Aynen bana ss atmistin ozelden hatta :D Ha aynen :ehe
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Aynen bana ss atmistin ozelden hatta Genişletmek için tıkla ... Ha aynen
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Ah bi olsaydım… Ne tartışma çıkardı. Genişletmek için tıkla ... Herkesle kavga ediyodun zaten kesin cikardi
mürteza16' Alıntı: Ah bi olsaydım… Ne tartışma çıkardı. Genişletmek için tıkla ... Herkesle kavga ediyodun zaten kesin cikardi
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Yok onu biliyom bana özelden ayrı sövdü Genişletmek için tıkla ... Ss atsana.
NEXUS Üye .NeXuS.' Alıntı: @kfahaa , @Kfahaa007 , @DarkEarth lı bişeydi birde. Genişletmek için tıkla ... kfahaa nın nickleri.
.NeXuS.' Alıntı: @kfahaa , @Kfahaa007 , @DarkEarth lı bişeydi birde. Genişletmek için tıkla ... kfahaa nın nickleri.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Ah bi olsaydım… Ne tartışma çıkardı. Genişletmek için tıkla ... Ha sen bi aralar bana neden tartıştığımızı söyleyecektin baya oldu
mürteza16' Alıntı: Ah bi olsaydım… Ne tartışma çıkardı. Genişletmek için tıkla ... Ha sen bi aralar bana neden tartıştığımızı söyleyecektin baya oldu
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Herkesle kavga ediyodun zaten kesin cikardi Genişletmek için tıkla ... Ama banlanmadım şimdiye kadar. Çünkü hep haklıydım.
The Shadow' Alıntı: Herkesle kavga ediyodun zaten kesin cikardi Genişletmek için tıkla ... Ama banlanmadım şimdiye kadar. Çünkü hep haklıydım.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Ha sen bi aralar bana neden tartıştığımızı söyleyecektin baya oldu Genişletmek için tıkla ... Unuttum gitti.
The Nightmare' Alıntı: Ha sen bi aralar bana neden tartıştığımızı söyleyecektin baya oldu Genişletmek için tıkla ... Unuttum gitti.
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Ama banlanmadım şimdiye kadar. Çünkü hep haklıydım. Genişletmek için tıkla ... Bende hic banlanmadim haksiz olduklarimdan da ucuz yirttim
mürteza16' Alıntı: Ama banlanmadım şimdiye kadar. Çünkü hep haklıydım. Genişletmek için tıkla ... Bende hic banlanmadim haksiz olduklarimdan da ucuz yirttim
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Ss atsana. Genişletmek için tıkla ... Çok derinlerde o ss simdi bulursam atarım
NEXUS Üye The Shadow' Alıntı: Bende hic banlanmadim haksiz olduklarimdan ucuz yirttim Genişletmek için tıkla ... ben banlandım 15 günlük beraber banlanacak varmı
The Shadow' Alıntı: Bende hic banlanmadim haksiz olduklarimdan ucuz yirttim Genişletmek için tıkla ... ben banlandım 15 günlük beraber banlanacak varmı
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Çok derinlerde o ss simdi bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... Bizim konusmada da vardi galiba
The Nightmare' Alıntı: Çok derinlerde o ss simdi bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... Bizim konusmada da vardi galiba
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Unuttum gitti. Genişletmek için tıkla ... Nasi unutuyon yaa acaba neden
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Çok derinlerde o ss simdi bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum.
The Nightmare' Alıntı: Çok derinlerde o ss simdi bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum.
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: Çok derinlerde o ss simdi bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... banada at
The Nightmare' Alıntı: Çok derinlerde o ss simdi bulursam atarım Genişletmek için tıkla ... banada at
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Bizim konusmada da vardi galiba Genişletmek için tıkla ... Konuşmaya attım galiba kim bilir nerde o
The Shadow' Alıntı: Bizim konusmada da vardi galiba Genişletmek için tıkla ... Konuşmaya attım galiba kim bilir nerde o
mürteza16 Üye @Revengeful ip adresime bakar mısın? En son kansastı. Düzelmiş olması lazım. Ban yerken sıkıntı çıkarmasın.
@Revengeful ip adresime bakar mısın? En son kansastı. Düzelmiş olması lazım. Ban yerken sıkıntı çıkarmasın.