Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oda yuklu silip marketten indirmeyi denedim uyumsuz dedi bu maxicepteki lisans kontrolsuzunu kurdum ondan sanirim
UpOneTR
Üye
Google klavye verelim ?
ismail
Üye
la adamı tiye mi alıyorsunuz adam tr karakter istemiş öneriler hep eng klavye basılı tutarsa yada tahmnde çıkarsa tr kullanabilicek
Swiftkeyin ayarları kurcalamadım ama belki ayarlarından vardır sadece harf gösterme şekli
la adamı tiye mi alıyorsunuz adam tr karakter istemiş öneriler hep eng klavye basılı tutarsa yada tahmnde çıkarsa tr kullanabilicek
Swiftkeyin ayarları kurcalamadım ama belki ayarlarından vardır sadece harf gösterme şekli
bende aradım tr karakter olan ilkbaş şu Ğ simgesi olan kullandım sanırım tahmin yoktu onda sevmedim. şimdi swiftkeyi kullanıyorum ama bundada harf boşlukları küçük sanırım sürekli hatalı basıyorum başka çıkarsa bende kullanacam
hocam : Menü > Ayarlar > Dil Ve Giriş > Klavyenin yanındaki Ayarlar işaretine dokun. Açılan sayfada Giriş Dillerinin olduğu bölümde türkçe klavye yazıyor. ona tıkla, Türkçe Qwerty Klavyeyi Seç. Cihazının Stock Klavyesinde var türkçe karakterler.
hocam : Menü > Ayarlar > Dil Ve Giriş > Klavyenin yanındaki Ayarlar işaretine dokun. Açılan sayfada Giriş Dillerinin olduğu bölümde türkçe klavye yazıyor. ona tıkla, Türkçe Qwerty Klavyeyi Seç. Cihazının Stock Klavyesinde var türkçe karakterler.