@The Nightmare banlanmamı mı beklityon profilime bakmışsın :D Yok la yanlış dokundum
Enpatsu Shakugan Üye .NeXuS.' Alıntı: @The Nightmare banlanmamı mı beklityon profilime bakmışsın Genişletmek için tıkla ... Yok la yanlış dokundum
.NeXuS.' Alıntı: @The Nightmare banlanmamı mı beklityon profilime bakmışsın Genişletmek için tıkla ... Yok la yanlış dokundum
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: benim 2500 vardır Genişletmek için tıkla ... En az 3000. Mayıstan beri burdasın. kavr' Alıntı: banlanan olursa Genişletmek için tıkla ...
The Nightmare' Alıntı: benim 2500 vardır Genişletmek için tıkla ... En az 3000. Mayıstan beri burdasın. kavr' Alıntı: banlanan olursa Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: En az 3000. Mayıstan beri burdasın. Genişletmek için tıkla ... Biz eskiden boyle degildik olum noldu la mesajlarimizi sayar olmusuz
mürteza16' Alıntı: En az 3000. Mayıstan beri burdasın. Genişletmek için tıkla ... Biz eskiden boyle degildik olum noldu la mesajlarimizi sayar olmusuz
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Tum hesaplarin toplami 5000 vardir heralde Adam cool Genişletmek için tıkla ... İşsizlik örneği.
The Shadow' Alıntı: Tum hesaplarin toplami 5000 vardir heralde Adam cool Genişletmek için tıkla ... İşsizlik örneği.
Enpatsu Shakugan Üye Sucrofe' Alıntı: Onun aramızdaki bir hain olduğunu düşünüyorum. Aldığım istihbarata göre en ufak açığımızda mesajlarımızı şikayet ediyormuş. Aman dikkat. Genişletmek için tıkla ... Ne diyon lan sen
Sucrofe' Alıntı: Onun aramızdaki bir hain olduğunu düşünüyorum. Aldığım istihbarata göre en ufak açığımızda mesajlarımızı şikayet ediyormuş. Aman dikkat. Genişletmek için tıkla ... Ne diyon lan sen
SHS Üye mürteza16' Alıntı: Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü. Genişletmek için tıkla ... O da doğru bak
mürteza16' Alıntı: Ben görmüştüm. @Revengeful korgenerallikten tümgeneralliğe düşmüştü. Genişletmek için tıkla ... O da doğru bak
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: Ne diyon lan sen Genişletmek için tıkla ... adam şakasına demiş sakin ol
Sucrofe Üye mürteza16' Alıntı: İşsizlik örneği. Genişletmek için tıkla ... Bence yalnızlık. Anladın sen. .NeXuS.' Alıntı: Banlanmam için işlemlermi yapılıyor yoksa Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: İşsizlik örneği. Genişletmek için tıkla ... Bence yalnızlık. Anladın sen. .NeXuS.' Alıntı: Banlanmam için işlemlermi yapılıyor yoksa Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye kavr' Alıntı: herkese Genişletmek için tıkla ... .NeXuS.' Alıntı: Banlanmam için işlemlermi yapılıyor yoksa Genişletmek için tıkla ... Daha once de banlamistin sadece 2 sn surmustu
kavr' Alıntı: herkese Genişletmek için tıkla ... .NeXuS.' Alıntı: Banlanmam için işlemlermi yapılıyor yoksa Genişletmek için tıkla ... Daha once de banlamistin sadece 2 sn surmustu
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Biz eskiden boyle degildik olum noldu la mesajlarimizi sayar olmusuz Genişletmek için tıkla ... O zamanlar hızlı muhabbet etmezdik. 3 kişiydik hemde.
The Shadow' Alıntı: Biz eskiden boyle degildik olum noldu la mesajlarimizi sayar olmusuz Genişletmek için tıkla ... O zamanlar hızlı muhabbet etmezdik. 3 kişiydik hemde.
NEXUS Üye The Shadow' Alıntı: Daha once de banlamistin sadece 2 sn surmustu Genişletmek için tıkla ... sonra 15 günlük yemiştim ardından
The Shadow' Alıntı: Daha once de banlamistin sadece 2 sn surmustu Genişletmek için tıkla ... sonra 15 günlük yemiştim ardından
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: O zamanlar hızlı muhabbet etmezdik. 3 kişiydik hemde. Genişletmek için tıkla ... Guzel gunlerdi be .NeXuS.' Alıntı: sonra 15 günlük yemiştim ardından Genişletmek için tıkla ... Aynen
mürteza16' Alıntı: O zamanlar hızlı muhabbet etmezdik. 3 kişiydik hemde. Genişletmek için tıkla ... Guzel gunlerdi be .NeXuS.' Alıntı: sonra 15 günlük yemiştim ardından Genişletmek için tıkla ... Aynen
NEXUS Üye The Shadow' Alıntı: Guzel gunlerdi be Aynen Genişletmek için tıkla ... rahmetli @kfahaa da ban yememişti
The Shadow' Alıntı: Guzel gunlerdi be Aynen Genişletmek için tıkla ... rahmetli @kfahaa da ban yememişti