aynengereksizlere tasimak gecici silmekten daha mantikli
, en çok @The Shadow un kini merak ediyorum yarbaylığa düşer 5000 nden ffazla mesajı var burda 
Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ?Gereksizlere taşınsın ya da ya. Sonra mesaj kasıyor oluyoruz. Gereksizlere taşınmalı bence.
Okunma: 3141504 | Cevaplanma: 255798
Konuyu silelim diyoruz, ne dersin ?
size de nasılsınız?
Yalan!En fazla 3 aydir gececilere geliyorum.
Aslinda co-admin.![]()
Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi. 
geçiçi süreliğine taşı adece bakmak amaçlıBenim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ?

Yalan!Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi.
![]()
Eski hesabindayken tanimiyordum onu 
Beğeni sayın falanda azalmış. Kesin ondandır.benim 100 küsür konum silinmiş. sanırım ondan düştü
Benim burada kaç mesajım var haberin var mı senin ?
Sen demedin mi "silsem mi diye"?
Gereksizlere taşınması mantıklı bence. Rahat rahat konuşabiliriz.Yalan!Şubattan beri buradasın. @The Nightmare eski nickindeydi.
![]()
ir:O yoktu ama biz vardık.Eski hesabindayken tanimiyordum onu
![]()

Bence kalıcı taşınmalı. Rahat olamıyorum ben açıkçası.yav taşıyın kısa süreliğine herkesin rütbesine bakcaz ne güzel![]()
Taşırken pc donup konu silinirse.geçiçi süreliğine taşı adece bakmak amaçlı![]()

Bu konu kurallar çerçevesinde(sürekli smiley atmadan vs) gece online olan arkadaşlara geçtiğimiz bir torpilSen demedin mi "silsem mi diye"?
Gereksizlere taşınması mantıklı bence. Rahat rahat konuşabiliriz.
yok daha nelerTaşırken pc donup konu silinirse.![]()

mesela bu kişi aynı mesajı kelimelerin yerini değiştirerek 10 tane mesaj kastı. Banlıyorum şimdi onu 1 sndeneme amaçlı kısa süreliğine rütbelere bakma amacıyla gereksizlere taşınsın diyenler1 yazısn
![]()