Bilgisayarımı sağ tıkla yönet de ayırmak istediğin kadar birimi ayır. Sonra minitool partition wizardı kur ve ayırsığın o kısımları dye ekle ve programın sol üstünden apply deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
C de ki fazla bölümü D ye nasıl atabilirim ? Geçen gün bir programdan bu işlemi yapmak istedim bilgisayar sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. Sorunsuz bir şekilde nasıl yapabilirim acaba ?
@ismail
Sağ tıkla yönet dediğim de bu alandan fazla alan belirleyemiyorsunuz. Geçen minitool dan yaptım zaten onda bilgisayar mavi ekran hatası verdi format atmak zorunda kalmıştım.Bilgisayarımı sağ tıkla yönet de ayırmak istediğin kadar birimi ayır. Sonra minitool partition wizardı kur ve ayırsığın o kısımları dye ekle ve programın sol üstünden apply de
Sağ tıkla yapsan en az 100gb ayırabilirsin mesevvim hocam sen kaç gb istiyonSağ tıkla yönet dediğim de bu alandan fazla alan belirleyemiyorsunuz. Geçen minitool dan yaptım zaten onda bilgisayar mavi ekran hatası verdi format atmak zorunda kalmıştım.
Ben C ye 150 geriye kalanı D ye vermek istiyorum. tekrar deniyorum şimdiSağ tıkla yapsan en az 100gb ayırabilirsin mesevvim hocam sen kaç gb istiyon
Hocam teamwiever i açma şansınız var mı ?Paragon partition manager falan mevcut minitoola benzer
Ancak gece 12den sonra var. Yarın yolcuyımda evdekilerle oturmam gerekBen C ye 150 geriye kalanı D ye vermek istiyorum. tekrar deniyorum şimdi
Hocam teamwiever i açma şansınız var mı ?
Şimdiden yolunuz açık olsun, yine de eyvAllahAncak gece 12den sonra var. Yarın yolcuyımda evdekilerle oturmam gerek

Herhangi bir partition magic programi ile yapabilirsiniz kolayca kullanimi basittirBen C ye 150 geriye kalanı D ye vermek istiyorum. tekrar deniyorum şimdi
Hocam teamwiever i açma şansınız var mı ?
ben en son 3-4 yıl önce kullandm hatirlamyorum
Ben Türkçe program arayayım ingilizce olunca halinden pek anlamayıroum. aynen az önce denedim C de kabul etmedi birim küçültülemiyor hatası verdi sürekli. önerin için eyvAllahHerhangi bir partition magic programi ile yapabilirsiniz kolayca kullanimi basittir
Programi kurarsin sonra önce C diskine sağ tiklar birimi küçült dersin ona mesela 200000mb yazarsiniz ve kaydet tamam deyince bilgisayar yeniden baslar ve o sirada bölümleme yapar sonra açılır
Aynı islemi D icin yapicaksini birimi genişlet diyerek
Önerebileceğin program varmı dersenben en son 3-4 yıl önce kullandm hatirlamyorum
Ama hepsi aynı
C yı küçültme işlemini bilgisayarım - yönetten yapamazsınız

TeşekkürlerŞimdiden yolunuz açık olsun, yine de eyvAllah![]()
olmazda yarın yada gece bakalım ama dediğim gibi partitiom wizardlat yapar. Bide daha önceden format atman gerekebilme ihtimaline karşı bi formatlıl usb yap sen 
Yapabilirde istediği boyutlarda olmayabilir genelde formattan hemen sonra istediğin kadar ayırabilirsin ancak program kurdukça ve zaman geçtikçe azalırHerhangi bir partition magic programi ile yapabilirsiniz kolayca kullanimi basittir
Programi kurarsin sonra önce C diskine sağ tiklar birimi küçült dersin ona mesela 200000mb yazarsiniz ve kaydet tamam deyince bilgisayar yeniden baslar ve o sirada bölümleme yapar sonra açılır
Aynı islemi D icin yapicaksini birimi genişlet diyerek
Önerebileceğin program varmı dersenben en son 3-4 yıl önce kullandm hatirlamyorum
![]()
Ama hepsi aynı
C yı küçültme işlemini bilgisayarım - yönetten yapamazsınız
Yok ben türkçe anlattim türkçe program varmı sanm8yorumBen Türkçe program arayayım ingilizce olunca halinden pek anlamayıroum. aynen az önce denedim C de kabul etmedi birim küçültülemiyor hatası verdi sürekli. önerin için eyvAllah![]()
kalanida baska bir bölüm yap 3 bölüm daha iyi olur illakiDnin üstüne ekleme 
Hocam işin içinde formatlık bir şaibe varsa hiç bulaşmayayım. Dosyaları daha yeni düzenledim 3 ayda 4 defadır zorunlu format atıyorum. dosya düzenlemekten bi hal oldu .Teşekkürlerolmazda yarın yada gece bakalım ama dediğim gibi partitiom wizardlat yapar. Bide daha önceden format atman gerekebilme ihtimaline karşı bi formatlıl usb yap sen
![]()
buldum bir tane türkçe program şansımı denesem mi bilmyorum ki ..Yok ben türkçe anlattim türkçe program varmı sanm8yorum
Tavsiyem dosyalar8 Dye at
Sen C yi bi formatla küçük bir boyuttakalanida baska bir bölüm yap 3 bölüm daha iyi olur illakiDnin üstüne ekleme
![]()

Hd tune 5.50 katılımsız yazıp nette aratın. Sonra indirip kurun programı hocam. O programda bad sectör taraması var ben bad sectör olabileceğinden şüpheliyim.Hocam işin içinde formatlık bir şaibe varsa hiç bulaşmayayım. Dosyaları daha yeni düzenledim 3 ayda 4 defadır zorunlu format atıyorum. dosya düzenlemekten bi hal oldu .
buldum bir tane türkçe program şansımı denesem mi bilmyorum ki ..![]()
bad sectör ne oluyor tam olarak acaba ?Hd tune 5.50 katılımsız yazıp nette aratın. Sonra indirip kurun programı hocam. O programda bad sectör taraması var ben bad sectör olabileceğinden şüpheliyim.
Hddnin herhangi bi hasarla çalışmayan kısmı kısaca yalnız uyarayım test baya sürüyü quick scan yapmayın iyicene tarasınbad sectör ne oluyor tam olarak acaba ?
Programı indirip kurdum. bi sürü bölüm var hangisini test edeceğim ? health , error scan, folder usage, aam, disk monitör. benchmark vs var. hangi seçeneği teste edeyim ?Hddnin herhangi bi hasarla çalışmayan kısmı kısaca yalnız uyarayım test baya sürüyü quick scan yapmayın iyicene tarasın
error scan olması gerekProgramı indirip kurdum. bi sürü bölüm var hangisini test edeceğim ? health , error scan, folder usage, aam, disk monitör. benchmark vs var. hangi seçeneği teste edeyim ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başlattım taramayı.. sorun çıkarsa program düzeltiyor mu ?error scan olması gerek