Oyun fifa 15 durduruldu hatası

Sponsorlu Bağlantılar

mahirBSs

Üye
    Konu Sahibi
fifa 15 durduruldu hatası
Arkadaslar s4 mini ye fifa 15 ultimate team yükledim ama oyuna girip çıkınca ve tekrar girince bi 10 sn sonra durduruldu hatası alıyorum bu hatayı nasıl çöze bilirim verileri silip denedim yine olmadı

-India-

-India-

Üye
fifa 15 çıkmadı ki daha fifa 14 olmasın o.
konu hakkında bir fikrim yok bu arada.
zaten telefonda zor olur sen pcde oynarsın fifayı

mahirBSs

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 15 ultimate team diye var ea sports un oyunu ama ülkemize daha gelmedi forumda paylascam ama hatalı olduğu için paylaşıyorum çözüm bulursa paylaşca

serious_king

Üye
Bendede var ayni sorun oyun uzerinden face ye girince odul vardi girdim oyun durduruldu dedi bidaha acilmadi.

mahirBSs

Üye
    Konu Sahibi
o2hrea

o2hrea

Üye
Bu hatayı arada bir veriyordu. Sabah girdim çıktım şimdi sürekli veriyor. Önbellek ve veri temizliği yaptım, host dosyasını sildim, vpn kurdum, facebook kurdum google play kaldırıp yükledim. Oyunu kaldırıp yükledim hala sürekli durduruldu hatası. Şimdi Format atmayı düşünüyorum. Telefon modelim i9500

• Beğen
Tepkiler: fatihsonmezzz
gungfu155110

gungfu155110

Üye
Oyun kaynaklı az önce düzeltiyorlardı oyuna sonra girmemi istedi

dareman

Üye
Arkadaşlar merhaba aynı sorun bende de oldu. Gece çalışıyordu oyun sabah açtım normal bir şekilde başlıyor 3 4 saniye sonra fifa 2015 durduruldu hatası verip kapanıyor. Ne yaptıysam olmadı. Bu sorunun bir çözümü var mı ?

o2hrea

o2hrea

Üye
Sıfırdan kuruyorum ya da eski yedeği geri yüklüyorum. Bazen oluyor bazen olmuyor. Sıkıldım artık Cm15 oynamaya başladım

dareman

Üye
Ben başka telefona kurdum aynı face book hesabıyla giriş yaptım gene aynı hatayı aldım. Kesinlikle sorun face bookta oyunda değil.o yüzden hiç formatla felan uğraşmamak lazım fayda etmez umarım bu hatayı bir an önce düzeltirler.Arkadaslar sorun facebookdan kaynaklı. Facebook profil fotoğrafınızı değistirin oyun verilerini silip tekrar açın düzeliyor.

ekrem816

Üye
Dareman facebook pp değiştirdim de oyun verilerini nasıl sileceğiz 2 haftadır oyuna giremiyorum. Sıfırdan başlamak ta istemiyorum o kadar kadro kurdum yardım
Sorun devam ediyor güncell!
Konu güncel sorun devam ediyor! !
Güncel!
Konu güncel arkadaşlar sorun devam ediyor

dareman

Üye
Dostum uygulama bilgilerine gir orda verileri sil yazıyor ona bas. Sonra oyunu aç sıfırdan baslayacaksın. Sonra ayarlarda facebooka bağlan de. Oyun zaten kayıtlı diyecek. Tekrar otomatik oyun acacak o zaman facebooka baglanı sec sağ taraftaki solu secersen oyunun silinir.

ekrem816

Üye
Bro defalarca yaptım değişen birsey yok sağdakine basıyorum bağlanıyor diyor dönüyor yavaşlıyor tam bir tuşa basın yazısı gelmeden fifa 15 ut durduruldu diyor. Çıldırmak üzereyim en az 5 kere kaldır tekrar yükle yaptım telefonu sıfırlamayı düşünüyorum artık. EA forumunda konu açtım ona da cevap gelmedi. Sorun devam ediyor :(
Başka bir hesap ile bağlandım bir sorun çıkmadı. Hesap yeni o yüzden sorun cikmamistir diye tekrar kapattım girdim gene bir sorun çıkmadı. Ama benim asıl takımının bağlı olduğu facebook hesabına girince sorgusuz sualsiz atıyor. Google hesabından mi kaynaklanıyor diye ordan çıkış yaptım onunla da bir alakası yok. Yani sorun devam ediyor önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum güncel
Güncel arkadaşlar sorun sürüyor

dareman

Üye
Kendi forumundada aynı çözüm yazıyor bu genel bir sorun sanırım. Sorun facebook profil fotosunu değiştirince düzeliyor dostum sende neden düzelmiyor anlamadım.

ekrem816

Üye
Fotoğraf değiştirdim ama değişen birsey yok. Acaba yeni bir fotoğraf mi eklemeliyim? Birde öyle deneyeyim
Yeni fotoğraf ekledim verileri sildim oyuna girdikten sonra giriş yaptım yine faydası yok :( başka bir msn üzerine sıfır hesap açtım onda 25bin jeton kastım bana mısın demedi. Hatta k hesap ta suan ulaşamadığım hesap ile arkadaş olduğu için kulüpler sıralamasında benim hesap kadro hepsi duruyor. Ama ne yaptıysam bağlanamadım. Buga mı girdi ne yaptı bilmiyorum tek bildiğim 200klık kadromun heba olması :(
İsim değiştirme haricinde herseyi yaptım. Denenecek her yola başvurdum sadece o kaldı

hristus

Üye
Ayni hatayi bende aliyorum ne yaptimsa olmadi surekli oyundan atiyor bir cok forumu gezdim ancak bir.cozum belirten yok.sorunun.cozumunu bulursan burdan paylas l
Ayni hatayi bende aliyorum ne yaptimsa olmadi surekli oyundan atiyor bir cok forumu gezdim ancak bir.cozum belirten yok.sorunun.cozumunu bulursak burdan paylasalim

ekrem816

Üye
Malesef dostum ben o hesaptan umudu kestim yeni hesap açtım ondan da iyi hale geldi. Malesef eski hesabın içinde 70 80 k kaldı
EA kendinden beklenmediği derecede vurdum duymaz davranıyor. EA forumunda 3 gönderi paylaştım. Üçünün de üzerinden 15 gün geçmesine rağmen bir cevap yok. E-posta yoluyla ulaşmaya çalıştım orda da cevap yok. Play storeye rapor gönderdim ordan da birsey çıkmadı. Bilmiyorum bir oyun bu kadar sorunlu iken neden güncelleme yapılmaz gerçekten anlayamıyorum. Oyuna gelen son güncellemeden sonra diğer oynadığım oyunlara 2 kez güncelleme geldi ve bunda tık yok. Güncelleme ile çözülecek bir sorun olduğuna inanmıyorum ama beklemek lazım. Fakat gözüme takıldı söylemeden geçmiym. Yeni hesabıma veya başka bir hesaba girdiğim zaman yukarda google hesabina başlandığını belirten dikdörtgen bir kutucuk çıkıyor. Fakat bu ulaşamadığım hesapta öyle birşey çıkmıyor ve direk atıyor. Ve normal bir facebook hesabının üzerindeki oyun hesabina ulaşmak için girdiğinde facebook şunlara ulaşmak istiyor falan filan soruyor (kaçıncı kez girersen gir) ama bu sorunlu hesapta öyle birşey çıkmıyor ve direk atıyor.

hristus

Üye
Aynen dostum bende de bahsettigin sekilde oluyor ustte googleplay yazisi cikinca oyuna baglanioyor.ama sifirdan.baslatiyor , facebook hesabimla devam etmek istedigimde ise oyundan atiyor yeni hesap acsam bile takimim yeniden cok iyi bir seviyeye gekdiginde ayni sorunla karsilasmayacagimin garantisi yokki sogudum oyundan guncelleme bejlicem benimde kasada 150 k civarinda param gitti kadromu sayim kalede bravo sagda juan fran ortada godin javi martinez solda alaba orta saha xavi kroos fabregas onlerinde james rodrigez ilerde falcao huntelar . de gea , oscad , mabdzukic , pirlo vs yedek :(