Başka ibretlik dizilerin olduğu kanal mi var :hmmm Evet :p
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: Başka ibretlik dizilerin olduğu kanal mi var Genişletmek için tıkla ... Evet
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: bizde okula gidiyoz biz niye banlatmiyoz senin için farkı ne ? Hem okul hem maxicep bir arada yapamaz mısın ? Genişletmek için tıkla ... Okul acilinca teknolojiden uzak bir hayata basliyorum. Ayda 1 kere telefonu elime alicam. Onda da maxiye giremem.
The Nightmare' Alıntı: bizde okula gidiyoz biz niye banlatmiyoz senin için farkı ne ? Hem okul hem maxicep bir arada yapamaz mısın ? Genişletmek için tıkla ... Okul acilinca teknolojiden uzak bir hayata basliyorum. Ayda 1 kere telefonu elime alicam. Onda da maxiye giremem.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Okul acilinca teknolojiden uzak bir hayata basliyorum. Ayda 1 kere telefonu elime alicam. Onda da maxiye giremem. Genişletmek için tıkla ... Telefonu sat gitsin bari
mürteza16' Alıntı: Okul acilinca teknolojiden uzak bir hayata basliyorum. Ayda 1 kere telefonu elime alicam. Onda da maxiye giremem. Genişletmek için tıkla ... Telefonu sat gitsin bari
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Telefonu sat gitsin bari Genişletmek için tıkla ... Para etmezki. 200 lira en fazla. Onun icinde satamam.
İhtiyar007' Alıntı: Telefonu sat gitsin bari Genişletmek için tıkla ... Para etmezki. 200 lira en fazla. Onun icinde satamam.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: 7-8 aylık ban iste açtırma sorunu kalmasın Aman dövme milleti Genişletmek için tıkla ... Mahalle dayağı
İhtiyar007' Alıntı: 7-8 aylık ban iste açtırma sorunu kalmasın Aman dövme milleti Genişletmek için tıkla ... Mahalle dayağı
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Kanali mi yedi? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir espri yapmayasın diye yedi'yi rakamla yazmıştım.
mürteza16' Alıntı: Kanali mi yedi? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir espri yapmayasın diye yedi'yi rakamla yazmıştım.
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Böyle bir espri yapmayasın diye yedi'yi rakamla yazmıştım. Genişletmek için tıkla ... Sınav stresi abisi
İhtiyar007' Alıntı: Böyle bir espri yapmayasın diye yedi'yi rakamla yazmıştım. Genişletmek için tıkla ... Sınav stresi abisi
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Kanal 7 de yeni film bile çekiyorlar Samanyolu tekrar yapıyo Genişletmek için tıkla ... Tv'de ilk kez yazıyor
SHS' Alıntı: Kanal 7 de yeni film bile çekiyorlar Samanyolu tekrar yapıyo Genişletmek için tıkla ... Tv'de ilk kez yazıyor
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Böyle bir espri yapmayasın diye yedi'yi rakamla yazmıştım. Genişletmek için tıkla ... Bu yüzden yaptim.
İhtiyar007' Alıntı: Böyle bir espri yapmayasın diye yedi'yi rakamla yazmıştım. Genişletmek için tıkla ... Bu yüzden yaptim.
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Tahmin etmiştim Genişletmek için tıkla ... Hayır şu an dizi/film yok. Genelde yazdığı yazıdan bahsettim.
SHS' Alıntı: Tahmin etmiştim Genişletmek için tıkla ... Hayır şu an dizi/film yok. Genelde yazdığı yazıdan bahsettim.