Oyun fifa 15 durduruldu hatası

Sponsorlu Bağlantılar

dareman

Üye
Aynı şeyi bende yaşadım birebir anlattığınız gibiydi. Her şeyi denedim face adını dahi değiştirdim bir tek yapmadığım telefonu formatlamak kalmıştı. Sonra sitesinde yukarıda anlattığım çözümü buldum denedim oyun şu an sorunsuz çalışıyor. Tekrar yazayım face profil fotoğrafınızı yeni bir fotoğrafla değiştirin. Oyunu açmadan uygulama verilerini silin uygulama bilgisi kısmında bulunan. Bu veriler cookies gibi bir şey oyun ufak kayıtlar tutuyor. Sonra oyunu başlatın sıfırdan başlayacak. Ayarlardan facebooka bağlanın oyun kapanıp açılacak bu oyun zaten kayıtlı gibi bir şey diyecek 2 seçenekli sağdakini seçin düzelecektir umarım ben bu yolu izledim o zamandan beri sıkıntı yok

ekrem816

Üye
Dostum güncelleme geldi. Sorun devam ediyor mu? Ben henüz güncelleyemedim de
1.2 gb güncelleme attık hâlâ aynı. Bu kadar sorumsuzluk olmaz arkadaş. Ben yeni hesabımla devam ediyorum benim için sıkıntı yok ama eski hesabın içindekiler gitti

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Yeni guncellemede de ayni ya
Oyunu tikliyrm acilio ama sunucuya baglanio kismi gelmeden donup atiyo.
S4 mini

edemir_37

Üye
bende aynı sorunu yaşadım ve bu yazıları okuyarak şu çözümü buldum arkadaşlar
facebook pc de açtım
en sağda aşağı üçgene tıklayıp ayarlara girdim
solda uygulamalar yazıyor ona tıkladım
EA SPORTS FIFA Ulti...
yazan fifa oyununun resmi ve ismi var onu kaldır diyoruz.
sonra telefondan oyunu açtım ben
kolay gelsin . . .

ender028

Üye
Slm arkadaşlar fifa 15 durduruldu diyip hic girmiyo yukardiki butun yollari denedim ama sonuca varamadim ne yapmamiz lazim bilenlerin yardimina ihtiyacim var.. simdinden tskler

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Bende magdurum nolur biri bulsun çozumu artik yaaaa

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Artik sunucular 16 icin hizmet vermeye başladığından 15 rafa kalkti belki o yuzden elini cekmistir 15 den EA