lütfen kırıcı olmayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lütfen kırıcı olmayalım
arkadaslar devamlı forumda konuları dolaşmaktayım
gördüğüm kadarıyla bazı arkadaslar konu veren yada herhangi bi konuya
cevap yazan arkadaslara kırıcı davanıyor. herkesin bi gururu war
aynı sekilde werilen cewap size verilsin istermiydiniz(kırıcı olan arkadaslar)
özellikle yeni üyelere böyle dawranıldıgı gözlemledim
VERiLDİ yada YANLIS yere konu acmıssın lütfen dikkatli olalım yada bıktık böyle şelerden
şeklinde yeni üyeleri kırmayalım
özellikle yaş konusuna dikkat edelim
17 -18 yasında biri 25- 26 yasındaki birine
benim kanatımca cevap werirken daha
bi ince kırmadan yazsa daha iyi olur.

genel olarak adminler güzel cewap yzmaya calısıyor
ama bazen onlardanda kırıcı cewap görülebiliyor.
bu onların yoğun oldugundan ve biraz daha resmi olduklarndan
olsa gerek.

herkese iyi forumlar

ouSahin

ouSahin

Üye
bunu hangi bir üyemize söyliyebiliriz ki ama umarım dikkate alan olur dostum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
genel olarak adminler güzel cewap yzmaya calısıyor
ama bazen onlardanda kırıcı cewap görülebiliyor.
bu onların yoğun oldugundan ve biraz daha resmi olduklarndan
olsa gerek.

Güzel mesajlar yazmak için kendimizi kasmıyoruz. Tıpkı sizler gibi içimizden ne geliyorsa, nasıl yazmak geliyorsa o şekilde yazıyoruz mesajlarımızı. Ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım. :dry:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
leiche Türkçe harfler kullanmaya, noktalama ve imlaya da dikkat etmemiz lazım. Buna olduğunca özen göstermeye çalışıyoruz. :oke:

Kırıcı durumlar kesinlikle olabilir, bu üye-admin hiç farketmez. Sonuçta hepimiz insanız. Benim doğru dediğime sen yanlış diyebilirsin ve açıkçası saçmasapan yanlış anlamalar olabilir. ;)

Yeni üyeler konusunda ise nedense forumun eski üyelerinde bir kabullenememe seziyorum. Sanki burada muhabbet 10-15 kişi arasında dönecek, yeni gelen dışlanacak gibi bir olay mevcut. Bu benimde dikkatimi çekmişti. Özellikle gereksiz mesajlar bölümündeki saçma konularda oluyor bu durum. Biraz buna dikkat edelim derim. Siteye gelene hoşgeldin demek buradaki kendini maxicep.com üyesi sayan herkes için kendi çapında geçerli bir kural olmalıdır. :oke:

CEREN

CEREN

Üye
çok haklısın bana gore benlede kırıcı olanlar oldu ama hersey karşılıklı bu dunyada...

--------------- Ekleme ---------------

sonucta bende yenı üye oldum daha yeni yeni keşfedıyorum siteyi ama bazıları çok bilmiş oluyo

neslein

neslein

Üye
bende ilk yeni üyeyken elimden geldigince daha önceki sayfaları okuyup konu acıyordum ama bi kac kere verilen konuyu wermişim diye bazı arkadaslar sert cıkmıstı cok üzülmüştüm lütfen birbirimizi kırmadan uyaralım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eğer birinizden birini şahsım adına kırdıysam ÖZÜR DİLİYORUM.Hakkınızı helal edin.saygıLar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunu hangi bir üyemize söyliyebiliriz ki ama umarım dikkate alan olur dostum

umarım olur :oke:

Güzel mesajlar yazmak için kendimizi kasmıyoruz. Tıpkı sizler gibi içimizden ne geliyorsa, nasıl yazmak geliyorsa o şekilde yazıyoruz mesajlarımızı. Ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım. :dry:

yanlıs anlma yok ben direk kmseye bişe demedim zaten
insanık hali örneğin sana normaol olan bişe baskasına normal olabiliyor
demek istediğim herkes düşünerek yazsın
bu arada sadece örnekti senle alakası yok yani:oke:

leiche Türkçe harfler kullanmaya, noktalama ve imlaya da dikkat etmemiz lazım. Buna olduğunca özen göstermeye çalışıyoruz. :oke:

