D900i tuş sesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
D900i tuş sesi sorunu
Arkadaşlar D900i de tuş sesi menüsüne müdahale edemiyorum.Ekranın yanındaki tuşlardan sesi açıp denedim kapatıp denedim olmuyor.

ayarlar menüsünün içindeki ses ayarları menüsünde bulunan tuş sesi sekmesi aktif olmuyor.sizce sorun ne olabilir....

Teşekkürler.

mustafa993

Üye
evet benimki de öyle aktif değil:(

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
galiba hiç kimsede aktif değil kimse bişeyler demediğine göre......

CK1991

CK1991

Üye
yapmanız gereken gayet basit bir işlem :) aynı sorunu bende yaşamıştım ama ana menüye çıkıp sol tarafta bulunan oklarla tuş sesini ayarlıyabilirsiniz :)

mustafa993

Üye
denedim olmadı menüye geldim sol taraftaki aşşağı tuşuna bastım olmadı:(

CK1991

CK1991

Üye
nasıl olmadı yaw tuş kilidi aktif deilken oklarla ses kapanıyor :ss

mustafa993

Üye
olmadı işte sen bunu tam ayrıntılı anlatsana tam olarak ne yapacam

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
demek istediğimiz şu tuş sesini açıyoruz ama telefonun menüsünde tuş sesi diye bir ayar var o ayarın içine giremiyoruz o menü neden aktif değil onu öğrenmek istiyoruz....

Teşekkürler

mustafa993

Üye
evet menüde falan gezerken ses çıkmamasını istiyoruz bide nasıl yapılıyor

CK1991

CK1991

Üye
demek istediğimiz şu tuş sesini açıyoruz ama telefonun menüsünde tuş sesi diye bir ayar var o ayarın içine giremiyoruz o menü neden aktif değil onu öğrenmek istiyoruz....

Teşekkürler

hmm bak orasını bende bilmiyorum ilginç :ss

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
Peki samsung telefonlar için destek alabileceğimiz bir telefon numarası varmı...

samsung yardıum masası gibi birşey varmı acaba biliyormusun ben bulamadım da öyle birşey....

yakuppolat

Üye
evet herkes bu soruyu soruyor

sanirim telefonu yaparken acaba daha ne kadar eksiklik birakiriz bu telefonda diye dusunmusler ve boyle sacma bi eksiklik daha bulmuslar tlf guzel ama uygulama yuklemek icin profesor olmak gerekiyor sanki matrix gibi kodlari var (cok izlemisler matrix i heralde)

tus sesinide telefonun kapagini acip kenardaki ok tuslariyla halledebilirsiniz...

tecrube edilmistir.

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
Yakuppolat arkadaşım benim derdim tuş takımının sesini açmak veya kapatmak değil yukarıda zaten belirtmiştim.Sorun daha doğrusu merak ettiğim şey ayarlar menüsündeki tuş ses menüsünün neden aktif durumda olmadığı......

Telefonun yandaki tuşları ile ses açılıp kapanabileceğinin farkındayım...

crazykayo

Üye
aktif olmamasının sebebi arama ekranında tema nın etkin olması arama ekranındalki temayı
değiştr sıradan yap snra tuş aktif olur!!:oke:

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
arama ekranındaki tema ne pardon:utanbenim bildiğim birtane tema var telefında ben sadece bekleme ekranı resmini değiştirdim ama değiştirmeden öncede aynı sorun vardı yine var onunla ilgili bir sorun değil bence biraz daha açarmısın??

dmrcn124

dmrcn124

Üye
crazykayo arkadaşım solemiş ama anlamadınız sanırım bu menünün kilitli olma nededi telefona numara girerken kullandığınız temanın örjinal tema olması menüyü nasıl açarız derseniz bu adımları takip edin
menü--ayarlar--ekran ayarları--arama ekranı--burdan YAZI TİPİNİ temadan normale çevirin tamamdır tuş seslerine ait olan menü açılacaktır
en son olarak:
menü--ayarlar--ses ayarları--tuş sesi-- kapalı

işte bu kadar:)

Spinoza2003

Üye
Tuş sesini kısabilirsiniz.

Telefon kapağı kapalı iken (sürgüsü kapalı iken ya da nümerik tuşlar gözükmüyorken vs..nasıl anlatırım başka türlü bilemiyorum..::ehe)

soldaki ses ayarından tuş sesini kapatıp açabilirsiniz...Arama ekranındaki temayı kaldırmadan hem de...Yani ikisini de aynı anda kullanabilirsiniz.

karizma-okan

Üye
arkadaşlar o sorun bendede vardı ses yükseltme şifresiyle yükselttim

önce şifreyi yazdım h/w test'e girdim oradan Audio Settings'e girdim oradaki menüden MIDI spk ile MIDI ear'daki sayıları yükseltin bende oldu inşallah sizdede olur:yuru

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar o sorun bendede vardı ses yükseltme şifresiyle yükselttim

önce şifreyi yazdım h/w test'e girdim oradan Audio Settings'e girdim oradaki menüden MIDI spk ile MIDI ear'daki sayıları yükseltin bende oldu inşallah sizdede olur:yuru

tool_x

Üye
aynı sorun bendede war dı bende boyle yaptım

ana menüye çıkıp sol tarafta bulunan oklarla tuş sesini ayarlıyabilirsiniz

tigana

Üye
arkadaşlar d900i de bu sorun olarak fabrikaya kadar gitti ama siz menüde gezerken ses çıkmasını istemiyorsanız yantaraftaki aşşa ve yukarı olan tuşlar yardımıyla bunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ozaman tuşlarda ses çıkmaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt