Tavsiye Disk alanları genişletme

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Disk alanları genişletme

C de ki fazla bölümü D ye nasıl atabilirim ? Geçen gün bir programdan bu işlemi yapmak istedim bilgisayar sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. Sorunsuz bir şekilde nasıl yapabilirim acaba ?

@ismail

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ismail

ismail

Üye

C de ki fazla bölümü D ye nasıl atabilirim ? Geçen gün bir programdan bu işlemi yapmak istedim bilgisayar sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. Sorunsuz bir şekilde nasıl yapabilirim acaba ?

@ismail
Bilgisayarımı sağ tıkla yönet de ayırmak istediğin kadar birimi ayır. Sonra minitool partition wizardı kur ve ayırsığın o kısımları dye ekle ve programın sol üstünden apply de

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımı sağ tıkla yönet de ayırmak istediğin kadar birimi ayır. Sonra minitool partition wizardı kur ve ayırsığın o kısımları dye ekle ve programın sol üstünden apply de
Sağ tıkla yönet dediğim de bu alandan fazla alan belirleyemiyorsunuz. Geçen minitool dan yaptım zaten onda bilgisayar mavi ekran hatası verdi format atmak zorunda kalmıştım.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Sağ tıkla yönet dediğim de bu alandan fazla alan belirleyemiyorsunuz. Geçen minitool dan yaptım zaten onda bilgisayar mavi ekran hatası verdi format atmak zorunda kalmıştım.
Sağ tıkla yapsan en az 100gb ayırabilirsin mesevvim hocam sen kaç gb istiyon

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Paragon partition manager falan mevcut minitoola benzer

ismail

ismail

Üye
Ben C ye 150 geriye kalanı D ye vermek istiyorum. tekrar deniyorum şimdi
Hocam teamwiever i açma şansınız var mı ?
Ancak gece 12den sonra var. Yarın yolcuyımda evdekilerle oturmam gerek

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ben C ye 150 geriye kalanı D ye vermek istiyorum. tekrar deniyorum şimdi
Hocam teamwiever i açma şansınız var mı ?
Herhangi bir partition magic programi ile yapabilirsiniz kolayca kullanimi basittir
Programi kurarsin sonra önce C diskine sağ tiklar birimi küçült dersin ona mesela 200000mb yazarsiniz ve kaydet tamam deyince bilgisayar yeniden baslar ve o sirada bölümleme yapar sonra açılır
Aynı islemi D icin yapicaksini birimi genişlet diyerek
Önerebileceğin program varmı dersen :) ben en son 3-4 yıl önce kullandm hatirlamyorum :)
Ama hepsi aynı
C yı küçültme işlemini bilgisayarım - yönetten yapamazsınız

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir partition magic programi ile yapabilirsiniz kolayca kullanimi basittir
Programi kurarsin sonra önce C diskine sağ tiklar birimi küçült dersin ona mesela 200000mb yazarsiniz ve kaydet tamam deyince bilgisayar yeniden baslar ve o sirada bölümleme yapar sonra açılır
Önerebileceğin program varmı dersen :) ben en son 3-4 yıl önce kullandm hatirlamyorum :)
Ama hepsi aynı
Ben Türkçe program arayayım ingilizce olunca halinden pek anlamayıroum. aynen az önce denedim C de kabul etmedi birim küçültülemiyor hatası verdi sürekli. önerin için eyvAllah :)

ismail

ismail

Üye
Şimdiden yolunuz açık olsun, yine de eyvAllah :)
Teşekkürler :) olmazda yarın yada gece bakalım ama dediğim gibi partitiom wizardlat yapar. Bide daha önceden format atman gerekebilme ihtimaline karşı bi formatlıl usb yap sen :)

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Ama hepsi aynı
Yapabilirde istediği boyutlarda olmayabilir genelde formattan hemen sonra istediğin kadar ayırabilirsin ancak program kurdukça ve zaman geçtikçe azalır

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ben Türkçe program arayayım ingilizce olunca halinden pek anlamayıroum. aynen az önce denedim C de kabul etmedi birim küçültülemiyor hatası verdi sürekli. önerin için eyvAllah :)
Yok ben türkçe anlattim türkçe program varmı sanm8yorum :)
Tavsiyem dosyalar8 Dye at
Sen C yi bi formatla küçük bir boyutta :) kalanida baska bir bölüm yap 3 bölüm daha iyi olur illakiDnin üstüne ekleme :)

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :) olmazda yarın yada gece bakalım ama dediğim gibi partitiom wizardlat yapar. Bide daha önceden format atman gerekebilme ihtimaline karşı bi formatlıl usb yap sen :)
Hocam işin içinde formatlık bir şaibe varsa hiç bulaşmayayım. Dosyaları daha yeni düzenledim 3 ayda 4 defadır zorunlu format atıyorum. dosya düzenlemekten bi hal oldu .:)
Yok ben türkçe anlattim türkçe program varmı sanm8yorum :)
Tavsiyem dosyalar8 Dye at
Sen C yi bi formatla küçük bir boyutta :) kalanida baska bir bölüm yap 3 bölüm daha iyi olur illakiDnin üstüne ekleme :)
buldum bir tane türkçe program şansımı denesem mi bilmyorum ki ..:)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Hocam işin içinde formatlık bir şaibe varsa hiç bulaşmayayım. Dosyaları daha yeni düzenledim 3 ayda 4 defadır zorunlu format atıyorum. dosya düzenlemekten bi hal oldu .:)
buldum bir tane türkçe program şansımı denesem mi bilmyorum ki ..:)
Hd tune 5.50 katılımsız yazıp nette aratın. Sonra indirip kurun programı hocam. O programda bad sectör taraması var ben bad sectör olabileceğinden şüpheliyim.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hd tune 5.50 katılımsız yazıp nette aratın. Sonra indirip kurun programı hocam. O programda bad sectör taraması var ben bad sectör olabileceğinden şüpheliyim.
bad sectör ne oluyor tam olarak acaba ?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hddnin herhangi bi hasarla çalışmayan kısmı kısaca yalnız uyarayım test baya sürüyü quick scan yapmayın iyicene tarasın
Programı indirip kurdum. bi sürü bölüm var hangisini test edeceğim ? health , error scan, folder usage, aam, disk monitör. benchmark vs var. hangi seçeneği teste edeyim ?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Programı indirip kurdum. bi sürü bölüm var hangisini test edeceğim ? health , error scan, folder usage, aam, disk monitör. benchmark vs var. hangi seçeneği teste edeyim ?
error scan olması gerek

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt