Bir kızdan çok hoşlanıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Bir kızdan çok hoşlanıyorum
Arkadaşlar merhaba. Ben normalde böyle konuları forumlarda falan paylaşmam ama bu sefer paylaşma ihtiyacı hissettim :) Neyse gelelim konumuza... Şimdi ben büyük bir şehrin yine aynı büyüklükteki bir Avm'de çalışıyorum. İşe servisle gidip geliyorum. Benim bindiğim servise binen bir kız var. Güzel bir kız :) Bende ortanın biraz üstü bir fiziğe sahibim. Neyse onu görünce içimin yağları eriyor. Ama pek kimseyle konuşmuyor. Tabi aynı mağazada çalışan dangalak,cinsiyeti erkek olan arkadaşının dışında :@ ben bu kızla nasıl muhabbet kurarım hiç bilmiyorum. Çünkü FBI ajanı gibi konuşturulması zor bir kız :) Allahını seven şu konuya bir el atsın. Ohh be en azından içimdekileri döktüm :)

Invoke

Invoke

Üye
Yanlış yere dökmüşsün, içindekileri kıza doğru döküver. "Yok" derse, "ohh be en azından içimdekileri döktüm" dersin.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, çaminci ve The Pierre
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış yere dökmüşsün, içindekileri kıza doğru döküver. "Yok" derse, "ohh be en azından içimdekileri döktüm" dersin.
Ortada muhabbet yokken pat diye söylersem reddedilme olasılığım artar diye düşünüyorum. Zaten kızla muhabbeti kursam devamını getiririm. Aslında kız ne çekingen ne de kendini beğenmiş biri ama pek fazla konuşmuyor.

SheFy

SheFy

Üye
Ortada muhabbet yokken pat diye söylersem reddedilme olasılığım artar diye düşünüyorum. Zaten kızla muhabbeti kursam devamını getiririm. Aslında kız ne çekingen ne de kendini beğenmiş biri ama pek fazla konuşmuyor.
Senin yaşadıklarını ben de çok yaşadım. Her kıza açıldıktan sonra, sonucu olumsuz olmasa bile, pişman olmuşumdur. Konuşmadan önce farklı biri,konuştuktan sonra çok farklı gibi geliyor insana. Sana tavsiyem hiç bulaşma :) Hiç tanımadan uzaktaki kızlarla hoşlanırsan genelde pişman oluyosun. En sağlam ilişki arkadaşlıktan gelen olur. Sosyal ortamlardan olur, ortak arkadaş sayesinde tanışmaktan olur. Arkadaş sana git konuş demiş,bana da öyle diyorlardı. Bende senin verdiğin cevabı veriyordum. Çünkü konuşynca direk sebebini kız anlıyor. Bu da kız ilişkiye sıcak bakmıyor. Kızı hiç etkileyemiyorsun. Sonu olumsuz oluyor. Sonuç olumlu olsa bile, sen soğuyabiliyorsun. Bakıyorsun kız çok farklı biri çıkmış. Sonra hiç hoşlantı falan kalmamış.

• Beğen
Tepkiler: çaminci, Silinen Üye 2502601 ve YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
işin zor :D

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Senin yaşadıklarını ben de çok yaşadım. Her kıza açıldıktan sonra, sonucu olumsuz olmasa bile, pişman olmuşumdur. Konuşmadan önce farklı biri,konuştuktan sonra çok farklı gibi geliyor insana. Sana tavsiyem hiç bulaşma :) Hiç tanımadan uzaktaki kızlarla hoşlanırsan genelde pişman oluyosun. En sağlam ilişki arkadaşlıktan gelen olur. Sosyal ortamlardan olur, ortak arkadaş sayesinde tanışmaktan olur. Arkadaş sana git konuş demiş,bana da öyle diyorlardı. Bende senin verdiğin cevabı veriyordum. Çünkü konuşynca direk sebebini kız anlıyor. Bu da kız ilişkiye sıcak bakmıyor. Kızı hiç etkileyemiyorsun. Sonu olumsuz oluyor. Sonuç olumlu olsa bile, sen soğuyabiliyorsun. Bakıyorsun kız çok farklı biri çıkmış. Sonra hiç hoşlantı falan kalmamış.
Dediğin şeylerde haklısın. Bende aynı senin gibi düşünüyorum. Ama o kadar güzelki :( ilk defa birinin güzelliğinden etkilendim.
Zor işler daha eğlenceli olmuştur :D

SHS

SHS

Üye
Konuyu aç telefondan kıza uzat ve kaşlarınla şöyle yap :naughty:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve mrzstyl
zombaka

zombaka

Üye
çok doğru düşünüyon ama bizim Kızlarda sakat muhabbet açmaya başladınmı yargarayı kopartma ihtimalleri yüksek bu arada kaç yaşındasın ama sana tavsiyem işine bak bide kaçta işe gidip kaçta çıkıyosun akşam daha telikeli oluyor bizim kızlar

çaminci

çaminci

Üye
Kızın yanına gidip onu tanımak istediğini söyle klasik cevap neden vs. Olacaktır sende çünkü sizden hoşlandim vs. De Orasi senin yaraticilugina kalmis iste bi neden soyle

zombaka

zombaka

Üye
valla ben 18-50 yaş arası bütün kızlardan hoşlanma oranım yüksek

• Beğen
Tepkiler: çaminci

Üst Alt