Telefon Tavsiyesi Annem İçin Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Annem İçin Telefon Tavsiyesi
Arkadaşlar annem için telefon tavsiyesi istiyorum sizlerden. Fiyat olarak 1400 tl yi geçmemeli.
Annem işte whatsapp,farmville 2 , candy crush,farm heroes saga gibi oyunlar oynayacak. Belki 100 tane felan şarkı atar,kamerası iyi olmalı. Pek kasmamalı rahat rahat kullansın yani sıkıntı çıkartmasın. Android olacak.Onun dışında biraz Samsung'cu başka markadan pek öneri istemiyor ama yinede önerebilirsiniz. S3 Neo varmış herhalde indirime girmiş s400 olması benim biraz düşündürdü. Onun dışında S4 e bakıyor onu da düşünüyor. Yani sizce ne almalı ?

LimePie

LimePie

Üye
lg g2 alsın bence kırmızı rengide mevcut tam bayanlara göre :oke:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bencede samsungda dediğiniz modellere bulaşmasın lg g2 güzel olabilir. Hem tasarımı bence çok hoş bayana gider.

0MG90

0MG90

Üye
Desire 816 alın bence

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Düşündüğünüz modellerden daha avantajlı.Bencede Htc Desire 816 alın.

byAndroid

byAndroid

Üye
Nexus 5 , lg g2 , z1 compact

• Beğen
Tepkiler: Fenomenon
Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle lg g2 bakin hos cihaz kırmizi rengi de tam bayana gore ;)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
desire 816'da s400 işlemci 1.5gb ram var.
lg g2 ve nexus 5 çok çok daha iyi. ekranı küçük isterse z1 compact da olabilir.
illa samsung derse o paraya kesinlikle s3 neo alma biraz daha üstüne koyup s4 alın.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Desire 816 çok pahalı ya. O fiyata nexus 5 ,s4 lg g2 daha mantıklı bir seçim gibi duruyor. Lg G2 ile s4 yaklaşık aynı fiyat. O zaman Annem S4 diye tutturabilir.

Telefonlarla ilgili sorular:
S4 deki Exynos işlemci S800 e göre nasıl?
Nexus 5'in kamerası nasıl? Kötü mü?
Bu üçü arasında hangisi daha performanslı ve bir bayan için daha uygun?

0MG90

0MG90

Üye
Annen kullanacak sonuçta donanımına çok mu önem vereceksin? Eğer öyleyse alın G2.

• Beğen
Tepkiler: dogukan-, Microsoft Corporation ve Aybin.Kilic
Sucrofe

Sucrofe

Üye
LG G2 alın. Küçük istiyorsanız Z1 Compact ama Nexus 5 almayın. Sonuçta annen ROM yüklemeyecek veya güncelleme gelse de gelmese de umrunda olmayacak. Onun için pil önemli.

0MG90

0MG90

Üye
Desire 816 S400 ama kamerası güzel çekiyor yani.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 alın. Küçük istiyorsanız Z1 Compact ama Nexus 5 almayın. Sonuçta annen ROM yüklemeyecek veya güncelleme gelse de gelmese de umrunda olmayacak. Onun için pil önemli.
Konuştum şimdi G2(32gb) ile S4 aynı fiyatta olunca S4 diye tutturdu. Ben G2 alması taraftarıyım ama bilemiyorum.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Konuştum şimdi G2(32gb) ile S4 aynı fiyatta olunca S4 diye tutturdu. Ben G2 alması taraftarıyım ama bilemiyorum.
Annenize internetteki S4 sorunlarını göstererek onu S4'ten vazgeçirebilirsiniz çünkü cidden sorunlu cihaz. G2 daha iyi kesinlikle.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
G2 :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Annenize internetteki S4 sorunlarını göstererek onu S4'ten vazgeçirebilirsiniz çünkü cidden sorunlu cihaz. G2 daha iyi kesinlikle.
G2 dışında tüm cihazlar sorunlu zaten sana göre.

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7 ve Never_Back_Down
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Z2 ve S4 sorunlu benim için. Bu tüm cihazları kapsamaz. İnternette sorunları kaynıyor ama kimse araştırma yapma zahmetinde bulunmuyor maalesef. :off: