Öneri Laptop soğutucu

Sponsorlu Bağlantılar

maxikolik

maxikolik

Üye
    Konu Sahibi
Laptop soğutucu
3 hafta falan kadar önce laptop almak için burda konu açmıştım gittim en iyi özellikleri bulduğum casper almak zorunda kaldım ve grid autosportu 90 derecede oynuyorum şuan :off: 60-70 liraya kadar güzel bi laptop soğutucu önerirseniz memnun olurum ısınan yerleri laptopun orta bölüm alt taraf işlemci orda galiba bi fikrim yok bide fanın bulunduğu sol taraf aşırı ısınıyor önerilerinizi bekliyorum

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Konu açtınız ve Casper aldınız. Bu forumda kimse size Casper'ı tavsiye etmez. Soğutucu bile fayda etmez o cihaza. Ancak 150-200 verip iyi bişi alırsanız. Benim önerilerim Delikler tam otursun aliminyum olsun soğutucu bu kadar..

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve -Empat-
maxikolik

maxikolik

Üye
    Konu Sahibi
8080isini alayım bütçem okadar yeterli olsa casper almazdım zaten 80 tl ye kadar bi öneri alabilirimiyim

ByDeGeR

ByDeGeR

Üye
Daha önceki konulara baktım uyarmışlar ısınır diye ama ona rağmen casper almışsın.Soğutucuyla ilgili fikrim yok ama ne kadar fark edebilirki yani belki iyi bir şey olursa 80 küsürlere düşer ? Kışın soba niyetine kullanırsın iyi yanından bak hem bilgisayar hem ısıtıcı :)

Son düzenleme:
maxikolik

maxikolik

Üye
    Konu Sahibi
bunu almaya karar verdim sizce nasıl

ANIL

ANIL

Admin
bunu almaya karar verdim sizce nasıl

İş görür, alabilirsin. Ben Logitech N200 modelini kullanıyorum. 70 liraya almıştım sanırım. Bimeks şu an 110 liraya satarken Teknosa 30 liraya satıyor. 2 hız ayarı var. Alt malzemesi yumuşak olduğu için dizüstü kullanımı uygun.

• Beğen
Tepkiler: maxikolik
maxikolik

maxikolik

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Kış geliyor aceleye gerek yok :)

lolaman

lolaman

Üye
İş görür, alabilirsin. Ben Logitech N200 modelini kullanıyorum. 70 liraya almıştım sanırım. Bimeks şu an 110 liraya satarken Teknosa 30 liraya satıyor. 2 hız ayarı var. Alt malzemesi yumuşak olduğu için dizüstü kullanımı uygun.

Hocam bu n200 biraz küçük değil mi?

maxikolik

maxikolik

Üye
    Konu Sahibi
bunu aldım arkadaşlar 3 tane yerleri değiştirilebilir fan var açıkçası gördüğüm en kullanışlı soğutucu

ANIL

ANIL

Admin
bunu aldım arkadaşlar 3 tane yerleri değiştirilebilir fan var açıkçası gördüğüm en kullanışlı soğutucu

Hayırlı olsun.

Fanı yani minik biraz işlemciyi soğuturda ekran kartını soğutacak gibi değil sanki.

Evet, fanı küçük. Izgaralar ile tüm bölgeye iletmeye çalışıyor. Başarısız sayılmaz.

maxikolik

maxikolik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o panel aşırı büyük pek bilemem ama ondan küçük duruyor olabilir tek büyük fanlılar fazla bi verim alınmadığı söyleniyor bende çift fan ve üzeri baktım hep ve bulduğum en kullanışlısı açıkçası bu kullanmaya başladığım zamandan itibaren verimini bu başlığa yazarım başka arkadaşlarada yol göstermiş oluruz

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Hayırlı olsun :ehe Bende 20 liralık dandik bir soğutucu var o bile işimi görüyor bu dondurur :D

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bende bir soğutucu var pek işe yaradığı soylenemez tek fan var o da tam ortada duruyor ortası normalde de soğuk asıl sol taraf ısınıyor oyun oynarken yanıyor :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
maxikolik

maxikolik

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar aslında yapabiliyosanız ortadaki motoru değiştirip adaptöre bağlıyabileceğiniz bi fan yapın derim ben pek tehlikeye atmak istemedim işi ama forumlarda öyle kullananlarda var

Takipçi Satın Al

Üst Alt