miracastne ve ekranı olmayışı derknbütçem max 750 800 en fazla720'nin üstü. 720'den eksik olarak glance(göz atma) ekranı ve kamera tuşu olmayışını görüyorum. 720'den üstünlükleri:
- 1 GB RAM
- 5 MP ön kamera
- Değiştirilebilir pil
- Çıkarılabilir kapak
- Dahili kablosuz şarj
- Dört çekirdekli 1,2 GHz
- Gorilla Cam 3
- HD ekran
- Yeni nesil işlemci ile hareket verisi
- Miracast
- 4G desteği
Miracast, Wi-fi desteğiyle kablosuz görüntü aktarımı. Glance (göz atma) ekran kapalıyken sensörün yardımıyla bildirimlerin ve saatin kısa süreli görülebilmesi. Cihaz fiyatının ise 800-900₺ aralığında olması bekleniyor.miracastne ve ekranı olmayışı derknbütçem max 750 800 en fazla
999₺ den çıkacak demedi demeyin.Miracast, Wi-fi desteğiyle kablosuz görüntü aktarımı. Glance (göz atma) ekran kapalıyken sensörün yardımıyla bildirimlerin ve saatin kısa süreli görülebilmesi. Cihaz fiyatının ise 800-900₺ aralığında olması bekleniyor.
ve tabiki WP stabiliği ya kaç tl olcakki fiyatı 1000 tl aşağı ise alırım almak için yılbasını bekliyorm indirmler falanKardeş alınmazmı hemde 3-4 tane birden al bende ayfon umu satar satmz alacam 2-3 tane 1.2cigaherz 4 çekirdek işlemci var boru değil [emoji16]

işte bi tam fiyatları belli olsada karar versek ben zaten alırsam yılbaşı alırım730-735 yerine 830 bir nebze daha iyi.
Bir de Lumia 720-820 kullanıcısı iseniz bence hiç almaya girmeyin derim. Ha illa alacağım diyorsanız yılbaşına kadar bekleyin bence. Yılbaşında tatlı indirimler oluyor. (Stokları eritmek için)

aynn çıkınca belki yazın yani 2. Dönemin sonlarına doğru alırımbir az bekle telefonlar ılk cıktıgı zaman ates pahası oluyor secım senın
şimdilik nokia 500 yeterYuh 735 i ilk defa bu konuda duydum, forumda konusu açılmadı mı?
symbıan belle eglencelı bır sıstem ozellık daha cok gelıstırınceaynn çıkınca belki yazın yani 2. Dönemin sonlarına doğru alırımşimdilik nokia 500 yeter
o zaman gereksiz konuaynn çıkınca belki yazın yani 2. Dönemin sonlarına doğru alırımşimdilik nokia 500 yeter

gereksiz sayılmaz ben bu telefonu alıcaktım onun için bi fikir almaya çalıştım ve cevapımı aldım yani konu kilit konu kapanmıştır.o zaman gereksiz konu![]()
![]()