AIS
Üye
Ya ama bi oyun soyluyosun bakiyorum play store'a 1-2-3 gbdiyorum kaliyorum oyle
hafiza kartim 4gb (class 2 sanirsam) bana artik alan yetmiyo babamdan 8gb istiyorum yok diyo
![]()
o zaman sende düşük olanını yükleYa ama bi oyun soyluyosun bakiyorum play store'a 1-2-3 gbdiyorum kaliyorum oyle
hafiza kartim 4gb (class 2 sanirsam) bana artik alan yetmiyo babamdan 8gb istiyorum yok diyo
![]()
o zaman sende düşük olanını yükleKalan alana bak

Ya ben bisuru sey siliyorum yoksa hic alan yoko zaman sende düşük olanını yükle
Resimler ve videolar telefon hafızasında mı?Ya ben bisuru sey siliyorum yoksa hic alan yok
Tum hatiralarimi silmek zorunda kaliyorum bu alan yetmezligi yuzunden
Sorunu cozdumResimler ve videolar telefon hafızasında mı?

Sorunu cozdum
Bikac apkyi dagitip duzenleyip toplamistim
Onlarin artigi kalmisti
Bide tum apk'lari sildim sd karttaki
sende google plus yok mu?Bende zaten yedek filan kalmadiSubway surfers yeniden google playde
Neden? Bu arada yakında Subway surfers 2 gelecek yani oda android 5 ileBende zaten yedek filan kalmadi
ama resmi açıklanmadıSistem uygulamamdi sildim onusende google plus yok mu?
Alan acmak icin ve telefonun rahatlamasi icinNeden? Bu arada yakında Subway surfers 2 gelecek yani oda android 5 ileama resmi açıklanmadı
Google plus varsa resimleri ora aktar telefon hafızasından silSistem uygulamamdi sildim onu
Ve play store ve play hizmetleri disinda drive, kitaplar, gazetelik gibi uygulamalari da sildim sistem rahatladi
Bosver oynamiyorum kiNeden? Bu arada yakında Subway surfers 2 gelecek yani oda android 5 ileama resmi açıklanmadı
Ama orada olduğundan emin ol sonra silGoogle plus varsa resimleri ora aktar telefon hafızasından sil
Amann bosverGoogle plus varsa resimleri ora aktar telefon hafızasından sil
o gereksiz google uygulamalari 100-150mb yerimi isgal ediyoduAmann bosvero gereksiz google uygulamalari 100-150mb yerimi isgal ediyodu

Hepsi de son guncellemeyle gelmisti ve hepsini temizledim cunku dahili hafizam 1gb
Elimizdeki telefonlari pc'ye donusturmeye devam ederlerse tabii ki yetmezGelecekte 128 gb bile yetmez![]()