Kırıcı durumlar kesinlikle olabilir, bu üye-admin hiç farketmez. Sonuçta hepimiz insanız. Benim doğru dediğime sen yanlış diyebilirsin ve açıkçası saçmasapan yanlış anlamalar olabilir. ;)

Yeni üyeler konusunda ise nedense forumun eski üyelerinde bir kabullenememe seziyorum. Sanki burada muhabbet 10-15 kişi arasında dönecek, yeni gelen dışlanacak gibi bir olay mevcut. Bu benimde dikkatimi çekmişti. Özellikle gereksiz mesajlar bölümündeki saçma konularda oluyor bu durum. Biraz buna dikkat edelim derim. Siteye gelene hoşgeldin demek buradaki kendini maxicep.com üyesi sayan herkes için kendi çapında geçerli bir kural olmalıdır. :oke:

haklısın yeni üyeleri ilk dakkaar sanki hrkes biraz dıslıyor gibi ama 1 hafta aktivlik gösterirlerse herkes ısınıyor gözlemlediğim kadarıyla

çok haklısın bana gore benlede kırıcı olanlar oldu ama hersey karşılıklı bu dunyada...

--------------- Ekleme ---------------

sonucta bende yenı üye oldum daha yeni yeni keşfedıyorum siteyi ama bazıları çok bilmiş oluyo

zaten senin bu yazdıklarının olmasını birazda olsa engelemek içi yazdım :oke:

bende ilk yeni üyeyken elimden geldigince daha önceki sayfaları okuyup konu acıyordum ama bi kac kere verilen konuyu wermişim diye bazı arkadaslar sert cıkmıstı cok üzülmüştüm lütfen birbirimizi kırmadan uyaralım

biliyorum canım seni. bazen ne kadar sinir oldugunu canlı olarak görüyrum :D

Eğer birinizden birini şahsım adına kırdıysam ÖZÜR DİLİYORUM.Hakkınızı helal edin.saygıLar

yok dostum bana karsı biseyin hakkım helal olsun
ama zaten yarası olan gocnur :oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
ben bu sözleri üstüme alıyorum leiche. Ben senin gibi bazıları demiycem isim verecem. jckl ykmk gibi adamlar olduğu sürece ve bunlar gibi sürekli olarak gereksiz saçma anlamsız konular açan herkese tepki gösteririm. Geçenler sanada açtığın bi konun var olduğunu sölediğimde ben aradım yokdu dedin bi kaç dk sora o konuya önceden açılmış olanın linkini koydum. ben kimseye kıllık olsun die bişi demem ama gereksiz işler yapıp forumda ortamın gerilmesine sebep olacak herkese lafımı esirgemeden söylerim. belkide bu yüzden sevenimiden çok sevmeyenimiz vardır. ama no problem benim ortamım bana yeter ben sitenin adam gibi adamlarıyla zaten arkdaşım buda bana yeter :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bu sözleri üstüme alıyorum leiche. Ben senin gibi bazıları demiycem isim verecem. jckl ykmk gibi adamlar olduğu sürece ve bunlar gibi sürekli olarak gereksiz saçma anlamsız konular açan herkese tepki gösteririm. Geçenler sanada açtığın bi konun var olduğunu sölediğimde ben aradım yokdu dedin bi kaç dk sora o konuya önceden açılmış olanın linkini koydum. ben kimseye kıllık olsun die bişi demem ama gereksiz işler yapıp forumda ortamın gerilmesine sebep olacak herkese lafımı esirgemeden söylerim. belkide bu yüzden sevenimiden çok sevmeyenimiz vardır. ama no problem benim ortamım bana yeter ben sitenin adam gibi adamlarıyla zaten arkdaşım buda bana yeter :)

