beats
Üye
Candy Crush'ın Yapımcısı King'in Windows Phone Geleceği
nedeniyle ya da gerilemesinden dolayı süresiz askıya alındığını bildirmiş Pocketgamer.
Candy Crush oyun içinen.
Ancak oyun tamamen iptal edilmemiş ve yine günün birinde bizim platforma da gelebilir, muhtemelen sonradan olacak bu da Windows Phone'un desteklenmeye değer olduğunu kanıtlıyor.
Sanıyorum Zynga gibi biraz, Windows Phone'dan önce gerçek sorunları olabilir.
Kaynaklar:
Popüler oyun Candy Crush ve oyunlarının yapımcısı King hakkında Pocketgamer adlı Fransız
siteden yeni bilgiler geldi. Candy Crush geliştiricisi, Windows Phone oyun geliştirme hamlesini süresiz olarak durdurdu.
Pocketgamer adlı sitenin bildirdiğine göre King, kendi oyunlarının Windows Phone için olan gelişimini
durdurdu. Oyunlar bu yılın ocak ayından beri geliştirilmiş, Windows Phone pazar payının büyüme eksikliğinedeniyle ya da gerilemesinden dolayı süresiz askıya alındığını bildirmiş Pocketgamer.
Candy Crush oyun içinen.
Bu Windows Phone için kötü bir haber olsa da, King bana bunun sağlıklı olmayabileceğini için öneriyor.
Onlar kendi kaynaklarının sınırlı olduğunu gösteriyor, pazarda 50 milyondan fazla kullanıcıları olsa da bu değer destek için büyük değil.Sanıyorum Zynga gibi biraz, Windows Phone'dan önce gerçek sorunları olabilir.
Anlaşılan her şirketin başına gelme ihtimali olan finansal sıkıntılar King'in de başına gelmiş, şirketin
durumu tam olarak ne olur bilinmez fakat oyunları diğer platformlarda çoktan denemiş Windows Phone kullanıcıları için çok geç geleceği belli oldu.Kaynaklar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.
Son düzenleme:

Bu Yapımcı Kesin Google'nin Adamı