selam gececiler selam
KingDroid Üye The Nightmare' Alıntı: vay bee okul zamanı başlayınca buralar tarla olmuş Genişletmek için tıkla ... Aynen bende okula gitmeyeceğim yarın yoklama alsalar da geçmiyor e-okula bende gitmiyorum işte burada kalıyorum
The Nightmare' Alıntı: vay bee okul zamanı başlayınca buralar tarla olmuş Genişletmek için tıkla ... Aynen bende okula gitmeyeceğim yarın yoklama alsalar da geçmiyor e-okula bende gitmiyorum işte burada kalıyorum
Enpatsu Shakugan Üye ben bu sene staja gidiyorum haftada 2 gün okul 3 gün staj hafta sonu tatil doğru düzgün okul görmeyecem
ben bu sene staja gidiyorum haftada 2 gün okul 3 gün staj hafta sonu tatil doğru düzgün okul görmeyecem
KingDroid Üye The Nightmare' Alıntı: ben bu sene staja gidiyorum haftada 2 gün okul 3 gün staj hafta sonu tatil doğru düzgün okul görmeyecem Genişletmek için tıkla ... İyi işte ne güzel
The Nightmare' Alıntı: ben bu sene staja gidiyorum haftada 2 gün okul 3 gün staj hafta sonu tatil doğru düzgün okul görmeyecem Genişletmek için tıkla ... İyi işte ne güzel
Enpatsu Shakugan Üye frknkrc44' Alıntı: İyi işte ne güzel Genişletmek için tıkla ... Sen kaça gidiyon
Enpatsu Shakugan Üye seneye sende staj görebilirsin ama belli olmaz siz kültür dersleri de görüyorsunuz ama biz görmüyoruz
seneye sende staj görebilirsin ama belli olmaz siz kültür dersleri de görüyorsunuz ama biz görmüyoruz
KingDroid Üye The Nightmare' Alıntı: seneye sende staj görebilirsin ama belli olmaz siz kültür dersleri de görüyorsunuz ama biz görmüyoruz Genişletmek için tıkla ... Bende yazın staj göreceğim
The Nightmare' Alıntı: seneye sende staj görebilirsin ama belli olmaz siz kültür dersleri de görüyorsunuz ama biz görmüyoruz Genişletmek için tıkla ... Bende yazın staj göreceğim