D900i tuş sesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bidibidi12

bidibidi12

Üye
    Konu Sahibi
birde sanırım d900i lerde kapak sesi yok örnek vermek gerekirse d600 lerde kapağı açtığınızda ses veriyor kapı ses vs.vs. d900i lerde yok sanırım peki bunu yapabilecek yazılım varmıdır ???

sehriii

Üye
Merhaba arkadaşlar,
bende 2 gün önce D900i aldım tuş sesi gerçekten rahatsız ediyo beni.ama çaresini buldum sonunda.2 yolu var bu sesi kısmanın.
birincisi;
ayarlar kısmından -ekran ayarları-arama ekranından yazı tipini tema değilde normal diye değiştirirseniz tuş sesi kısmı aktif hale geliyo.istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz o zaman.
ikincisi;
telefonun yanındaki aşağı-yukarı ses tuşlarından o anda müzik çalar veya başka bişey çalışmıyorken sadece tuş kilidi kaldırılmış iken ses seviyesini sıfıra alırsanızda düzeliyor.

dipower

dipower

Üye
ewty aoyle setyler war çok dogru

ozgur_01

Üye
arkadaşlar telefon kilidini açtıgınızda yan taraftaki ses tükseltme ve indirme tuşunu aşagiya dogru basın tuş sesi kapanır bu kadar basit bende ilk aldıgımda biraz kurcaladım sonunda buldum o kadar basitmiş:oke:

ahddd

Üye
Yapman gereken ayarlar menüsü-arama ekranı-yazı tipi seçeneğini normal yapmak.artık tuş sesi aktif olur.

doctorx2008

Üye
kardeş baya baya kapak açıkken yandaki tuşlardan aşağı bas 0 olana kadar olmuyorsa arızadır bildir

byjordan23

Üye
şimdi size problemin çözümünü söyleceğim bende aynı seyden şikayetçiydim ve çözdüm işte yapmanız gerekenler.
"Telefonunuzun menüsünden, ayarlar > ekran ayarları > arama ekranı > yazı tipi bölümüne girerek Normal modunu seçmeniz gerekmektedir. Bu ayarı gerçekleştirdikten sonra menüden ses ayarlarına girdiğinizde, tuş sesi değiştirilebilir olacaktır." yaşasın dediğinizi duyar gibi oldum :oke::yuru:ehe

okursun61

Üye
arkadaşlar olay gayet basit telefonunuz sesli moddayken bildiğimiz yandaki ses tuşundan aşağıya yaparak ayarlayabiliyoruz...

gakgoo_023

Üye
arkadaşlar bak bu çok basit birşey yapmanız gereken sadece şu:
ayarlar/ekran ayarları/arama ekranı/yazı tipi/ seçeneğine geleceksiniz ve NORMAL'i seçeceksiniz ondan sonra tuş sesi aktif oluyorrr hade kolay gelsinnn!!!!

Emre-45

Emre-45

Üye
Kaç arkadaş söylemiş hala yapmamakta ısrar ediyorsunuz :D . Bi de ben söyleyeyim bari arama ekranını normale çecirin arkadaşlar.Sonra tuş sesi menüsü açılır.;)

infect101

Üye
eğer telefonun orjinal temasını yani arama ekranı temasını kullanıyorsanız yani tuşlara bastıkça kalewemlee yazı yazılıyorsa ve kalem sesi geliyorsa o temayı değiştirin ozaman tuş sesi menüsüne girrebilirsiniz

madalyon07

madalyon07

Üye
ben yardım edem size 1. ekran ayarlarına girin duvar kagıdına girin temayı normal yapın.2.ekran ayarları arama ekranı na girin yazı tipine tıklayın normal i secin ve cıkın ses ayarlarına dönün tus sesi aktifdir ve tus sesini kapatın. not temalar varken tus sesi aktif olmaz.

ömer_ekinci

ömer_ekinci

Üye
arkadaşlar ssi kapatmak için ayarlar / ekran ayarları / yazı tipi /normal yapın.yaptıktan sonra yine ayarlardan ses ayarlarına girin burda tuş sesi ayarının aktif olduğunu görebilirsiniz,ordan kısın.ama böyle kısınca ekranda yazı yazarken felan yazılar sade çıkıyo tema kullanmıyo.temakullanmasını isteseniz önceki ayarlara gei dönün ve sesin açıldığını gördükten sonra telefonun bekleme ekranına gelin.hiç bir program aktif olmasın müzik çalar v.b. sürgülü kapağı açın soldaki ses seviyesini sonuna kadar indirin.sesin kısıldığını göreceksiniz.yapamayan arkadaşlar msj atsın daha iyi yardımcı olalım.

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Ayarlar ekran ayarlari 6ya bas duvar kagidini tema yap ve ses ayarlarina gel tus sesini ayarla iste bu kadar

unikasoft

Üye
evet anan menüdeyken sol taraftaki butonlardan sesi azaltabilirisniz...

skd1983

Üye
ayarlar/ ekran ayarları/arama ekranından yazı tipinni normal yapın daha sonra ses tuşu menüsü açılır

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
ayarlara gır ordan ekran ayarlrına gır dırek 6a ya bas sonra bıre bas gerı gel sımdı tus sesıne gır ordan yapabılırsın saygılarımla

lol3939

Üye
KESİN ÇÖZÜM !
ArkadasLar Sorun çözülmüştür.

Samsung d900 telfonlarda Ayarlrdaki tuş sesi seceneğini aktif hale getirebilmek için yapmanız gereken ;

Menü/Ayarlar/Ekran Ayarları/Arama Ekranı/Yazı tipi ' ne girip '' NORMAL '' i seçmektir.Bu sayede Ses ayarlarında 'Tuş Sesi Ayarları ' sekmesi aktif hale gelicektir.Burdan Tuş Sesini KapataBilirsiniz ;) kolay GeLsin

gulsumoglu1907

Üye
eywallah demircan kardeş

xm5

xm5

Üye
format at düzelir slm

Üst Alt