üstüne alıp almaman sana kalmıs
sen buldun bende kendimi şikayet ettim sildirdim
burda yazdıklarında senin düşüncen tabi
ama ben gene diyorum yarası olan gocunur

kurt bey

kurt bey

Üye
ama ben gene diyorum yarası olan gocunur
gocunacak bişi yok leiche dostum ben sanada bişi demiyom yani yanlış anlama . sadece olanı söylüyorum.
bundan sorada değişeceğini sanmıyorum ben bu forumda oldukça bu durumda geçerli olacaktır. :) yanlış yaptığımıda hiç düşünmüyorum:oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gocunacak bişi yok leiche dostum ben sanada bişi demiyom yani yanlış anlama . sadece olanı söylüyorum.
bundan sorada değişeceğini sanmıyorum ben bu forumda oldukça bu durumda geçerli olacaktır. :) yanlış yaptığımıda hiç düşünmüyorum:oke:

yok kardesim ben sana zaten gocundun falan demiyorum ben genel söyledim.
kimseyi kırmamak için isim vermiyorum ama seninle yakından uzaktan ilgisi yoktu:oke:
herkesin fikri kendine
ben zaten seninde yanlıs yaptıgınıda söylemdim ve hiç düşünmedim
herkesn fikrine saygı duymayı bilen biriyim
ben sadece yeni üyelere yaklasımı konu almak istemiştim
şunu bil ben kimseyle sorun yaamak istemiyorum..
öyle olsa zaten paylasımcı olmazdım.

sana iyi forumar kardesim

CEREN

CEREN

Üye
kımseyı ılgılındırmezkı konunun sacmalıgı yorum yazmazsın olur bıter yani illahi kırıcımı olman gerek neyse...

Nazy

Nazy

Üye
Bu çok Çelişkili Bir Düşünce....
Yeni Üyelere Tabiki Motivasyon verilmesi Gerekmekte
Fakat Kurtoğlu85 gibi Üyeler Olmasaydı
Maxicep Forum Çöplüğünede Dönebilir.
Herkez Konu Tekrarı Yapıyor.... Bende Dahil Hatta Kutoğlu85 de dahil...
Ama Bazı Üyeler Yanlışlıkla değilde... MaxiPuan İçin Konu ve Mesaj Sayısını Yükseltiyor...
Bu hem Forumun Gelirlerini Hemde Kalitesini Olumsuz yönde etkiliyor.
Zaten Ağır Bir Kelime Gördüğümüzde Şikayet Butonları Var Onları kullana biliriz...
Yani Denegeler Olması Gerektiği Gibi bence:)
iyi forumlar

maxix

maxix

Üye
ben pek paysımcı üye değilim
okuldan fırsat buldukca1 2 dk giriyorum
belki konu acmadıgım için kimse bana kırıcı davranmadı
yada kırıcı birsey yazdılarsa ben görmeim
fakat konuyu acan arkadasımız kendince haklı
bazı arkadaslar gercekten düşüncesiz ve kırıcı davranıyor
kimsenin kimseyi incitmeye hakkı yok
güzellikle kalbini kırmadan uyarabilirler
pm yoluyla yaptıgının yanlıs oldugunu söyleyebilirler mesela
neyse cıkmam gerek
herkese ii günler

umtt

Üye
kımseyı ılgılındırmezkı konunun sacmalıgı yorum yazmazsın olur bıter yani illahi kırıcımı olman gerek neyse...

cok haklıısn
ayrıca şikayet butotnu var şikayet edip sildirin konuarı
yada incitmeden pm atın (şikayet ettiğinizi nezaketle bildirin)

