turkce karakteri olan klavye

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Belki ekstra tr paketi lazımdır, kurcalandın mı ayarları :hmmm
Oda yuklu silip marketten indirmeyi denedim uyumsuz dedi :D bu maxicepteki lisans kontrolsuzunu kurdum ondan sanirim :ehe

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Google klavye verelim ?

ismail

ismail

Üye
la adamı tiye mi alıyorsunuz :D adam tr karakter istemiş öneriler hep eng klavye basılı tutarsa yada tahmnde çıkarsa tr kullanabilicek :D
Swiftkeyin ayarları kurcalamadım ama belki ayarlarından vardır sadece harf gösterme şekli

UpOneTR

UpOneTR

Üye
la adamı tiye mi alıyorsunuz :D adam tr karakter istemiş öneriler hep eng klavye basılı tutarsa yada tahmnde çıkarsa tr kullanabilicek :D
Swiftkeyin ayarları kurcalamadım ama belki ayarlarından vardır sadece harf gösterme şekli
Haaa onu anlamadım
Oda oyle anlatmamis zaten sen niye kızıyon :angry:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve -Börteçine-
UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Oyle anlattimda sorun degil nexus telefonum zaten google klavye kullaniyo :D
bende aradım tr karakter olan ilkbaş şu Ğ simgesi olan kullandım sanırım tahmin yoktu onda sevmedim. şimdi swiftkeyi kullanıyorum ama bundada harf boşlukları küçük sanırım sürekli hatalı basıyorum :( başka çıkarsa bende kullanacam :D

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Turkce karakter olan tualari buyuk tahmin yapmayan klavye lazim varmi
hocam : Menü > Ayarlar > Dil Ve Giriş > Klavyenin yanındaki Ayarlar işaretine dokun. Açılan sayfada Giriş Dillerinin olduğu bölümde türkçe klavye yazıyor. ona tıkla, Türkçe Qwerty Klavyeyi Seç. Cihazının Stock Klavyesinde var türkçe karakterler.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
hocam : Menü > Ayarlar > Dil Ve Giriş > Klavyenin yanındaki Ayarlar işaretine dokun. Açılan sayfada Giriş Dillerinin olduğu bölümde türkçe klavye yazıyor. ona tıkla, Türkçe Qwerty Klavyeyi Seç. Cihazının Stock Klavyesinde var türkçe karakterler.
Dostum nexuslarsa ben bulamadim

Fenomenon

Fenomenon

Üye
ben de touchpal kullanıyorum. ama onu beğenmemişsin galiba :)

Slapper33

Slapper33

Üye
Swype kullanıyorum türkçe karakterlerin bazıları yok ama zaten gerekte yok otomatik düzeltiyor kelime tahmini çok iyi

Üst Alt