapanlar birey ya da küçük şirketler. King dünyanın parasını kazandı bu oyundan ve kalkıp sınırlı kaynak bahanesi atıyor ortaya. Şu çakma uygulamaları geliştirenler kadar da mı kaynağın yok. Hepsi hikaye, adamlar bizim platformu umursamadığı için yapmıyor uygulamayı ve projenin başlayıp askıya alındığına falan da inanmıyorum açıkcası. Bu saatten sonra gelmese de olur.

• Beğen
Tepkiler: byibo
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sadece bu oyun için wp telefon almayan da iyiki almıyor yani. Gitsin ucuz Bi tablet alsın. Onunla bol bol oynar.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve TheDarkStar7
byibo

byibo

Üye
adamlar microsoft'la dalga geçer gibi açıklama yapmış+fanlarını görmemezlikten gelmiş
Windows Phone pazar payının büyüme eksikliği
nedeniyle ya da gerilemesinden dolayı süresiz askıya alındığını denilmiş ancak bunlar neye göre bunu değerlendirmişler zira anlamış değilim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence bu olayı bu kadar büyütmeye gerek yok eğer adamlar tarayıcı veya farklı bir uygulama yapıp gelmese tepkinizi gösterin vlc ye mesela özellikle ama bu alt üstü bir oyun günde kaç saat oynuyorsunuz boşverin gelmesin başka bir sürü oyun var onları oynayın, ben bu saatten sonra gelsede indirmiyeceğim

• Beğen
Tepkiler: emz

Üst Alt