iremm

iremm

Üye
herkesin yazdığını tek tek okuyamadım o yuzden sizin yazdıklarınızdan bağımsız bişiler yazıcam; forumlarda açılan konular tekrar açılmıs olabilir, birisinin açtığı konu size çok saçma gelebilir vs vs bu böyle uzar gider yukarda bahsettiğim seyler olsa bile hiç kimsenin baskasının konusunu saçma gereksiz bilmem ne diye eleştirmeye hakkı yok bence kötü kelimeler kullanılmıssa veya hakarete varan kelimeler şikayet et diyemi tam bilmiyorum öyle bi buton var ve ona basılabilir veya adminlere vaya konuyu açana pm atılarak uyarılabilir herkesin içinde konuyu açanı rencide etmek o konuyu açanın emeğine ve kişiliğine büyük saygısızlıktır bence sitede bu tür davranısları sergileyenler var zaten kendilerini biliyorlar polemik olsun diyede yazmadım sakın böyle bi kanıya varmayın sadece belki yaptıklarının yanlıs olduğunu anlarlar diye küçük bi uyarıydı neyse yine çok konustum ii forumlar...;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkesin yazdığını tek tek okuyamadım o yuzden sizin yazdıklarınızdan bağımsız bişiler yazıcam; forumlarda açılan konular tekrar açılmıs olabilir, birisinin açtığı konu size çok saçma gelebilir vs vs bu böyle uzar gider yukarda bahsettiğim seyler olsa bile hiç kimsenin baskasının konusunu saçma gereksiz bilmem ne diye eleştirmeye hakkı yok bence kötü kelimeler kullanılmıssa veya hakarete varan kelimeler şikayet et diyemi tam bilmiyorum öyle bi buton var ve ona basılabilir veya adminlere vaya konuyu açana pm atılarak uyarılabilir herkesin içinde konuyu açanı rencide etmek o konuyu açanın emeğine ve kişiliğine büyük saygısızlıktır bence sitede bu tür davranısları sergileyenler var zaten kendilerini biliyorlar polemik olsun diyede yazmadım sakın böyle bi kanıya varmayın sadece belki yaptıklarının yanlıs olduğunu anlarlar diye küçük bi uyarıydı neyse yine çok konustum ii forumlar...;)

konuya alakan ve yorumların için teşekkürler

omayra

Üye
Bence yanlış giden bir şeyler varsa özel mesaj atmadan da uyarılabilir insanlar. Genelde ben özelden uyarırım ama bir kişiyi doğrudan forumda uyarmıştım çok sinirimi bozduğu için. :ehe Kişilik haklarına saygı sınırında kalmak kaydı ile, açılan konulara ya da yazılan mesajlara olumlu ya da olumsuz görüş belirtilebilir. Ancak kişiliğine saldırıda bulunmak son derece çirkin bir durum :)

Yeri gelmişken söyleyim, beni en çok gıcık eden, 3 senelik konuya link ölmüş diye mesaj atanlar :ehe O kadar senede kim öle kim kala?! Link elbette ölür. Hadi link sağlam olsa ve mesaj yazsa, tamam, eski konuyu hortlatsın ama bir de şikayet ediyorlar link ölmüş diye, işte buna gıcık oluyorum :ehe Hele bir de Türkçe'yi katledercesine yazılar yazanlar var yaa, zor tutuyorum kendimi cidden :) Kimine özel mesaj yazıyorum ama inanın bir iki kişi haricinde olumlu geri dönüş alamadım. Örneğin "ben böyle yazıyorum, benim karakterimi yansıtıyor" diyor paşam :) Yahu sen önce kendini yazıların içeriği ile yansıtmayı öğren, kendi üslubunu biçimlendir, sonra harfleri istediğin alfabeden seç, bak bakalım gıkım çıkıyor mu?! Ama doğru dürüst iki cümleyi bir araya getireme, sonra da bu yazı benim karakterimi yansıtıyor de?! Sen şuna Türkçe imla kurallarını bilmiyorum desene :ehe

Bir yöneticimiz, eski üyeler kendi aralarına yenileri almak istemiyorlar gibi bir mesaj yazmış. Foruma ilk üye olduğumda ben de gruplaşma seziyordum. Açtığım konulara bazı eski üyeler hiç yorum yazmıyor ya da olumsuz görüşler sunuyorlardı, üzülüyordum :) Ben de eskidim ve yeni üyelerin açtığı konulara yorum yazmaya ve olumlu davranmaya özen gösteriyorum :) Cadılığımı sonradan çıkarırım ortaya diye düşünüyorum :)

Sözün özü, sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz :ehe

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Omayra, döktürmüşsün yine :coold::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt